Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Που το παραξενο.Σε αξιοπιστια υπαρχει διαφορα ετοι φωτος και απο τον GE και ειδικα τον GZE που θα εχει ερωτικες σχεσεις με τα συνεργεια.
Με φπε ειναι περιπου 20 αλογα κατω απο τον 20V.Οταν κανω και το Π θα σου πω ποσα θα βγαλω.Του Ιορδανη εβγαλε 130 νομιζω.Οσον αφορα το δεν θα του το προτινα, ακομα και σκοτωνε την μανα μου.Τα αλογα αυτο τα εχει με ενα απλο τουρπακι στον FE και μην ακουσω τις μαλακιες περι σφυρυλατων πιστονιων και υποδομη για τρελα αλογα και παπαριες και να πεταξεις τον κομπρεσορα και να βαλεις τουρπινα κ.α.Το χιλιομετρα ειναι ο απολυτος κριτης.Οταν ο FE βγαζει για πλακα 350.000++++++++, να τα βραζω τα ψεκαζομενα πιστονια, τα σφυρυλατα και τα κατσαβιδατα.
Εγω δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν, εκτος και εαν το παλικαρι ειναι αργοσχολος και τη βρίσκει με τα συνεργεια.Εγω εψαχνα 3 εβδομαδες, για 2 ωρες κενο για να αλλαξω ιμαντα χρονισμου
|
Ηρακλη μου εισαι λαθος σε καποια πραγματα...
Δεν μπορεις να μου μιλας για αλογα και συχρονως για τρελη αξιοπιστια..
Δλδ προτεινεις στο παληκαρι να βαλε τον απλο να σκασει και κανα 700Ε παραπανω να το κανει α σταδιο και να ειναι χειροτερος απο τον 20ν μαμα...
Σορυ αλλα εγω αυτο το πραγμα δεν του το προτεινω..
Μελιγα λογια του λες δωσε περιπου ενα 2000Ε για να εχεις 115 αλογα ενω με 2500Ε μπορει να εχει 165...Η αποφαση δικια του ειναι εμενα δεν με απασχολει.
FE βγαζει για πλακα 350.000++++++++, ??Εδω το ξεφτυλισες λιγο τα ποιο πολλα που εχω σκανε στα 300000-350000...
Οσο αφορα το GZE τα αλογα που θα φτασει το τουρμπακι που λες τα πιανει το αλλο μαμα οπως ειναι με τον κομπρεσσορα...
Αληθεια εχεις δει τετοιο μοτερ απο κοντα να δεις οτι δεν εχει καμια σχεση απο αυτα που εχεις δει??Ουτε σε χαλαει το γεγονος οτι φτανει 300 αλογα με τα μαμα πιστονια?Μην τρελαθουμε κιολας..
Δεν προκειται να καταλαβεις τι λεω αν δεν το κανεις τουρμπο...
Να δεις το ρημαδι ετσι πως το θεωρεις αξιοπιστο ποσα προβληματα εχει να βγαλει,το οποιο δεν στο ευχομαι..