Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Οργανωμενα μελη στην Θεσσαλονικη και τη Βορεια Ελλαδα με επισημο εκπροσωπο και mod τον Edessaios. |
|
|
|
Κατάστημα αμορτισερ στη Θεσ/νίκη?? |
|
16-02-08, 20:36
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Κατάστημα αμορτισερ στη Θεσ/νίκη??
Εχει κανεις να προτεινει καποιο καλο μαγαζακι για αντικατασταση αμορτισερ στη Θεσ/νικουλα μας???
|
16-02-08, 20:38
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Φιλε συνεχεια ακουω καλα λογια για εναν στην Βιομηχανικη περιοχη Σινδου με μπιλσταιν αμορτισερ...
Σιγουρα οι ντοπιοι θα ξερουν καλυτερα απλα στο λεω!
16-02-08, 22:39
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Εγώ την TEIN την έβαλα σε ένα μαγαζί περιοχή Ντεπώ, λέγετε "ΑΝΑΡΤΗΣΗ" και είναι στην Εθνικής Αντιστάσεως με Μιχαήλ Ψελλού. Εχει και πολλούς τρόπους πληρωμής.
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
16-02-08, 22:53
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Εχω κοντα στη περιοχη μου ενα,το Traffic πανω στη Μαρτιου,αλλα δεν ξερω τι παιζει μ'αυτο.
|
17-02-08, 00:34
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios
Εγώ την TEIN την έβαλα σε ένα μαγαζί περιοχή Ντεπώ, λέγετε "ΑΝΑΡΤΗΣΗ" και είναι στην Εθνικής Αντιστάσεως με Μιχαήλ Ψελλού. Εχει και πολλούς τρόπους πληρωμής.
|
αυτος ειναι δοκιμασμενος και σιγουρα πολυ καλος
|
17-02-08, 02:04
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από johnboy
αυτος ειναι δοκιμασμενος και σιγουρα πολυ καλος
|
Οντως είναι πολύ καλό μαγαζί..,,,,Εγώ από διαφήμιση στο ραδιόφωνο τους έμαθα,πήγα εκεί,γνωρίστηκα με τον Κυριάκο που το έχει και γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος και με την συμπεριφορά τους αλλά και με την προσεγμένη δουλειά που κάνουν.
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
17-02-08, 13:04
|
|
|
|
Περιοχή:
Ορεστιάδα
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Edessaie καλημερα μηπως εχεις το τηλ του μαγαζιου που προτεινες στην θεσσαλονικη? Αν επιτρεπεται ποσο σου κοστισε η αναρτηση με τα περαστικα? Επειδη δεν γνωριζω και πολλα αυτη η αναρτηση ρυθμιζεται και καθ υψος και σκληροτητα. Η απλη η basic ξερεις ποσο παει τωρα. Ξερω πολλες ερωτησεις.
|
17-02-08, 14:06
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
thessaloniki
|
|
εγω γνωριζω στο καλοχωρι ενα μαγαζι.AKRITAS λεγετε,εκει θα βρεις διαφορες μαρκες και καλες τιμες.δουλευουν αποκλιστικα και την κορυφαια KW,αν και ειναι πανακριβει η π0!τ@ν@...ειναι απεναντη απο τις ΣΔΟΕ.αν αποφασισεις να πας να πεις οτι σε στελνει ο εξατμισας
17-02-08, 20:31
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
salonika
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
Φιλε συνεχεια ακουω καλα λογια για εναν στην Βιομηχανικη περιοχη Σινδου με μπιλσταιν αμορτισερ...
Σιγουρα οι ντοπιοι θα ξερουν καλυτερα απλα στο λεω!
|
αυτος που ειναι στη βιομηχανικη στη σινδο μου φαινεται οτι πουλαει μονο χονδρικη και πιο πολυ ασχολειται με service σε bilstien αναρτησειεσ.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dim
εγω γνωριζω στο καλοχωρι ενα μαγαζι.AKRITAS λεγετε,εκει θα βρεις διαφορες μαρκες και καλες τιμες.δουλευουν αποκλιστικα και την κορυφαια KW,αν και ειναι πανακριβει η π0!τ@ν@...ειναι απεναντη απο τις ΣΔΟΕ.αν αποφασισεις να πας να πεις οτι σε στελνει ο εξατμισας
|
ενας γνωστος μου εβαλε ζαντες απτον ακριτα και εμεινε πολυ ευχαριστημενος και του ειχε κανει εντυπωση οτι πουλαει πολυ φθηνα τις KW...... ισχυει κατι τετοιο??????
|
20-02-08, 11:34
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Salonika
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios
|
+1 για την ΑΝΑΡΤΗΣΗ
εκεί έβαλα και εγώ την KYB.
Πολύ καλή συμπεριφορά
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18973589 seconds (84,20% PHP - 15,80% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:02. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|