Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-02-08, 13:33
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Είδες Αντρέα ε? Ελπίζω να μην έχεις παράπονο...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-02-08, 13:46
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 408
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Είδες Αντρέα ε? Ελπίζω να μην έχεις παράπονο...
Δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ απολυτως !!!!!!

Να σου πω , για πες τωρα , υπαρχει κανα κολπο για να δω ποια φυσα εχω , μην καθομαι να βγαζω και να βαζω? Εχω 2003 μοντελο(6ος για την ακριβεια!)

Και πατι αλλο. Με EMS παρειγγειλες?

Και κατι αλλο το αρχικο λινκ που εχεις για το προιον , αναφερει οτι εχει πουληθει. Μηπως το σωστο ειναι αυτο:http://cgi.ebay.com/MP3-player-for-T...QQcmdZViewItem

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-02-08, 14:02
madvinegar Offline:
Administrator

madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Κοίτα.. εγω το πήρα από τον Χenon.hid8. Άρα όποιο λινκ και να δεις αν ειναι απο αυτον, ειναι ο ιδιος που το πηρα και εγω.
Νομίζω ότι το εστειλε με EMS.
Δες τι κωδικό γραφει στο radiocd σου κάτω από το trip navi (κατω δεξιά) και πες μου να κανω μια ερευνα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-02-08, 23:57
makisg4 Offline:

Περιοχή: Κοζάνη
Δύναμη Σεβασμού: 229
makisg4 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω παντως μολις ολοκληρωσα την αγορα και τωρα περιμενω. πηρα αυτο που πηρε και ο mad αφου πρωτα ρωτησα τον πωλητη αν κανει για το δικο μου και του εστειλα και φωτο.. ελπιζω να ειναι οκ. αλλιως πρεπει να παραγγειλω και τον ανταπτορα σωστα mad?... τωρα αν μπορειτε να μας δωσετε οδηγιες και για το πως μπορουμε να ξεκουμποσουμε το cd απο την κονσολα θα ειστε πραγματικα πολυ cool....
Παλιά 12-02-08, 00:46
Το avatar του χρήστη niknik
niknik Offline:

Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Καστέλλα
Δύναμη Σεβασμού: 286
niknik είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τα μεταφορικά είναι κάπου 50€ θέλουν κάποιοι από εδώ μέσα να τα παραγγείλουμε μαζί? Ερχομαι σε κάποια συνάντηση και δίνω αμέσως τα λεφτά.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-02-08, 03:43
Το avatar του χρήστη kst_tms
kst_tms Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 f/l
Περιοχή: Περιστέρι
Δύναμη Σεβασμού: 261
kst_tms είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Niknik ενδιαφέρομαι κ γω!!!
κ αν ακούς δυνατά Χατζηγιάννη
Απορωωωωωωωώ...........

http://www.e-metakomisi.gr
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-02-08, 10:11
madvinegar Offline:
Administrator

Μάκη στην πρώτη σελίδα του τοπικ (ποστ Νο6) σου έχω βάλει ένα λινκ που λεει πως να βγαλεις το ραδιοcd... Βεβαια απο τη θεωρία ως την πραξη δεν ξερω κατα πόσο θα τα καταφέρεις... Εγω δεν τα καταφερα. Φοβηθηκα μη σπασω κάτι οποτε πηγα σε καποιον που ξερει...
Αν δεις οτι το ματζαφλαρι που θα σου ερθει εχει την μικρη φίσα, τοτε ναι πρεπει να παρεις και τον ανταπτορα (οπως εκανα εγω δλδ).
Μόλις σας ερθει το μαραφετι πειτε μου να ανεβασω ενα προγραμμα που βρηκα (της εταιριας που πουλαει το ματζαφλαρι) για να ρυθμίζετε τα τραγουδια στους φακέλους (με τη σειρα που θελετε) και να δημιουργείτε και καινούριους. Δεν ειναι κατι το ιδιαίτερο, απλά μιας και το βρήκα να σας το δωσω και αυτο... Μα τι μαμούνι είμαι τελικά???
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-02-08, 10:26
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
[...] Μα τι μαμούνι είμαι τελικά???
Και εσύ;;;;
Παλιά 12-02-08, 10:30
madvinegar Offline:
Administrator

