Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-01-08, 22:05
Το avatar του χρήστη laios
laios Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Ε12$03
Περιοχή: Bolos
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 267
laios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
pwpwpali τον εχεις δοκιμασει το παραπανω συνδυασμο?
αν ναι ποιες οι εντυπασεις οσο αφορα τη συμπεριφορα του καρου?

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-01-08, 22:13
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Δεν τον έχει δοκιμάσει, αφού έχει 111...
Αν μπουν ΚΟΝΙ κόκκινα σε μαμά ελατήρια θα χάσει το ελάχιστο δυνατό σε άνεση και θα κερδίσει σε σταθερότητα κ στρίψιμο...καλή λύση για μαμά ύψος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-01-08, 22:29
laios Offline:
Κυριλέ Μέλος

παιδια κακα τα ψεματα,εχουν γραφτει τοσες σελιδες κ συμαζεμενα-ομαδοποιημενες λυσεις δε εχουν προταθει.
προτεινω να ανοιχτει ενα τοπικ με λυσεις/προτασεις αναλογως το υψομετρικο του καρου.
πολλοι φιλοι μου απο εδω(βολο),οπως κ γω ομολογουμενος, που εχουν διαβασει το παρων θεμα εχουν μπερδευτει.
βεβαια ειναι λιγο δυσκολο αυτο που προτεινω,αλλα σιγα σιγα κατι μπορει να χτιστει κ να διευκολυνει πολλα παιδια.
ειμαι κ γω στα σκαρια να αλλαξω μπουκαλιτσες,με τα μανισια ελατηρια ομως,κααααααααποια στιγμη αλλα παντα μενω με ενδιασμους σε καποια φαση.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-01-08, 22:38
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από laios Εμφάνιση μηνυμάτων
pwpwpali τον εχεις δοκιμασει το παραπανω συνδυασμο?
αν ναι ποιες οι εντυπασεις οσο αφορα τη συμπεριφορα του καρου?
σε ε12 οχι<κατι παρομοια σε 111 ναι>...εχω μπει σε μαμα ε12 κ σε ε12 με kw ...παρολα αυτα δεν υπαρχη αμαξι χαμηλωμενο που να χω μπει κ να μην εχει χασει σε αρκετα σεβαστο βαθμο την ανεση του ως κ σε τρελο βαθμο...ενας τετοιος συνδιασμος αν κ δεν ειναι συνδιασμος απλα βγαζεις το μαμα αμορτισερ κ βαζεις κατι καλυτερο που ναι το κονι το κοκκινο<στην περιπτωση μας>...σιγουρα θα χει καμποσες κλισεις γι αυτο θα ναι κ ανετο...απλα προσπαθω να του δωσω να σκεφτει καποιοες λυσεις στα 400 ευρω που θελει πχ καο να ναι ανετο...χωρις να στειλει τα αμορτισερ με mms...επειδη αγορασε πιο παλια 4 ελατηρια αυτο δεν λεει οτι πρεπει να τα βαλει κ τωρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-01-08, 22:46
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εκτος απο την τσεπη πρεπει ννα ταιριαζει και το στυλ οδηγησεις αυτου που κανει την ταδε προταση...κατι σε μενα που ειναι οκ γιατι μπαινω ετσι αλλιως κτλ σε σενα μπορει να ναι μαλακο,σκληρο.κοτσουρο κουραστικο γιατι πολυ απλα αλλιως θα το πας εσυ αλλιως εγω...οχι γιατι ο ενας ειναι πιλοτος και ο αλλος κουλαδι απλα ειναι θεμα οτι σ αρεσει...πως εσυ εχεις το ταδε αγαπημενο φαει...ετσι κ ο αλλος εχει το αλλο...τα θελω μας μπορει να ναι πολυ κοντα αλλα μπορει να ναι κ τρελα αντιθετα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-01-08, 23:18
laios Offline:
Κυριλέ Μέλος

