Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
09-03-08, 17:58
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mike_G
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.....
|
Πες μου γιατι???Αυτα που κανουν τα μπασταρδια ειναι γνωστα...πες μου σε κατι που τους προκαλουμε τα τελευταια χρονια τουλαχιστον.
10-03-08, 01:03
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Οπως εμεις εδω βλεπουμε για παραβιασεις Τουρκων στο Αιγαιο..τα ιδια βλεπουν και οι Τουρκοι για εμας στα συνορα τους..
|
10-03-08, 14:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Ετσι ακριβώς... όπως εμείς απο τα ΜΜΕ μαθαίνουμε μόνο τις παραβιάσεις των τούρκων έτσι και αυτοί μαθαίνουν μόνο για τις δικές μας (υπάρχουν και φωτό που αποδεικνύουν τις παραβιάσεις μας που τις έχουμε αναρτημένες σε περίοπτη θέση γιατί το έχουμε και καμάρι. Οποιος ξέρει κατάλαβε...) . Το θέμα είναι οτι γίνονται πάνω κάτω τα ίδια και απο τους 2 (αντε να δεχτώ οτι οι τούρκοι κάνουν λίγο περισσότερα αλλά λίγο όμως) και δεν είμαστε τα μόνα 2 κράτη που κάνουν κάτι τέτοιο.....
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
11-03-08, 19:45
|
|
Moderator
|
|
|
|
Εκεί έχουμε φτάσει. Καλά πάμε...............
|
11-03-08, 21:46
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
παιδια μην το ψαχνετεν επειδη εχω παει στην τουρκια, υπαρχει πολυ μεγαλη προπαγανδα εναντια μας.
και να σας πω κ κατι αν ειχαμε κ εμεις μια εσωτερικη πολιτικη που δημιουργουσε φανατισμο(δεν λεω οτι ειναι σωστο απολυτα) δεν θα μας ειχαν καβαλησει ουτε οι τουρκοι, ουτε οι αλβανοι, ουτε κανενας.
αλλα το παιξαμε καλοι κ φιλοξενοι κ νατα τα αποτελεσματα.
11-03-08, 21:51
|
|
Moderator
|
|
|
|
Όύτε εσωτερική ούτε εξωτερική πολιτική έχουμε και δεν πρόκειτε να αποκτήσουμε. Το έχω ξαναγράψει ποιό μπουρδ....λο απο την Ελλάδα μας δεν υπάρχει πουθενα στον κόσμο.
|
11-03-08, 23:45
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Καλα ολα αυτα που λετε αλλα αυτοι μας προκαλου συνεχεια σε εθνικα θεματα.
πχ ιμια,γενοκτονια ποντιων,βιβλια ιστοριας και γενικα ειναι πολλα ας μου πει καποιος εστω ενα θεμα που τους προκαλεσαμε εμεις.Ειχε ερθει προσφατα ενας συνταγματαρχης τουρκος στον Εβρο και οι δικοι μας οι λαλακες τον πηγαν σε ολα τα φυλακια του εβρου και μετα του δωσανε και δωρα και αυτος πηγε στην θρακη μαζεψε εκει τους πωμακους(πως σκατα τους λενε αυτους) και τους ελεγε ειστε τουρκοι και ξεσηκωθειτε και θα ερθουμε να σας σωσουμε.Εχουν 10 σταθμους τουρκικους,τζανια(πως σκατα τα λενε αυτα),τηλεοπτικα καναλια.Εγω πιστευω πως αυτα ειναι ανησυχιτικα και δεν ξερω αν εχετε πετυχει στον στρατο τετοιους εγω που τους ειδα δεν ξερουν να μιλανε καθολου ελληνικα(πανε σε τουρκικα σχολεια)
|
|
12-03-08, 00:07
|
|
Moderator
|
|
|
|
Καλά τα λές εν μέρει όμως. Σαφώς και υπάρχουν πομάκοι και τζαμιά και έχουν δικές τους εφημερίδες και ραδιόφωνα, κατα κύριο λόγο σε Κομοτηνή και Ξάνθη. Κάτι παρόμοιο υπάρχει και στην Αθήνα με τους αλβανούς. Και οι αλβανοί στην Αθήνα έχουν εφημερίδες δικές τους ράδιο, μαγαζιά και ακόμα πιο πολλά. Μην βλέπουμε μόνο Θράκη και Μακεδονία, τα ίδια σκατά και στην υπόλοιπη Ελλάδα με τους αλβανούς. Αυτά δεν τα βλέπει κανείς? Μας χωρεύουν στο ταψί και μας κάνουν ότι θέλουν όποιοι θέλουν. Δεν είμαστε ικανοί και άξιοι για τίποτα.Θεωρώ το σηγκεκριμένο θέμα γαμ....σέτα. Δέν πρόκειται να βγάλουμε άκρη και ούτε θα αλλάξει κάτι. Εμείς να περνάμε καλά με την ωραία παρέα στο forum μας όλα τα παιδιά να λέμε για αυτοκίνητα και να κάνουμε χαβαλέ. Σαφώς το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και δεν το αποφεύγω αλλά χαλιόμαστε και σίγουρα μας στεναχωρεί όλους και δεν θα βγάλουμε άκρη ποτέ. Άς ασχοληθούν αυτοί που πρέπει (καλά κρασιά δηλαδή). Δυστηχώς θα το λέω συνέχεια είμαστε μπουρ...λο
|
12-03-08, 00:17
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Οπως τα λες ειναι και συμφωνω οτι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα και το προβλημα ειναι οτι ειμαστε λιγοι αυτοι που σκεφτονται οπως εμεις.Οι πιο πολοι κοιτανε μονο την παρτυ τους να περνανε καλα και δεν τους νοιαζει...και ειναι κριμα γιατι εχουμε μια τεραστια ιστορια και αυτο δεν αλλαζει οτι και να προσπαθουν καποιοι να κανουν.
12-03-08, 00:25
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
περιμενετε λιγο ακομα κ στο τελος θα δειτε πως θα δημιουργηθει η μεγαλη αλβανια.
δεν ξερω αν ειδατε ειδησεις, και επισης δεν ξερω αν θυμαστε τον πολεμο που εγινε στη γιουκοσλαβια για την ανεξαρτησια των αλβανων;
το θεμα ειναι ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΟΧΗ;;;;;;;;;;;;
αυτο που λες φιλε vassili τα εχω ακουσει κ εγω. οχι με πολλες λεπτομερειες βεβαια.
αυτο ομως που παρατηρω καθημερινα ειναι οτι ολα γινονται για καποιο λογο ΠΑΝΩ ΜΑΣ κ εμεισ δεν ανιδραμε.
θα το ξαναπω ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΝΟΧΗ;;;;;;;;;;;;;
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16971397 seconds (81,16% PHP - 18,84% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:18. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|