Εσυ εισαι του σάιτ και εγω είμαι του ιντερνετ... Μην τα μπερδεύεις...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-02-08, 10:57
Το avatar του χρήστη panagiotisfx
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Ε12 pro f/l
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 316
panagiotisfx είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το ραδιο CD αποτελειται απο 2 μερη.Την μασκα (που ειναι αυτο που φαινετε μπροστα) και το κυριως κομματι που ειναι το χονδροκουτι(αυτο δεν φαινετε αφου ειναι πισω απο την μασκα).Η μασκα τωρα με το κουτι ενωνεται με μια ταινια(σαν κι αυτες που εχουν οι υπολογιστες).Ξεκιναμε με το να βγαλουμε την κονσολα αρχιζοντας απο το πλαστικο που ειναι στο κιβωτιο ταχυτητων,και συνεχιζουμε με το να τραβηξουμε την κεντρικη κονσολα.Και μενει τωρα η μασκα.Η μασκα ομως ειναι κουμπωμενη με τους αεραγωγους.Οποτε για να βγει η μασκα τραβαμε με τα χερια πολυ προσεκτικα τους αεραγωγους κι οχι με καποιο αιχμηρο αντικειμενο και κανουμε καμια ζημια στα πλαστικα του σαλονιου μας.Με ΠΡΟΣΟΧΗ ομως γιατι αν βαλουμε πολυ δυναμη και ξεκουμπωσει αποτομα μπορει να κανουμε ζημια στην ταινια και μετα κλαφτα Χαραλαμπε!!!Επισης δεν κανουμε το λαθος να εχουμε ανοιχτη την παροχη ρευματος του αυτοκινητου(οπως εκανα εγω και καηκε το ραδιο CD μου αφου γεμισε καπνους το αμαξι μου).Κλεινουμε δηλαδη την μηχανη και βγαζουμε τα κλειδια(για σιγουρια).Οταν βγει βγαζουμε την ταινια απο την θεση της.Μετα χρειαζομαστε μια καστανια με 10αρακι καρυδακι.Λυνουμε τα 4 παξιμαδακια που κρατανε το κουτι του ραδιο cd και τωρα το κουτι ειναι ελευθερο κι ωραιο.Το τραβαμε εξω κι απο πισω εχει τις φισες που λετε.Μολις ενωθει το εξαρτημα που αγορασατε στις φισες ξαναδενουμε το κουτι του ραδιο cd με την καστανια μας.Τωρα για να μπει η μασκα πρεπει να την βγαλουμε απο τους αεραγωγουυς.Την ακουμπαμε πανω στο κουτι αφου ενωσουμε παλι την ταινια και μετα κουμπωνουμε τους αεραγωγους πανω στη μασκα(αυτο ισως ειναι το πιο δυσκολο κομματι).Δοκιμαζουμε αν ολα δουλευουν ρολοι αφου ειμαστε σιγουροι οτι ενωσαμε την ταινια καλα και αν ειναι ολα οκ βαζουμε το πλαστικο της κονσολας στη θεση της και το πλαστικο που ειναι στις ταχυτητες και τελιωσαμε.
Δεν ειναι κατι δυσκολο να το κανει καποιος αφου ολα ειναι κουμπωτα αλλα θελει υπομονη και προσοχη μην καταστρεψουμε τα πλαστικα μας και κυριως να μην καει το ραδιο CD.Φωτο δεν μπορω να εχω αφου τωρα δεν υπαρχει περιπτωση να το ξαναλυσω μιας κι εχω αλλαξει και ραδιο.Συγγνωμη ανα σας κουρασα κι ελπιζω να βοηθησα!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
πωλειται πηγη radiocd gps toyota corolla TYT 802GB panakyr Πηγές Ηχοσυστήματα και Ηλεκτονικά 2 14-02-20 13:37
Θέλω για πειραματισμό ενα radiocd the_eye TOYOTA COROLLA E 12 42 07-12-13 02:30
Δισκοπλακες??Μαμα?? Nikos_Tsport TOYOTA COROLLA T-SPORT 4 02-03-13 18:35
Mp3 στο μαμα radiocd για Ε12 madvinegar Γνωσιακή Βάση Δεδομένων 6 03-09-11 20:57
συνδεση με μαμα ηχεια corollakias1.6 TOYOTA COROLLA E 12 3 29-01-11 19:51

Page generated in 0,17672110 seconds (81,58% PHP - 18,42% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:52.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com