Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FORUM |
|
|
02-02-08, 13:05
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Έλα κι εσύ τώρα ρε, μήπως ζητάς πολλά; Πάντως και εμείς στα κάτω τραπέζια είμαστε καλά παιδιά, άσε που το μποϋκοτάζ προς τους πάνω μπορεί και να αποδώσει...
02-02-08, 17:06
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παντως δεν νομιζω να ηρθε καποιος να καθησει πανω και να του ειπε κανεις οτι ειναι ρεσερβε....
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη endurasKE-30 : 02-02-08 στις 17:19.
|
02-02-08, 17:12
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Πάντως άτομα που κάθονταν κάτω την περασμένη Παρασκευή, εγώ τα είδα πάνω χθες...άτομα που κάθονταν πάνω όμως κάθε Παρασκευή, ποτέ δεν τα είδα κάτω...
02-02-08, 17:16
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
|
|
Εμενα ηρθες να μου πεις καλησπερα?
Διοικητικό μέλος
|
02-02-08, 17:19
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
22.30 με 22.45 ήρθα...ήσουν εκεί;
02-02-08, 17:21
|
|
Moderator
|
|
|
|
Τι κοντρα ειναι αυτη βρε παιδια με τα πανω και τα κατω τραπεζια?!Ελεος....οπως θελει ο καθενας πραττει και οπου νιωθει ανετα καθεται....
Αντωνη νομιζω οτι ηρθε ο καιρος....
02-02-08, 17:25
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Μαρία, το πρόβλημα δεν είναι το πάνω τραπέζι, κάτω τραπέζι που είναι το τραπέζι οεο. Και ο Κυριάκος ξέρει ότι ειδικά μαζί του δεν έχω τίποτα γιατί ήταν από τα λίγα παιδιά που γνώρισα από την αρχή και όταν τον χρειάστηκα με βοήθησε κιόλας όποτε του είπα. Και αν χθες όταν πήγα ήταν εκεί, δε οτυ μίλησα γιατί δεν τον κατάλαβα που είναι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν γίνεται τίποτα για να αλλάξει μια κατάσταση...στην τελική γιατί να υπάρχει πάνω κάτω τραπέζι; Δεν ήταν ωραία παλιά που είχαμε ένα τεράστιο κάτω τραπέζι;
02-02-08, 17:35
|
|
Moderator
|
|
|
|
Σε αυτό δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν ξέρω πως ήταν παλιά και πόσα τραπέζια υπήρχαν...
Απλά όταν μπαίνεις και χαιρετάς..η καλησπέρα δεν πάει σε 1-2 άτομα,πάει σε όλα τα μέλη....τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου πεποίθηση.Οι παρεξηγήσεις του τύπου ήρθε,,δεν με μίλησε,,κάθισε εκεί,,γιατί όχι εδώ και τέτοια,,,,ρίχνουν το επίπεδο μας...
|
|
02-02-08, 17:50
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Κοίταξε, κι εγώ είχα να πατήσω από το καλοκαίρι το ποδάρι μου και τις τελευταίες φορές έχω έρθει πάλι, αφού έγινε το θέμα περί εγκατάλειψης του club και των εβδομαδιαίων συγκεντρώσεων, προκειμένου όλοι να κάνουμε μια αλλαγή για το καλύτερο. Το θέμα είναι ότι το καλοκαίρι υπήρχε ένα μεγάαααλο τραπέζι κάτω και ένας Κώστας (Διάφανος) που αν μη τι άλλο ήταν πάντα το παιδί επί της υποδοχής (να'ναι καλά όπου να'ναι)! Ήταν και ο πρώτος άνθρωπος που μίλησα γιατί δε φημίζομαι και για την κοινωνικότητά μου με αγνώστους πόσο μάλλον με μεγαλύτερους. Αν εξαιρέσουμε την τρίτη Παρασκευή που μαζευτήκαμε τσούρμο, έκτοτε πάλι πέφτουμε και δεν έχω δει κανέναν από τους υπευθύνους να παίρνει θέση (και δεν το λέω για να προκαλέσω). Το άσχημο είναι ότι εγώ πάντα φτάνω να αναλύω και γίνομαι ο κακός και ο γκρινιάρης. Αλλά ακόμη και την Παρασκευή της πολυκοσμίας οι πάνω που με ήθελαν με φώναζαν λες και είμαι κατσίκι ο Γιάννης και δεν είδα κάποιον να κατεβαίνει να μου μιλήσει. Τεσπα, εγώ είδα ότι ακόμη και νέα μέλη που ήρθαν κανείς δεν τους καλωσόρισε από τους παλιούς έστω τυπικά από την είσοδο, αμφιβάλλω και αν ξέρουν όσοι ήταν ποιοι είναι οι νέοι, άσχετο αν τα παιδιά έχουν γνωριστεί όλοι μεταξύ τους (οι νέοι).
Αν κρίνω και από τα χθεσινά νούμερα, λιγοστεύουμε πάλι και θα μείνουμε όπως το καλοκαίρι σε κάτι συναντήσεις 8 άτομα...όπου είμαι λάθος πολύ ευχαρίστως να δεχθώ κριτική. Αποχωρώ για να μη γίνω κι άλλο δακτυλοδεικτούμενος και επειδή έχω βαρεθεί να γίνομαι μόνιμα ο κακός και το όλο ζήτημα...
time will tell
Κλασσικά φιλικά, Γιάννης
02-02-08, 17:56
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
|
|
Nuntius δεν ειμουν εκει, μολις ειχαμε φυγει.
Εχει δικιο σε αυτο που λεει η Μαρια.
Και στο κατω τραπεζι να παμε παλι θα λενε μερικοι γιαυτους που καθονται δεξια και αριστερα.
Διοικητικό μέλος
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16597199 seconds (79,65% PHP - 20,35% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:32. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|