Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ Οργανωμενα μελη στην Καρδιτσα Λαμια Τρικαλα Λαρισα και γενικα στην κεντρικη Ελλαδα με επισημο εκπροσωπο τον toyota mania (Ηρακλη) και ο Χρηστος |
|
|
25-02-08, 19:52
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αν θελετε και την δικη μου αποψη μιας και την Κυριακη προβλεπεται καλος καιρος γιατι δεν προτιματε τη θαλασσα???Αμα εχει καναν ωραιο ηλιο θα το ευχαριστηθειτε καλυτερα!!!
25-02-08, 19:54
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Ναι ρε Κυριακο καλα ειναι στη θαλασσα δν λεω απλα στο Βολο ειναι λιγο δυσκολο το παρκαρισμα στην παραλια γι αυτο πρεπει να βρουμε κατι που να μας βολευει
25-02-08, 19:56
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ναι ρε Κυριακο καλα ειναι στη θαλασσα δν λεω απλα στο Βολο ειναι λιγο δυσκολο το παρκαρισμα στην παραλια γι αυτο πρεπει να βρουμε κατι που να μας βολευει
|
Ρε συ ξερω απο Βολο...Νταξει εχετε δικιο για το παρκαρισμα αλλα αξιζει χιλιες φορες η θαλασσα!!!Τες πα οτι θελετε εγω τη γνωμη μου ειπα...Ετσι κι αλλιως εγω ανεκαθεν ημουνα της θαλασσας και οχι του βουνου!
25-02-08, 21:56
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MITSOS
Τι εννοείς? Δηλαδη έχουν βγει τα σημεία που θα πάμε?
|
οχι φυσικα,αλλα μεχρι την πεμπτη πρεπει να εχουμε ξεκαθαρισει τι θα κανουμε
25-02-08, 23:37
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
αν ειναι αναιβουμε για καφε προς Πορταρια κ εκει γυρω γειτονια,περισσοτερη ωρα θα φαμε για παρκινγκ.εκτος του οτι θα πρεπει να κανουμε prive καποιο μαγαζι,γιατι εκει τα cafe δεν ειναι σαν της παραλιας.
προτεινω καφε στο βουνο(κατι εχω υπ οψη) για να ξελαμπικαρουν τα πειραγμενα μοτερακια
κ μασα προς πεδιαδα-θαλασσα........κατι θα βρουμε κ γι αυτο..
25-02-08, 23:44
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Λοιπον μιας κ το πρωτο θεμα ειναι το παρκινκ προτεινω να παμε Αλυκες για καφε οπου ειπαρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ παρκινκ κ μετα αν παμε στα τσιπουραδικα στην παραλλια θα αφησουμε τα πολλα αυτοκινητα στο μεγαλο παρκινκ κ θα μπουμε σε λιγοτερα αυτοκινητα για παραλια Βολου.Οποτε συνδιαζουμε κ το παρκινκ κ τις μετακινησης μας.Απο θεμα ασφαλειας αυτοκινητων δεν ειπαρχει προβλημα εδω στον Βολο.Αυτο εχω να προτεινω εγω.... Ακουω κ αλλες ιδεες αν υπαρχουν....
25-02-08, 23:44
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Ρε παιδια οχι πορταρια μπορει να χει καφετεριες να τις κανουμε prive αλλα θα παιθανουμε στα χλμ και δεν λεω για μας οσο για τα παιδια που θα ρθουν απο πανω
25-02-08, 23:47
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V
Λοιπον μιας κ το πρωτο θεμα ειναι το παρκινκ προτεινω να παμε Αλυκες για καφε οπου ειπαρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ παρκινκ κ μετα αν παμε στα τσιπουραδικα στην παραλλια θα αφησουμε τα πολλα αυτοκινητα στο μεγαλο παρκινκ κ θα μπουμε σε λιγοτερα αυτοκινητα για παραλια Βολου.Οποτε συνδιαζουμε κ το παρκινκ κ τις μετακινησης μας.Απο θεμα ασφαλειας αυτοκινητων δεν ειπαρχει προβλημα εδω στον Βολο.Αυτο εχω να προτεινω εγω.... Ακουω κ αλλες ιδεες αν υπαρχουν....
|
Ναι ρε Γιαννη καλα ειναι στις Αλυκες αλλα να πουμε και που θα συναντηθουμε ολοι να παμε κομβοι οπου παμε!
εκει δν εχει κανα τσιπουραδικο?
25-02-08, 23:50
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Σωστος ο παναγιωτης .... λοιπον οσον αφορα το σημειο συναντησης θα ειναι μετα τα πρωτα φαναρια που θα συναντησετε στον δρομο προς Βολο.Συγκεκριμενα πριν τα φαναρια ειναι κ ο περιφεριακος του βολου.Περνατε την γεφυρα απο κατω κ στα 300μ ειναι τα φαναρια.εχει μια μεγαλη ευθεια μετα οποτε σταματατε εκει.Θα ειμαι κ γω εκει απο νωρις με τον αδερφο μου οποτε θα μας δειτε κ θα καταλαβετε.Ειναι μια πρασινη 101 h/b.Οποτε κανονιστηκε το θεμα με το παρκινκ κ το θεμα με το ραντεβου! Αλλο....
25-02-08, 23:51
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ναι ρε Γιαννη καλα ειναι στις Αλυκες αλλα να πουμε και που θα συναντηθουμε ολοι να παμε κομβοι οπου παμε!
εκει δν εχει κανα τσιπουραδικο?
|
Εχει κ εκει τσιπουραδικα αλλα οχι σαν τις παραλιας του Βολου ..... κ πιο ακριβα!
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17150307 seconds (82,35% PHP - 17,65% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:50. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|