Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kst_tms
Μαρία επέτρεψε μου να σου μιλήσω για μένα! Γενικώς δεν είμαι απο τα άτομα που μπαινουν μέσα κ αρχίζουν να συστήνονται δεξια κ αριστερά! Πες με ντροπαλό, πες με μαμούχαλο, πες με αντικοινωνικό, πες με οτι θες αλλά έτσι είμαι...! Είμαι 19 χρονών, μπαίνω μέσα κ βλέπω ένα τσουρμο 30 ετών στην πλειοψηφία....πόσο άνετα μπορώ να νιώσω;; Δεν πρέπει να με βάλει κάποιος στο κλίμα;;; Ποιος το κάνει αυτό; ΚΑΝΕΙΣ!!!! Δεν λέω κατάφερα κ γνωρίστηκα με 5-6 άτομα αλλά δεν θα τρέχω εγώ απο παρέα σε παρέα οταν δεν το κάνουν άτομα που γνωρίζονται μεταξύ τους!
Και για να μην ξεχνιόμαστε φιλικά πάντα!
|
Μεγαλωσα ρε φουστη μου και το παιρνουνε χαμπαρι και αλλοι!
Ρε ξεκολλατε με την φαση δεν μιλαω και ειμαι μαμουχαλος κτλ.Μηπως θελετε να σας βρουμε και γκομενες??Εγω δηλαδη τι ειμαι που πανε σχεδον 3 χρονια (μπορει και παραπανω,γερασα
) απο την πρωτη φορα που πηγα στα Μεγαρα στον πρωτο αγωνα face tro face που συμμετειχαν καποια παιδια απο το τοτε νεογεννημενο club και δεν ηξερα που παν τα τεσσερα απο κανεναν τους και παρολο το τρεξιμο που ειχαν εκεινη την μερα τα παιδια,εκατσα και επιασα κουβεντα μαζι τους και κολλησα?
Δηλαδη τι θαρρος θελει να μιλησεις σε καποιον και να του πεις,ρε φιλε εγω ειμαι που μιλαμε μαζι στο φορουμ,τι στα διαλα,εδω μεσα μερικοι ριχνετε παναγιες (που λεει ο λογος) για πλακα μεταξυ σας και δεν γνωριζετε καν,αλλα οταν ερθει η ωρα της συναντησης δεν ερχεστε γιατι δεν ξερετε τον αλλον που του μιλατε απο το πληκτρολογιο??
ΕΛΕΟΣ!!
Οποιος καταλαβε καταλαβε!Ελπιζω να μην παρεξηγηθειτε απο αυτα που εγραψα αλλα ετσι ειναι ρε παιδια,θα σας παρουμε απο το χερακι και θα σας ανακοιωσουμε κιολας??
Φιλε danik πολυ θελώ να το δω αυτο με την ντουντουκα και θα ειμαι ο πρωτος που θα ερθω να σου ευχηθω καλως ηρθες γιατι ετσι θελει,μην κωλονετε ρε σεις,το πολυ πολυ να μην γουσταρετε και τι εγινε?