Παιδιά, καλησπέρα σας κ καλη συνέχεια στην ωραία δουλειά που κάνετε. Οπως καταλαβατε ήδη είμαι νεο μέλος. Για να είμαι ειλικρινής τυχαια έπεσα πάνω στην ιστοσελίδα σας κ μπορώ να πώ ότι με μια γρήγορη ματιά που έριξα μου άρεσε η όλη φάση συγκριτικά με κάποια φόρουμ της ίδιας οικογένειας.
Το θέμα που με απασχολεί είναι το εξής :
Εχω ένα ΤΟΥΟΤΑ COROLLA SEDAN από Αμερική μοντέλο 1999.Είναι 1.8 και βγάζει γύρω στα 115 άλογα.Το κακό είναι ότι είναι αυτόματο
Αυτό που θα ήθελα να κάνω στο αυτοκίνητο αρχικά είναι να το στήσω όσο καλύτερα γίνεται για να μην πάει βάρκα-γυαλό στις στροφές. Δεν θα ήθελα όμως να χάσω εντελώς σε άνεση (Αν δεν γίνεται αλλιώς...ας την χάσω).Δηλαδή ένα σετ Ελατήρια - Αμορτισέρ για αρχή.
Κατα δεύετρον η μηχανική βελτίωση. Εκτός απο την τοποθέτηση φίλτρου κ εξάτμισης, που θα ήθελα να μου τα συστησετε κ αυτά, μπορώ να δώ κανα ίππο παραπάνω με κάποιον άλλον τρόπο (γνωρίζοντας τους περιορισμούς που θέτει η αυτόματη μετάδοση) Ή μόνο με κυάλια? Δεν θέλω να μπώ σε διαδικασία μετατροπής της μετάδοσης απο αυτόματη σε χειροκίνητη.
Σας ευχαριστώ. Συγνώμη που σας κούρασα με το κατεβατό μου κ πάλι συγνώμη αν δεν πόσταρα στο τόπικ.