Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
21-02-08, 20:03
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΙΛΙΟΝ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παλιότερη μου δουλειά πουλούσα αυτοκίνητα αυτό που ήξερα είναι ότι τρακαρισμένο αυτοκίνητο λέγετε αυτό που έχει χτυπήσει πέρα απο κάποιο φτερο,καπό δηλαδή μετόπη κ.τ.λ.
Δηλ. εχω και ένα ΥΑΡΙΣ που πρόσφατα του έβαψα τον πίσω προφυλακτήρα απο γρατζουνιά τι θα μου πούνε ότι το αυτοκίνητο είναι τρακαρισμένο .
Ας πάρουμε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και μην τα ισοπεδώνουμε όλα δεν είναι σωστό................
|
21-02-08, 22:37
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
To γελειο του θεματος ηταν που πηγαν στο beetle και προσπαθουσανε πανω στο πλαστικο φτερο να παρουνε μετρηση και λεει ο ...μεγαλος ....οτι ειναι χαλασμενο το μηχανακι και μετα δοκιμαζει και το αλλο και παλι τζιφος ...αλλα οταν μετραγανε το πλαστικοποιημενο μασπιε .....(ξυλο που το θελουνε )..ειναι τελεια η μετρηση......(α ρε ελληνικη TV)
21-02-08, 23:57
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Χαχα ναι με το beatle βραχυκυκλωσαν και τα 2..
|
22-02-08, 00:04
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
|
|
παντως παιδια στν τελικη,καλη φαση το οργανακι μετρησης ε?τωρα αν υπαρχει ποτε περιπτωση να βρεις μεταχειρισμενο [αβαφτο] 1 στο 10000000000.πολυ δυσκολο το βλεπω.παντως η κοροιδια που γινεται στα συνεργεια οσο αναφορα τα ανταλακτικα ειναι περα για περα αληθινα.αμα δν ασχολεισαι λιγο με το τουτου σου να ξερεις λιγα πραγματα σε [ξεσκισαν]
|
22-02-08, 01:11
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
|
|
καλα ο εισαγγελατος εε ευαγγελατος ειναι για πολλες κλωτσες ελεγε αφου ειναι βαμενο το καπω ειναι τρακαρισμενο και του λεει η γυναικα γιατι αμα εχω μια γρατσουνια και θελω να το βαψω τρακαρισμενο ειναι?εε με αυτο που ελεγε αυτη του χαλαγε την εκπομπη πως θα τα κανει τραγικα.παντως παιδια ειμαι χρονια στο επαγγελμα φανοποιος οχι οτι δεν γινονται τετοιες μαιμουδιες αλλα οχι και τοσο τραγικα.και οσον αφορα τον ελενχο στο αυτοκινητο αν θες να το κοιταξουν βιδα-βιδα πληρωσε και 100ε οχι 15ε που πληρωναν.
|
22-02-08, 01:24
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Καλα ρε παιδια και ο αλλος με τα υγρα των φρενων δν το πηρε πρεφα απο τις σταγονες γυρω γυρω απο το λαστιχο και τη δαγκανα, ηθελε μονο τακακια??
|
εκτος απο το να μην δει τα υγρα αυτος ο στοκος που το οδηγησε να το βαλει η βγαλει απο το συνεργειο δεν καταλαβε οταν πατησε το φρενο οτι το πενταλ του φρενου παει χαμηλα γιατι εχει χασει τα υγρα.
|
22-02-08, 01:25
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
-Οσον αφορα τα ανταλλκτικα, οντως ειναι παγιδα. Ευτυχως που εχω παλαιο αυτοκινητο και δεν υπαρχουν πλεον πολλα ιμιτασιον ανταλλακτικα (ο παλιος ειναι αλλιως).
-Οσον αφορα το μηχανημα μετρησης ειναι καλο μονο για να σου βαλει υποψιες.
-Οσον αφορα τις εσκεμμενες βλαβες, ελεος! αυτο μας ελειπε να αποσυναρμολογουμε και να συναρμολογουμε τα αυτοκινητα για τυχον βλαβες. Ας συνδεσουν και τις βιδες με αισθητηρες!!!
-Οσον αφορα τα υγρα των φρενων, απαραδεκτο. Ειναι κατι το οποιο φαινεται, κανει μπαμ!
**Ατυχες το παραδειγμα του ΤΟΥΟΤΑ ΜΑΝΙΑ γιατι, δεν παμε στο γιατρο μονο οταν ποναμε ή κατι δεν μας παει καλα αλλα παμε και για τσεκ απ. Ετσι και στα αυτοκινητα εχουμε τα μεγαλα σερβις χωρις να ειναι απαραιτητο να εχουμε ακουσει καποιο θορυβο ή κατι αλλο.
|
23-02-08, 14:48
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Πεύκη
|
|
Το συνεργείο που δεν εντόπισε μια βλάβη κι όπου ο τεχνικός μιλάει για ταξείδι στη Γιουγκοσλαυϊα το ξέρω από το 1994.
Σε 'μένα οι λεβέντες του συγκεκριμένου συνεργείου έβγαλαν άχρηστο το κομπρεσέρ του a/c στην Corolla και μου ζητούσαν 1.700 € για καινούργιο & εργατικά. Τελικά αποδείχθηκε από επαγγελματία του είδους ότι έφταιγε το ρελέ. Με έγδαραν και πάλι με 48 € για το ρελέ, αφού δεν μπόρεσα να βρώ το αντίστοιχό του στην αγορά που δεν θα κόστιζε 'πάνω από 15 €.
28-02-08, 17:52
|
|
|
|
|
|
Χτες τια αποδειξεις τις είδατε???? Οτι να ναι!!! Οποιο αμαξιε ειχε παραπανω χρωμα , το εβγαζαν τρακαρισμενο!!!! Δεν λεω μπορεί κα να ηταν , αλλα σε ολους μας δεν εχει τυχει να βαψουμε κάποιο μέρος του αυτοκινήτου , επειδη πχ ειχε ένα σημαδακι???
|
28-02-08, 18:00
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Χτες η παροδια του Ευαγγελατου συνεχιστηκε.Μα πως αυτος ο ανθρωπος πηγε και βρηκε ολα τα τρακαρισμενα και ξαναβαμμενα???Μαντης ειναι?Και στη συνομιλια με το μαντρα που του ελεγε τα κολπα που εχουν κανει σε ενα S2000 μα ποιος μαντρας θα ελεγε στον πελατη οτι το αμαξι ειναι τρακαρισμενο και τα χιλιομετρα γυρισμενα?Παντως δεν μπορω να πω για ψυχαγωγικο προγραμμα ειναι οτι πρεπει.Εριξα πολυ γελιο χτες.
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16827202 seconds (82,50% PHP - 17,50% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:53. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|