Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Οκ ρε Σπυρο.
Και εγω με το Λεον και τα 180 αλογα θα εχω 0-100 σε 5,5 δευτερα.
Και ο Θειος μου με την Φερραρι θα εχει τα 160 πριν πατησει το START BUTTON
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
|
Συγνωμη κι ολας..αλλα διακρινω μια ειρωνια...
Σιγουρα enduras και alex-g δεν ειναι το ιδιο το carina με το ibiza FR και τα λοιπα που λες..το ενα ειναι αμαξι 13 ετων [απριλιος του 1994] και τα αλλα ειναι συγχρονα μοντελα του 2007. Αλλα ποσο νομιζεις ζυγιζει το carina ??? για πες μου..τι νομιζεις οτι το 16αρι αυτο δεν ανοιγει πιο καλα απο οτι τα συγχρονα?
Οσον αφορα το πατιναρισμα του αυτοκινητου σου alex-g πανω σε παγους και νερα , δυστυχως εγω δεν θα το καταπονουσα τοσο το αμαξι μου. Και αμα θες ανεβα σε παγους παλι και κουμπωσε και 5η αμα γουσταρεις να πιασεις 200χιλιομετρα καταστρεφοντας το αμαξι σου..
Ειναι η
δευτερη φορα που αναφερεσαι προς εμενα με
ειρωνικο υφος και δεν το καταλαβαινω αυτο.
Αν εχεις κατι να πεις προς εμενα να αναφερεσαι χωρις να προσβαλεις τον αλλον με ειρωνια και σε περιπτωση που δεν μπορεις να το κανεις αυτο
ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.
Για αυτο υπαρχουν τα φορουμ για να συζηταμε ολοι ηρεμα και πολιτισμενα και να λεμε το μακρυ μας και το κοντο μας
ΧΩΡΙΣ να προσβαλλουμε τα αλλα μελη.
Και το κοντερ μου ειναι μια χαρα και το αμαξι στην καλυτερη κατασταση.
Τελος παντων δεν εχω ορεξη για παρεξηγησεις και ουτε μπηκα σε αυτο το φορουμ για να παρεξηγηθω και να τσακωνομαι, οποτε για μενα το θεμα ελειξε εδω.
και οπως ειπε ο Σπυρος οταν μιλαμε για βιντεο 0-100 μιλαμε για χιλιομετρα κοντερ και οχι τροχου. Και οταν μιλαμε μεταξυ μας δεν μιλαμε με μετρησεις Vbox.
και ευχομαι μερικοι παλιοι να ειναι πιο φιλικοι και πιο συζητησιμοι προς ολα τα νεα μελη.
Καλη συνεχεια. Φιλικα Παντα, danik