Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FORUM

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-02-08, 03:44
Το avatar του χρήστη kst_tms
kst_tms Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 f/l
Περιοχή: Περιστέρι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 260
kst_tms είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Απ' ότι είδα σταθήκατε όλοι στο οτι θα πρέπει να κάνουν τα νέα μέλη την κίνηση κτλ...! Giannis_g6 δεν θέλω να με πάρει κανένας απο το χεράκι...γνωρίστηκα με παιδιά αλλά με κανέναν διαχειριστή! ΑΝ αυτό σου λέει κάτι!! Marmel όταν ήρθα ρώταγα τα παιδιά ποιος είναι αυτός ποιος είναι ο άλλος κτλ....δεν μπορώ όμως να σας βλέπω σκυμμένους να συζητάτε κ να χωθώ σαν π**τσα(σορρυ για την έκφραση)! Όση ώρα ήμουν εκεί δεν είδα να αλλάζετε παρέες!!

Κ αυτά που έγραψα τα έγραψα για να δείτε πως μπορεί να σκέφτεται κάποιος όταν πρωτοέρχεται κ τι ενδοιασμούς μπορεί να έχει κ όχι για να πάω κόντρα! Αν δεν θέλετε να καταλάβετε ορισμένα πράγματα τότε ας αφήσουμε τα πράγματα ως έχουν, αλλά μ' αυτή την στάση κόσμο δεν θα χουμε!

Και επειδή στάνταρ θα μπήκα στο μάτι κάποιων, αν με θάβουν καλύτερα να μην έρθουν να μου το παίξουν οτι όλα είναι οκ κ απο πίσω να συνεχίσουν να με θάβουν! Φυσικά αν υπάρχει κάποιος με αντίθετη άποψη απο αυτά που λέω ευχαρίστως να το συζητήσουμε!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kst_tms : 03-02-08 στις 03:55.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-02-08, 06:08
Το avatar του χρήστη Vavvas
Vavvas Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: mazda 2 1,5cc
Περιοχή: ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Δύναμη Σεβασμού: 267
Vavvas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εχω ερθει σε μια εκδρομη στη Λουτσα πουθενα αλλου και οταν παρκαρα στο σημειο που ειχαμε συναντηση δεν ηξερα κανεναν δεν μου μιλησε κανεις. Ευτυχως που ειχα ερθει με τον bill και ειχα παρεα. Δεν ηξερα τι να κανω ειχα παει κοντα σε καποια παιδια με μπλουζακια(οταν περιμενα τον bill να παρκαρει) αλλα κανεις δεν μου μιλησε ετσι αρχισα να νιωθω αμηχανα. Μετα στη ταβερνα κατσαμε "αναγκαστικα" καποιοι με καποιους και γνωρισα μερικα παιδια και τον διαφανο. Ειδα πως εχουν σχηματιστει παρεες κατι που ειναι λογικο αλλα καλο θα ηταν να ερθουν οι μεγαλοι να πουν ενα γεια σαν καλωσορισμα. Δεν λεω βλακεια και δικη μου που δεν μιλησα.Μαλλον βλακεια δικια μου θα ειναι αν μπορεσω να ερθω στο bizz να ειμαι αμηχανος ενταξει τη πρωτη φορα αλλα μετα σιγα σιγα γνωριζεσαι με παιδια.
Αν μπορεσω να ερθω σε εκδρομη παλι(στο bizz ειναι αδυνατο) θα ψαξω να δω που αντανακλαει ο ηλιος εκει θα βρισκεται ο marmel ........
Παλιά 03-02-08, 16:14
kst_tms Offline:
Πορωμένο Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vavvas Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχω ερθει σε μια εκδρομη στη Λουτσα πουθενα αλλου και οταν παρκαρα στο σημειο που ειχαμε συναντηση δεν ηξερα κανεναν δεν μου μιλησε κανεις. Ευτυχως που ειχα ερθει με τον bill και ειχα παρεα. Δεν ηξερα τι να κανω ειχα παει κοντα σε καποια παιδια με μπλουζακια(οταν περιμενα τον bill να παρκαρει) αλλα κανεις δεν μου μιλησε ετσι αρχισα να νιωθω αμηχανα. Μετα στη ταβερνα κατσαμε "αναγκαστικα" καποιοι με καποιους και γνωρισα μερικα παιδια και τον διαφανο. Ειδα πως εχουν σχηματιστει παρεες κατι που ειναι λογικο αλλα καλο θα ηταν να ερθουν οι μεγαλοι να πουν ενα γεια σαν καλωσορισμα. Δεν λεω βλακεια και δικη μου που δεν μιλησα.Μαλλον βλακεια δικια μου θα ειναι αν μπορεσω να ερθω στο bizz να ειμαι αμηχανος ενταξει τη πρωτη φορα αλλα μετα σιγα σιγα γνωριζεσαι με παιδια.
Αν μπορεσω να ερθω σε εκδρομη παλι(στο bizz ειναι αδυνατο) θα ψαξω να δω που αντανακλαει ο ηλιος εκει θα βρισκεται ο marmel ........
Παιδιά κακά τα ψέματα όταν έρχεται κάποιος για πρώτη φορά κ δεν του δίνουν σημασία το αντιλαμβάνεται σαν αδιαφορία! Αν όμως πας κ του μιλήσεις έστω κ ένα σκέτο "γεια" τον κερδίζεις τον άλλο, αμέσως ξεχνάει αμηχανίες κτλ κ το βασικότερο έχει λόγο να ξανάρθει γιατί νιώθει οτι είναι μέρος της παρέας! Όλα αυτά δεν τα γράφω για μένα, αλλά για όλα τα νέα μέλη που σκέφτονται να έρθουν για πρώτη φορά! Ας κάνουμε εμείς την πρώτη κίνηση...δεν είναι τόσο σπουδαίο πια! Ποιο εύκολο είναι να κάνει κίνηση ένας που "ανήκει στην παρέα" παρά ένας νέος που δεν έχει ιδέα τι γίνεται στις συναντήσεις!

