Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
07-03-08, 14:36
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
επισημα η τουοτα αλλαζει στην εγγυηση ολες τις μπαταριες μεσα στην 8ετη εγγυηση
07-03-08, 14:41
|
|
|
|
Περιοχή:
athenz city
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
μιας και ειμαι ειδικος καπως επι του θεματος αφου δουλευω ταξι, τα octavia εχουν βγει παρα πολυ καλα οσο αναφορα τα ταξι(octavia εχω) ,αυτο λενε και οι πιο πολλοι. παντως στους δρομους βλεπω πιο πολλα scoda και toyota,κανα υβριδιο δεν εχω δει προς το παρων...
|
07-03-08, 14:58
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Πάντος επειδή εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει το εγχείρημα με την προώθηση του Prius για ταξί μην περιμένετε να το δείτε άμμεσα.
|
07-03-08, 16:24
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από T180
Παιδια εχετε πετυχει κανα Prius Taxi στους δρομους?
|
Τον φλεβαρη το βγαλανε σε παραγωγη το ταξι...σιγα σιγα θα αρχισουν,παντως corolla εχω δει και ειναι πανεμορφο.
07-03-08, 17:21
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παιδες επειδη κι ο πατερας μου ταξι εχει και εχουν περασει απο τα χερια μας πολλα αυτοκινητα οπως Carina,Avensis,Octavia εχω να πω αυτο.Η Τoyota φοβερη αξιοπιστια η skoda στο octavia εχει πολυ ομορφια και πολυ καλο γκαζι αλλα εμεις βρηκαμε το μαστορα μας.MERCEDES.Τελος.Μιλαμε για αλλα στανταρ αλλο επιπεδο αυτοκινητου...
07-03-08, 17:41
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Corollaxli
Παιδες επειδη κι ο πατερας μου ταξι εχει και εχουν περασει απο τα χερια μας πολλα αυτοκινητα οπως Carina,Avensis,Octavia εχω να πω αυτο.Η Τoyota φοβερη αξιοπιστια η skoda στο octavia εχει πολυ ομορφια και πολυ καλο γκαζι αλλα εμεις βρηκαμε το μαστορα μας.MERCEDES.Τελος.Μιλαμε για αλλα στανταρ αλλο επιπεδο αυτοκινητου...
|
Tα πιο αξιοπιστα αυτοκινητα σε ταξι ειναι τα carina στην ΤΟΥΟΤΑ που παει ο πατερας μου για λαδια κ.α ερχονται carina με 1,300,000 χλμ με μαμα σασμαν και μοτερ αυτο πιστευω τα λεει ολα και δεν ειναι ενα ειναι πολλα.Ο πατερας μου δουλευει ταξι πανω απο 25 χρονια και μου τα λεει.Τα τελευταια ΤΟΥΟΤΑ για ταξι παντα δεν ειναι αξιοπιστα τοσο.
08-03-08, 10:42
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
Παιδία δυστοιχώς δεν έχω δεί κανενα Prius σε ταξί,αλλα Civic IMA ναι.
|
|
ΔΙΛΛΗΜΑ |
|
08-03-08, 11:34
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
ΔΙΛΛΗΜΑ
Παιδία εγώ ρώτησα τον VASSILIS VVTI για την αξιοπιστία των avensis για τον εξής λόγο: έχουμε στην οικογένεια ένα VW JETTA 91μοντέλο 1.6 diesel ατμόσφαιρα το οποίο είναι στην πένα (δεν είχε ποτέ χοντρό τρακάρισμα). Από οδήγηση και λειτουργία το αμάξι δεν παίζεται. Από αξιοπιστία όλα καλά αρκεί να σέβεσαι τις θερμοκρασίες (και να έχεις και διακόπτη στο βεντιλατέρ για το καλοκαιράκι) αλλιώς η φλάντζα πάει περίπατο.
Σκέφτομουν το avensis 2004 κυρίως για την αξιπιστία των ιαπωνικών (γνωστή από τη βενζίνα carina που έχουμε).
Βεβαια να πω ότι εδώ στο Βόλο παίζει πολύ octavia και όλα τα γιαπωνέζικα ταξί δεν έχουν και την καλύτερη φήμη (όλο και κάτι ακούς για προβλήματα).
Σε συνδυασμό και με τα λεγόμενα του Βασίλη, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι μάλλον πρέπει να πάω για κανένα octavia (πιθανώς τοπικό μιας και βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση).
Και μια ερώτηση: Τα avensis D4D έχουν τούρμπο μεταβλητής γεωμετρίας όπως τα octavia?
|
|
|
|
08-03-08, 18:42
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MITSOS
Παιδία εγώ ρώτησα τον VASSILIS VVTI για την αξιοπιστία των avensis για τον εξής λόγο: έχουμε στην οικογένεια ένα VW JETTA 91μοντέλο 1.6 diesel ατμόσφαιρα το οποίο είναι στην πένα (δεν είχε ποτέ χοντρό τρακάρισμα). Από οδήγηση και λειτουργία το αμάξι δεν παίζεται. Από αξιοπιστία όλα καλά αρκεί να σέβεσαι τις θερμοκρασίες (και να έχεις και διακόπτη στο βεντιλατέρ για το καλοκαιράκι) αλλιώς η φλάντζα πάει περίπατο.
Σκέφτομουν το avensis 2004 κυρίως για την αξιπιστία των ιαπωνικών (γνωστή από τη βενζίνα carina που έχουμε).
Βεβαια να πω ότι εδώ στο Βόλο παίζει πολύ octavia και όλα τα γιαπωνέζικα ταξί δεν έχουν και την καλύτερη φήμη (όλο και κάτι ακούς για προβλήματα).
Σε συνδυασμό και με τα λεγόμενα του Βασίλη, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι μάλλον πρέπει να πάω για κανένα octavia (πιθανώς τοπικό μιας και βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση).
Και μια ερώτηση: Τα avensis D4D έχουν τούρμπο μεταβλητής γεωμετρίας όπως τα octavia?
|
Φιλε μητσο ειναι τελειος διαφορετικο αν το θες για ιχ το αυτοκινητο απο οτι σε ταξι.Μεχρι τα 200,000 χλμ προβληματα δεν βγαζει μετα αρχιζουν...σιγα σιγα και να ξερεις οτι ειναι καθαρα θεμα τυχης ξερω ατομα που τους πινουν το αιμα και δεν βγαζουν τιποτα και αλλα που τα συντηρουν και βγαζουν.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16009808 seconds (81,65% PHP - 18,35% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:16. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|