Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
30-01-08, 14:29
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παίδες... ξέρει κανένας πόσο κοστίζει το σέρβις των 60.000 χιλιομέτρων για κορολα Ε12 (μοντ 2004)?
Μιλάω πάντα για το απλό σερβις, δλδ τα βασικά λάδια, φίλτρα κτλπ (π.χ όχι τακάκια, υαλοκαθαριστήρες κτλπ).
Θέλω να το παω σε επίσημη αντιπροσωπία (μαλλον Γιαννίτσα).
Εχει περασει κανεις προσφατα το σερβις των 60.000χιλ να μου πει?
Θενξ!
|
|
|
|
30-01-08, 15:18
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotosgh
Να πω και εγω με την σειρά μου το πρόβλημα σχετικά με τις αντιπροσωπίες.
Εχω πάει την corolitsa μου για σέρβις και το μόνο που κάνουνε είναι να αλλάξουνε φίλτρο και λάδια για τακάκια ούτε λόγος γιατί το αυτοκίνητο κανει ταξίδια και φρένο δύσκολα πατάς στην Εθνική.
Περίμενα κοντά στην μιάμιση ώρα ο δε μηχανικός που το είχε αναλάβει πήγαινε και σε άλλα αυτοκίνητα περιμένοντας το δικό μου αυτ/το στο δίχαλο αφού δεν μπορούσα να φύγω.
Το αποτέλεσμα να μου χρεώσουν αντι για 40 λεπτα εργατώρας μου χρεώνουν 2 ώρες και κοστολόγιο 150 ευρώ.
Το τι βρισίδια πέσανε δεν λέγετε γιατί ήμουνα και παλιός πελάτης .Φυσικά δεν ξαναπατάω σε αυτούς τους καραγκιόζηδες,καλύτερα στα έξω συνεργεια που στο φεινάλε δεν σε χρεώνουνε και τρελές εργατώρες.
Αλλωστε TOYOTA είναι δεν σπάει δεν χαλάει.
|
Δεν επρεπε να τα πληρωσεις.
Κανονικα, στα εξουσιοδοτημενα και πολυ περισσοτερο στα συνεργεια των αντιπροσωπειων χρεωνουν το σερβις και οχι την εργατοωρα εκτος μονο αν υπαρχουν προβληματα πανω στο σεβις (π.χ πανω στην αλλαγη των τακακιων ο μηχανικος αντιληφθει οτι οι δισκοπλακες εχουν στραβωσει, ενημερωνουν τον πελατη και αναλογως προχωρανε) και αυτο γιατι η ΤΟΥΟΤΑ δεν θελει καποιοι "απατεωνες" να κοροιδευουν και να κλεβουν τους πελατες. Το ιδιο γινεται και στο φανοβαφειο (υπαρχει προγραμμα στο pc που σου λεει φιξ τιμη αλλα και τον ποσο χρονο πρεπει να κανει ο μαστορας για αποσυναρμολογηση (π.χ) της πορτας, βαψιμο της πορτας και επανατοποθετηση της πορτας).
|
30-01-08, 15:50
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Φίλε madvine, εμένα λάδια και φίλτρο λαδιού που είχα αλλάξει πριν λίγο καιρό μου πήραν 81 ευρώπουλα. Αλλά δε ξέρω τι άλλο θα σου αλλάξουν, γιατί εγώ έκανα αλλαγή λαδιού πρώτου εξαμήνου.
|
καλησπερα σε ολους |
|
30-01-08, 15:59
|
Υπερβολικά Νέος
|
|
|
|
καλησπερα σε ολους
καλησπερα σε ολα τα παιδια. Μου φανηκε πολυ καλη η παρεα σας.
|
30-01-08, 16:37
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Nuntius... εσυ ειχες παει για απλη αλλαγη λαδιων. Εγω μιλάω για το σερβις των 60.000 χιλ. Ειναι ενα απο τα μεγάλα (δεν ειναι ενδιάμεσο) γι'αυτο ρωταω να δω περίπου τι τιμή είναι να περιμένω και αναλόγως να πράξω.
|
30-01-08, 18:12
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
ξερεις ε?στα 60χιλιαρικα θα σε πουλησουν παραμυθι οτι μαλλον πρεπει να αλλαξεις ιμαντα κ εσυ απο φιλοτιμο θα πεις δε γαμ........αλλαξε τον,θα σε που ν κ τπτ αλλο κλπ κλπ κ θα παει καμια 1 /1/2 ωρα στον αερα.δλδ θα φας ενα καπελωμα εργασιας που θα το θυμασαι για τα καλα,χωρια τα αναλωσιμα.