ναι με βρισκεις απολυτα συμφωνο.η δουλεια ειναι να μην υπαρχουν μεγαλες αποκλισεις.
εγω ας πουμε ειμαι νορμαλ οδηγος δλδ θελω να εχω κατι ανετο να μη βροντοκοπαει το καρο μου αλλα να μη γερνει το αμαξι σαν τραμπαλα με μικρα ζορια κ αρχιζω τα χειροφρενα.θα ελεγα επισης οτι θα κυμανθω κ γω σε ενα τετοιο χρηματικο ποσο καποια στιγμη στο μελλον.
σε τετοια θεματα ασφαλειας ειμαι επιφυλακτικος παντα γιατι αμα δεις το χαρο με τα ματια σου τοτε καταλαβαινεις οτι τα λεφτα δε εχουν αξια μπροστα στη ΖΩΗ.βεβαια αν βαλω κατι νορμαλ κ παω σα f1 τοτε φταιω γω.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-01-08, 00:48
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali Εμφάνιση μηνυμάτων
madvinegar ειναι απλο για σενα...πετας στον καδο τα ελατηρια χαληλωματος .βρισκεις 4 μαμα ε12 ελατηρια .βαζεις τα κονι τα κοκκινα κ εισαι μια χαρα. σιγουρα θα το χαρεις γιατι σε παρα πολλα ποστ λες για ανεση...ε χαμηλωμα κ ανεση δεν παιζει...ειναι πολυ υποκειμενικο.....
αργοτερα αν χαλιεσαι πετας μια αντιστρεπτικη κ παλι δεν χανεις σε ανεση...
Τα εχω φυλάξει τα μαμά ελατήρια. Οπότε αν θέλω παίζει και αυτο το σενάριο.
Εγω απλά θα ήθελα να παραμείνει στα 3,5 εκ πιο πολύ λόγω εμφάνισης. Δεν μου πολυέρεσε όσο ήταν κάτσικας...
Δλδ η καλύτερη επιλογή για να παραμείνει "χαμηλά" χάνοντας το μικρότερο δυνατό ποσοστό άνεσης πιο είναι? Αυτό ψάχνω. Μιλάω πάντα για αμορτισερ... Μην αρχίσετε με τα coilover...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 23-01-08 στις 00:54.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-01-08, 01:58
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Αν πας στο μαμά ύψος βάλε KONI κόκκινα (400E max). Αλλιώς, για πιο σκληρή αίσθηση Bilstein sport (500-600E). Λύσεις του τύπου ΚΥΒ, bilstein μαύρα, monroe και οτιδήποτε άλλο απλό θα σε φέρουν στα ίδια επίπεδα με μαμά ή χειρότερα (βλέπε bilstein μαύρα).
Για -3 πόντους πας σε apex (400-450), κονι κίτρινα (500-600)και bilstein sprint (500-600). Κατά σειρά όπως τα έγραψα. Τα μεν apex λόγω τιμής, τα δε ΚΟΝΙ και bilstein λόγω συμπεριφοράς. Με τα ΚΟΝΙ θα έχεις ένα κλικ καλύτερη άνεση από bilstein. Τα apex μάλλον θα ναι κάτι ενδιάμεσο σε συμπεριφορά και άνεση. Για αμορτισέρ που δεν είναι για χαμήλωμα, μόνο τα bilstein sport ξέρω 100% πως αντέχουν, λόγω της ιδιαίτερης ενίσχυσης που έχουν (τα φορούσε ο Roy-D νομίζω τα sport με -3), αλλά νομίζω πως θα σου φανούν αρκετά σκληρά.

Τέλος να πω πως συμφωνώ με το laios, σχετικά με κάποια μαζεμένα στοιχεία για τις δυνατές επιλογές και τι προσφέρει η καθεμία, που θα μας εξυπηρετούσε να υπαρχούν, μιας κ συνεχώς έχω την αίσθηση πως όλοι επαναλαμβανόμαστε, λέγοντας τα ίδια και τα ίδια και τελικά μη καταλήγοντας πουθενά.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-01-08, 11:53
Το avatar του χρήστη panagiotisfx
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Ε12 pro f/l
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 315
panagiotisfx είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φιλε dRiveR7 επειδη ξερω οτι δεν παιζει ρολο μονο το χαμηλωμα αλλα και τι ελατηρια εχεις εγω που εχω eibach μαυρα 35mm τι αμορτισερια να φορεσω ετσι ωστε να μην χασω την ανεση (οσο το δυνατον γινεται)? Βεβαια οχι για να μην γινει καποιο παιδι φραπες αλλα επειδη οι ''σκληροι'' συνδιασμοι εχουν κρατηματα ,αλλα γεμιζουν το αμαξι με τριγμους.Και επειδη θα φαω τρελη ξενερα ετσι και μου τριζει λες και ειναι 15ετιας αυτοκινητο υπαρχει γιατρεια?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-01-08, 13:16
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Υπάρχει ένας "κανόνας" που θέλει γενικά τα ελατήρια της eibach να συνεργάζονται πιο σωστά με αμορτισέρ ΚΟΝΙ και ελατήρια H&R με αμορτισέρ bilstein. Βέβαια, αυτό είναι πολύ γενικό και θα έπρεπε να έχουμε συγκεκριμένα στοιχεία για τη σκληρότητα των ελατηρίων και την απόσβεση των αμορτισέρ και να σεταριστούν κατάλληλα. Αυτό δε μπορούμε να το κάνουμε, οπότε στηριζόμαστε κυρίως σε δοκιμές, που έχουν γίνει. Άρα μάλλον πρέπει να δεις προς ΚΟΝΙ κίτρινα....Άνεση θα χαθεί, αλλά θα έχεις και καλή οδική συμπεριφορά.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,17947006 seconds (81,06% PHP - 18,94% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:57.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com