Κ επιτέλους μην στηριζόμαστε στο οτι "δεν χρειάζεται ιδιαίτερο θάρρος", "κανείς δεν θα σας παραμερήσει" κτλ! Εμεις σαν club δεν πρέπει να δείξουμε την φιλοξενία μας;;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-02-08, 17:19
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 914
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Παιδια νομιζω οτι κακως δινουμε τοση μεγαλη διασταση στο θεμα.

Στον καθενα εγκειται αν θα μιλησει αν θα κανει την κινηση η οχι.

Την προηγουμενη φορα καθοταν ενα ζευγαρι στην ακρη της καφετεριας και δεν ηξερα καν αν ειναι μαζι μας η απο λαθος ηρθαν στην αιθουσα αυτη.

Οταν τους μιλησα καταλαβα οτι ειχαν ερθει για εμας και μιλησαμε λιγη ωρα τους εδειξα το αμαξι μου και απεσπασα και ωραια σχολια για την 30αρα μου.

Αυτο ομως δε σημαινει οτι πρεπει ολοι να περιμενουν καποιον να τους μιλησει.

Οταν πατε φανταροι τι περιμενετε να ερθει ο θαλαμοφυλακας να σας συστησει την διμοιρια???
Και μη μου πεις κανεις οτι το παραδειγμα αυτο ειναι ακραιο και οτι δεν ειμαστε στρατος γιατι τα ιδια ισχυουν και εδω.

Ετσι ειναι τα πραγματα. Οταν ηρθα εγω πριν 3 χρονια στο κλαμπ, καθησα με καποια παιδια και μεσω της κουβεντας γνωριστηκαμε. Δεν ηρθε να με παρεις κανενας απο το χερι να μου πει θελεις να γινουμε φιλοι και να μιλαμε.

Και να το θεσουμε και προσωπικα δεν νομιζω να εχει ερθει καποιος καινουργιος και να μην τον εχω ρωτησει οποτε μπορω παντα ετσι.
Γιατι οταν καθομαι στο τραπεζι μου ειναι φυσικο και επομενο να μιλησω με την παρεα μου για καποια θεματα.
Που στην τελικη γι αυτο τον λογο κατεβαινω στην συναντηση.

Τωρα αν αυτο το λεει καποιος κλικα ή το πάνω και το κάτω τραπεζι ειναι προβλημα του καθως δεν νομιζω να τιθεται τετοιο θεμα.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη endurasKE-30 : 03-02-08 στις 17:24.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-02-08, 17:26
kst_tms Offline:
Πορωμένο Μέλος

Τεσπα...άλλα εννοώ σε άλλα στέκεστε!
Δεν ξανασχολούμαι μ' αυτό το θέμα γιατί στο τέλος θα χαλάσουμε κ τις καρδιές μας...!

Εύχομαι τα καλύτερα για το club....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-02-08, 17:55
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 914
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Δεν νομιζω να υπαρχει λογος για κατι τετοιο.
Οταν ερθεις την επομενη φορα ψαξε να με βρεις να τα πουμε απο κοντα εσυ και οποιοσδηποτε αλλος.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-02-08, 18:09
kst_tms Offline:
Πορωμένο Μέλος

Την επόμενη δεν θα ρθω μάλλον, οπότε την μεθεπόμενη θα ψάξω να σε βρω! Τρέμε Κυριάκο....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-02-08, 02:37
Το avatar του χρήστη thanassis
thanassis Offline:

Περιοχή: Πέυκη
Δύναμη Σεβασμού: 281
thanassis θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
αυτο το ειχα παθει και εγω!! ας μην ειχα φερει την σαντρα μαζι μου ουτε που θα με κοιταζατε!! τεσπα!! δεν ειναι αυτο το θεμα!! φιλε kst_tms επειδη ειμαι και εγω 20 σε καταλαβαινω!! παντως οταν ερθεις ελα μιλα μου! ή θα ερθω εγω!
Παλιά 04-02-08, 08:52
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Την επόμενη Παρασκευή εάν δεν σας βάλω να συστηθείτε όλοι μαζί να μην με λένε Γιάννη!!!! Αντε να δώ μετά τι δικαιολογία θα βρείτε!

Αφού το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζεστε και ντρέπεστε να μιλήσετε ώς "νέοι", θα το γυρίσουμε στην ψυχιατρική....... έναν κύκλο όλοι μαζί..... και ένας - ένας θα απαγγέλει!!!!! Γελάτε, ε? Θα σας φτιάξω εγώ!!!!!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-02-08, 11:05
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Με λένε Μιχάλη και είμαι καλά...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Συνάντηση Στο Bizz Στο Μικρολίμανο Mike_G ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 397 12-07-09 22:41
Προσέλευση στο Bizz Nikos ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 10 04-07-08 19:21
BIZZ καφε Fanis ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 3 08-04-08 10:18

Page generated in 0,17647004 seconds (80,90% PHP - 19,10% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:59.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com