Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vavvas
Εχω ερθει σε μια εκδρομη στη Λουτσα πουθενα αλλου και οταν παρκαρα στο σημειο που ειχαμε συναντηση δεν ηξερα κανεναν δεν μου μιλησε κανεις. Ευτυχως που ειχα ερθει με τον bill και ειχα παρεα. Δεν ηξερα τι να κανω ειχα παει κοντα σε καποια παιδια με μπλουζακια(οταν περιμενα τον bill να παρκαρει) αλλα κανεις δεν μου μιλησε ετσι αρχισα να νιωθω αμηχανα. Μετα στη ταβερνα κατσαμε "αναγκαστικα" καποιοι με καποιους και γνωρισα μερικα παιδια και τον διαφανο. Ειδα πως εχουν σχηματιστει παρεες κατι που ειναι λογικο αλλα καλο θα ηταν να ερθουν οι μεγαλοι να πουν ενα γεια σαν καλωσορισμα. Δεν λεω βλακεια και δικη μου που δεν μιλησα.Μαλλον βλακεια δικια μου θα ειναι αν μπορεσω να ερθω στο bizz να ειμαι αμηχανος ενταξει τη πρωτη φορα αλλα μετα σιγα σιγα γνωριζεσαι με παιδια.
Αν μπορεσω να ερθω σε εκδρομη παλι(στο bizz ειναι αδυνατο) θα ψαξω να δω που αντανακλαει ο ηλιος εκει θα βρισκεται ο marmel ........
|
Παιδιά κακά τα ψέματα όταν έρχεται κάποιος για πρώτη φορά κ δεν του δίνουν σημασία το αντιλαμβάνεται σαν αδιαφορία! Αν όμως πας κ του μιλήσεις έστω κ ένα σκέτο "γεια" τον κερδίζεις τον άλλο, αμέσως ξεχνάει αμηχανίες κτλ κ το βασικότερο έχει λόγο να ξανάρθει γιατί νιώθει οτι είναι μέρος της παρέας! Όλα αυτά δεν τα γράφω για μένα, αλλά για όλα τα νέα μέλη που σκέφτονται να έρθουν για πρώτη φορά! Ας κάνουμε εμείς την πρώτη κίνηση...δεν είναι τόσο σπουδαίο πια! Ποιο εύκολο είναι να κάνει κίνηση ένας που "ανήκει στην παρέα" παρά ένας νέος που δεν έχει ιδέα τι γίνεται στις συναντήσεις!
Κ επιτέλους μην στηριζόμαστε στο οτι "δεν χρειάζεται ιδιαίτερο θάρρος", "κανείς δεν θα σας παραμερήσει" κτλ! Εμεις σαν club δεν πρέπει να δείξουμε την φιλοξενία μας;;