Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FORUM |
|
|
09-02-08, 03:38
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Σαν να ελυωσα σημερα και εχασα την συναντηση.Νεκρος και κατεβασα ολο το συστημα σε sleep mode. 1.30 ξυπνησα.
Τα νεα σας και πως περασατε να με πειτε!
09-02-08, 13:06
|
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ολα πολυ καλα... γνωρισα και αλλα παιδια, ολα καλα. πηγαμε και λιγο απο ιπποδρομο μερια αλλα ψωφισαμε στο κρυο.
|
09-02-08, 13:39
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ari
ολα πολυ καλα... γνωρισα και αλλα παιδια, ολα καλα. πηγαμε και λιγο απο ιπποδρομο μερια αλλα ψωφισαμε στο κρυο.
|
Μόνο ψοφίσαμε;;;Απορώ τι μας έπιασε όλους να πάμε με τέτοιο κρύο?! Καλά δεν ήμασταν με την ζεστή σοκολατίτσα μας;;
Πέρα απο την πλάκα ήταν η τρίτη μου φορά κ η καλύτερη! Τρελό γέλιο!!!!
κ αν ακούς δυνατά Χατζηγιάννη
Απορωωωωωωωώ...........
http://www.e-metakomisi.gr
|
09-02-08, 14:31
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kst_tms
Μόνο ψοφίσαμε;;;Απορώ τι μας έπιασε όλους να πάμε με τέτοιο κρύο?! Καλά δεν ήμασταν με την ζεστή σοκολατίτσα μας;;
Πέρα απο την πλάκα ήταν η τρίτη μου φορά κ η καλύτερη! Τρελ ειό γέλιο!!!!
|
ναι ρε παιδια χιονονερο εριχνε κ ειμαι κ με πυρετο.αλλα το κορολλα κορολλα ετσι?ηρθα για πρωτη φορα εχθες κ ηταν ωραιο το κλημα
|
09-02-08, 14:42
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ari
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kst_tms
Πέρα απο την πλάκα ήταν η τρίτη μου φορά κ η καλύτερη! Τρελό γέλιο!!!!
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από trd.si
ναι ρε παιδια χιονονερο εριχνε κ ειμαι κ με πυρετο.αλλα το κορολλα κορολλα ετσι?ηρθα για πρωτη φορα εχθες κ ηταν ωραιο το κλημα
|
Έτσι έτσι,το νέο αίμα να δίνει δυναμικό παρόν και παλμό στις συναντήσεις.
|
09-02-08, 15:16
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
|
|
ελα ρε τι κρυωνατε δεν ζεσταθηκατε απο τα μοτερ τοσες κοντρουλες καναμε. καλα ητανε εγω εφυγα και πιο νωρις ειχε λυσαξει στην πεινα ο διονυσης[γιος μου] φωναζε συνεχεια [μπαμπα πειναω παμε].αντε παμε ολοι να ζεστενουμε το κλιμα.
|
09-02-08, 15:26
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spirosg6
ελα ρε τι κρυωνατε δεν ζεσταθηκατε απο τα μοτερ τοσες κοντρουλες καναμε. καλα ητανε εγω εφυγα και πιο νωρις ειχε λυσαξει στην πεινα ο διονυσης[γιος μου] φωναζε συνεχεια [μπαμπα πειναω παμε].αντε παμε ολοι να ζεστενουμε το κλιμα.
|
κ μεις δν αργησαμε να φυγουμε ωραιο το 111 σου σπυρο αλλα το βιολογικο ρολοι του γιου σου δν καταλαβαινει απο corolla club η πεινα πεινα ετσι?
|
09-02-08, 15:43
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΟΛΩΝΙΑ
|
|
Παράθεση:
|
ναι καλα...ας μη σεψηνα εγω κ θασουλεγα αν θαρχοσουν..(δε δυσκολευτηκες κ πολυ βεβαια αλλα λεμε..)χαχα!!ναι χτες ηταν καλα..πολυ γελιο...ari ησουν ιπποδρομο?γιατι δε μιλησες ρε???
09-02-08, 15:47
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v
ναι καλα...ας μη σεψηνα εγω κ θασουλεγα αν θαρχοσουν..(δε δυσκολευτηκες κ πολυ βεβαια αλλα λεμε..)χαχα!!ναι χτες ηταν καλα..πολυ γελιο...ari ησουν ιπποδρομο?γιατι δε μιλησες ρε???
|
ναι ρε ελα ντε.αλλα πρεπει να ανακοινωσεις στο φορουμ οτι θα αλλαξεις ψευδονυμο κ το καινουργιο σου θα ναι [γιαννης ο μπριζας] οχι καλα ηταν κ πολυ γελιο.
|
09-02-08, 15:52
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
|
|
Παράθεση:
κ μεις δν αργησαμε να φυγουμε ωραιο το 111 σου σπυρο αλλα το βιολογικο ρολοι του γιου σου δν καταλαβαινει απο corolla club η πεινα πεινα ετσι?
|
τι να τον κανω την προηγουμενη φορα που ηρθε τον ταισα τοστ στην καφετερια και ηταν ενταξει δεν γκρινιαζε αλλη φορα θα τον ταιζω.του αρεσε την πρωτη φορα και ζηταει να κατεβαινει και ο μικρος τι να τον κανω.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17318106 seconds (80,65% PHP - 19,35% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:25. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|