Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
29-01-08, 23:42
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από laios
τι σερβις θες ακριβως να κανεις? να ξερεις οτι εινα χαϊβανια παντως.
λιανικη τιμη εργατοωρας 40 ευρα ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ(=47,6 με ΦΠΑ),μη το ξεχασεις!
|
Service 105.000km, δηλ. το μικρό.
30-01-08, 00:31
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
Ευχαρίστησε: 0
|
|
παληκαρι πανε εξω κ κανε μια αλλαγη λαδιου με φιλτρο κ εισαι οΚ.εκτος αν θε να κανεις τπτ εξτρα που απαιτει κιολας αντιπροσωπεια.καλυτερα να δωκεις τα παραπανω λεφτα εξω κ να παρεις κανα καλο λαδακι παρα στην αντιπροσωπεια.εκει πρεπει να κλεισεις κ ραντεβου.μονο αν ειναι χαλαρα θα σε εξυπηρετησουν.
μηπως υπηρετας στο στρατοπεδο του Σ/ΧΗ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ?
30-01-08, 01:08
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
|
|
εγω παντως οταν ειχα το εε90 τυλιγα το συναγερμο και τον πολαπλασιαστη με σακουλα και το επλενα το μοτερ με το λαστιχο σπιτι εριχνα και λιγο καθαριστικο και λιγο σφουγγαρι.τουοτα ειναι δεν εχει αναγκη το εβαζα και να δουλευει λιγο μετα να στεγνωσει.για τα καινουρια αυτοκιν.τωρα δεν θα το συνιστουσα.
|
30-01-08, 01:29
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
εγω παντως προτεινω σφουγγαρακι ή πανακι με κανα απορυπαντικο κ οτι παρεις με το χερι.ενταξει ειπαμε να το εχουμε καθαρο το μοτορι αλλα δε ειναι κ σαλονοτραπεζαρια.μετα αρχιζουν κ κλεγονται μερικοι κ λενε ο ενας ζηταει 80 για βιολογικο,ο αλλος 70,ο αλλος 100 κλπ κλπ.δλδ το σαλονι δε φαινετα κ ποσο μαλλον που το βλεπεις.ενα φιλτρο καμπινας δεν αξιζει περισσοτερο απο την καθαριοτητα του μοτερ,που αναπνεεις,ποσο μαλλον οταβ εισαι καπνιστης οπως κ εγω.ε τωρα ρε παιδια μη ψυριζεται κ τοσο να πουμε τα σιδερικα.
οσο γι αυτο που λες Σπυρανα για το οτι ειναι ΤΟΥΟΤΑ,ενταξει εχει μια ποιοτητα δε αντιλεγω,αλλα δε παυει να εχει ευαισθησιες.κ εφοσον ειναι ΤΟΥΟΤΑ τοτε προς οοοοοοοοοοολα τα ποστ με παραπονα για κακοκατασκευες κλπ.απλα εχει καποια ανωτερωτητα σε καποιες τεχνολογικες κατασκευες.
30-01-08, 02:16
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
το δικο μου το μοτερ..δεν εχει πλυθει ποτε...χαχαχαχαχα το ειδε ο Γιαννης [trd.si] και ειδε τι παιζει..πως θα το καθαρισω?? ο λογος που δεν το χω παει μεχρι τορα για πλυσιμο μηχανης ειναι γιατι στα τοπικα βενζιναδικα δεν εμπιστευομαι τον πακιστανο με το πλυστικο..για πειτε γνωμες...
30-01-08, 10:04
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Ολα αυτά που συζητάτε εδώ...... γιατί τα συζητάτε εδώ?
Για όλα αυτά υπάρχουνε διάφορα τόπικ για το καθένα ξεχωριστά!
Αφήστε σιγά-σιγά να μεταφέρω αυτά απο εδώ.... και πείτε ότι θέλετε στα ανάλογα τόπικ!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
30-01-08, 10:17
|
banned
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
εγω παλικαρια εχω βρη μια ακρη σε γνωστη TOYOTA και μου φερνουν λαδια και φιλτρο (5 λιτρα) 70 ευροπουλα (τα ακριβα λαδια που ειναι για 15.000χλμ)
οπωσ και κανω και αλλα πραγματα χωρισ να χρεωνομαι παντα ομωσ με το αναλογο δωρακι στα παιδια ............
|
30-01-08, 11:40
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Αν και δεν ειμαι τοσο σχετικος με τα λαδια και με την TS αλλα αφηνεις τα λαδια για 15.000 χλμ? Οσο και καλα να ειναι δεν ειναι πολλα τα χλμ? Αλλα και ιμισυνθετικα που εβαζα στην ΤΟΥΟΤΑ 10-40 κοστιζαν 35 ευρω τα 4 λιτρα και 10% που μου εκανε η αντιπροσωπεια 31,50 ευρω. Θεωρητικα ηταν για 10.000χλμ αλλα εγω τα αλλαζα καθε 5.000χλμ.
|
30-01-08, 12:17
|
banned
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Tα λαδια τα αλλαζω καθε 7.500 χλμ δεν κανω πολλα χλμ.
απλα βαζω για 15.000
|
30-01-08, 14:21
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΙΛΙΟΝ
|
|
Να πω και εγω με την σειρά μου το πρόβλημα σχετικά με τις αντιπροσωπίες.
Εχω πάει την corolitsa μου για σέρβις και το μόνο που κάνουνε είναι να αλλάξουνε φίλτρο και λάδια για τακάκια ούτε λόγος γιατί το αυτοκίνητο κανει ταξίδια και φρένο δύσκολα πατάς στην Εθνική.
Περίμενα κοντά στην μιάμιση ώρα ο δε μηχανικός που το είχε αναλάβει πήγαινε και σε άλλα αυτοκίνητα περιμένοντας το δικό μου αυτ/το στο δίχαλο αφού δεν μπορούσα να φύγω.
Το αποτέλεσμα να μου χρεώσουν αντι για 40 λεπτα εργατώρας μου χρεώνουν 2 ώρες και κοστολόγιο 150 ευρώ.
Το τι βρισίδια πέσανε δεν λέγετε γιατί ήμουνα και παλιός πελάτης .Φυσικά δεν ξαναπατάω σε αυτούς τους καραγκιόζηδες,καλύτερα στα έξω συνεργεια που στο φεινάλε δεν σε χρεώνουνε και τρελές εργατώρες.
Αλλωστε TOYOTA είναι δεν σπάει δεν χαλάει.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16423798 seconds (81,93% PHP - 18,07% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:55. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|