προτεινω.παρε λαδακια απ εξω μαζι με φιλτρο κ απετεισαι να σε βαλουν αυτα.αν κρινεις οτι πρεπει να αλλαξεις κ ι μαντα,αφου παρεις κ γνωμη απ εξω,αλλαξε τον για να παρεις κ το αυτο κολλητο στο καπακι.
απο κει κ περα αστους να κελαηδανε.επισης παιξε παραμυθι οτι βιαζεσαι κ καλα για να αναλαβει ενα ατομο το καρο σου κ να τελειωνεις μπαμ μπαμ,για να μη δεις τρελη χρεωση εργατοωρας.που μπορεις να το ψαξεις κ αυτο,το οποιο ειναι υποχρεωμενοι να το εχουν αναρτημενο,τουλαχιστον εδω το εχουν.
|
|
30-01-08, 18:57
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Nuntius... εσυ ειχες παει για απλη αλλαγη λαδιων. Εγω μιλάω για το σερβις των 60.000 χιλ. Ειναι ενα απο τα μεγάλα (δεν ειναι ενδιάμεσο) γι'αυτο ρωταω να δω περίπου τι τιμή είναι να περιμένω και αναλόγως να πράξω.
|
Φιλε madvinegar πηγα τον Αυγουστο για σερβις των 60000χλμ στην Toyota νεος Κηφισσος και η ταριφα ηταν 515 ευρωπουλακια.Και μου αλλαξανε μπαταρια 70,29ευρω,ιμαντα εκκεντροφορου48,27ευρω ,τακακια 52,08ευρω ,μπουζια15,68ευρω ,λαστιχακι του πισω υαλοκαθαριστηρα 4,65ευρω ,φιλτρο λαδιου 6,57ευρω ,βαλβολινες 32,01ευρω ,φλαντζα σασμαν 1,12ευρω ,υγρα φρενων 5,51ευρω ,αντιψυκτικο 26,90ευρω ,δαχτυλιδι 2,23ευρω ,φλαντζα ταπας καρτερ 0,53ευρω ,ροδελα τεντωτηρα 2,54ευρω .....Συνολο 322,10ευρω χωρις Φ.Π.Α. Με Φ.Π.Α. παει 380 ευρω. και για την εργασια θελανε 130,62 με Φ.Π.Α........Ολο μαζι δηλαδη πηγε 510,62 ζεστα ζεστα ευρωπουλακια!!!!!!!!Παντως ενας φιλος μου που δουλευει στην ford μου ειπε οτι αν ενα focus ηθελε τα ιδια η ταριφα ειναι περιπου 900 με 1000ευρω (καυτα καυτα)!!!
|
30-01-08, 19:53
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
515 ευρω ??? Δεν πάμε καλά....
Παρατηρήσεις...
1) Ιμάντα εκκεντροφόρου ?? Μηπως εννοείς ιμάντα δυναμό? Εμεις έχουμε καδένα στους εκκεντροφόρους που δεν αλλάζει.
2) Μπαταρία γιατί? Ειναι στανταρ η αλλαγή της ή εσένα σου είχε "ψοφίσει"?
3) Τακάκια δεν θα αλλαξω εκει μέσα. Ήδη εχω αλλάξει έξω και έχω βάλει ferodo.
4) Λαστιχάκι υαλοκαθαριστήρα δεν αλλάζω.
Θα κάνω ένα τηλεφωνο στο Γιαννίτσα να ρωτησω τιμή... Αν πλησιάζει (έστω) την τιμή που μου είπες δεν θα το πάω σε αντιπροσωπία. Θα πάω στο μηχανικό μου και καλά μας είναι...
Άκου 515 ευρω... Ρε Παναγιώτη... Να τα λες πιο σιγά αυτα. Να έχω καθίσει πρωτα...
|
30-01-08, 21:12
|
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
|
|
φιλε mad... κανε ενα τηλεφωνα αυριο και ζητησε τους να σου δωσουν μαι προσφορα για το σερβις. οτι μπορεις να μειωσεις και να αποφυγεις το γλυτωνεις. παντως θα σου χρεωσουν 2 εργατοωρες και αυτα μονο ειναι κανα 100ρικο.. εμενα μου ειχαν πει 270€ για λαδια, φιλτρα λαδιου αερος καμπινας, μπουζι, βαλβολινες σασμαν και καποια ακομη. εκανα καποιες περικοπες και επεσα στα 200 περιπου. παντως ειχα ρωτησει και σε αλλες αντ/πειες της περιοχης μου και ολοι μου εβγαζαν την ιδια ακριβως τιμη
30-01-08, 21:14
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Γυρω στα 200 με 250 υπολογίζω και εγω. Αλλά όχι 515...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16889811 seconds (82,56% PHP - 17,44% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:04. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|