Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-01-08, 01:19
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε φιλαρακι σορυ που θα στην πω αλα ειναι εξυπναδα αυτο που εκανες? κανεισ δεν προσβαλε το αμαξι του παιδιου ουτε το σχολιασε δεν τον ξερο προσωπικα αλα το αμαξι μαρεσε . τοτι ενας σηκωνει μια φοτο για να εξυπηρετησει δεν σιμενει οτι εμεις πρεπει να την περνουμε να την οικονα να την ποσταρουμε αλου και να την σχολιαζουμε με αυτον τον τροπο αμα γουστρεις βγεσ στο δρομο και ψαχνε να βρεις καγουριστικα οχηματα. (το αμαξι του παιδιου ειναι σε αγγελια) δεν πιστευω οτι βοϊθας με αυτον τον τροπο...} '' ζητατε φοτο στης αγγελιες.. πολυ καλα κανενετε '' |(σεβαστητε την περιουσια αυτου νου που σας την παραθετει για την εξηπηρετηση και την δικη σας πρωτημηση και εκτιμηση)
Φίλε μου, η δημοσίευσή μου είναι τόσο εξυπνάδα, όσο είναι και όλες οι υπόλοιπες δημοσιεύσεις του παρόντος thread.
Το ότι δημοσίευσα τη φωτογραφία σε άλλο σημείο του forum με το σχόλιο που έκανα, δείχνει καθαρά τον σεβασμό μου στην αγγελία. Αν δεν την σεβόμουν, θα έγραφα εκεί, όπως κάνουν και πολλοί άλλοι κατά καιρούς σε αγγελίες, χωρίς να ενδιαφέρονται.
Επίσης, το γεγονός ότι δημοσιοποιεί κάποιος μια φωτογραφία, αυτό σημαίνει πως την καταθέτει σε κοινή θέα και είναι προετοιμασμένος για οποιοδήποτε σχόλιο ή κρίση ήθελε ακολουθήσει. Να υποθέσω ότι το σχόλιό σου αυτό δεν θα είχε γίνει αν είχα τραβήξει ο ίδιος τη φωτογραφία, ΠΑΡΟΤΙ θα ήταν το ίδιο αυτοκίνητο (δεν το βλέπω να ευσταθεί και τόσο...).
Επιπρόσθετα, η ύπαρξη ή η απουσία του αισθητηρίου της καλαισθησίας είναι φαινόμενο το οποίο δεν συνδέεται με το αντικείμενο, το καταναλωτικό αγαθό που κατέχει κάποιος ή το ύψος του τραπεζικού του λογαριασμού. Είτε είσαι κακόγουστος, είτε δεν είσαι, είτε είσαι κάπου ανάμεσα... Ο καθένας κρίνει με βάση τα δικά του μέτρα και την αντίληψή του. Έχει, δε, το δικαίωμα να το πράξει αυτό, δεδομένου ότι καθένας είναι ελεύθερος να διατυπώνει τη γνώμη του.
Τέλος, δεν νομίζω αυτό που έκανα να παραβιάζει κάποιον από τους κανόνες του forum. Αν συμβαίνει αυτό, τότε κάποιος administrator ή moderator θα διαγράψει την "επίμαχη" δημοσίευση.
Πάνος.

Παλιά 11-01-08, 01:24
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Corollaxli Εμφάνιση μηνυμάτων
Θαναση εχεις δει τι κραξιμο εχω ριξει σε ολους αυτους με τις απλωστρες.Δε μου λεει κατι το οτι ειναι ΤΟΥΟΤΑ.Εγω σου λεω πως το εχω δει απο κοντα στα 2 μετρα το αμαξι.Για τσεκαρε εδω.http://www.youtube.com/watch?v=kU4Bw7qKABY
Ρε Κυριάκο...την φωτό που έχει βάλει στην αγγελία την είδες? Το βιντεάκι το είδες σίγουρα....Πες μου τώρα, είναι ακριβώς το ίδιο αμάξι στη φωτό κ στο βίντεο...? Στο βίντεο είναι με ασημί 6ακτινες ζάντες και σχετικά χαμηλό και στο φωτό με ανθρακί πεντακτινες σκούρες και έτοιμο για ράλλυ Ντακάρ!!! Άλλο πράγμα το ένα, άλλο το άλλο!
Η αεροτομή και στις δύο περιπτώσεις είναι άθλια! Και πάλι μόνο κ μόνο για την αεροτομή καγκουριά είναι....
Φυσικά δε θα μαλώσουμε γι'αυτό, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόση υπεράσπιση στο συγκεκριμένο...όπως λέτε κ εσείς γνώμη σας πως δεν είναι καγκούρικο, υπάρχουν κ κάποιοι που δεν τους αρέσει....
Παλιά 11-01-08, 01:35
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω ενα θα πω
Καγκουριες Καρακιτσαρια Νο 2
μπηκε εκει που επρεπε
Παλιά 11-01-08, 10:21
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε μου, η δημοσίευσή μου είναι τόσο εξυπνάδα, όσο είναι και όλες οι υπόλοιπες δημοσιεύσεις του παρόντος thread.
Το ότι δημοσίευσα τη φωτογραφία σε άλλο σημείο του forum με το σχόλιο που έκανα, δείχνει καθαρά τον σεβασμό μου στην αγγελία. Αν δεν την σεβόμουν, θα έγραφα εκεί, όπως κάνουν και πολλοί άλλοι κατά καιρούς σε αγγελίες, χωρίς να ενδιαφέρονται.
Επίσης, το γεγονός ότι δημοσιοποιεί κάποιος μια φωτογραφία, αυτό σημαίνει πως την καταθέτει σε κοινή θέα και είναι προετοιμασμένος για οποιοδήποτε σχόλιο ή κρίση ήθελε ακολουθήσει. Να υποθέσω ότι το σχόλιό σου αυτό δεν θα είχε γίνει αν είχα τραβήξει ο ίδιος τη φωτογραφία, ΠΑΡΟΤΙ θα ήταν το ίδιο αυτοκίνητο (δεν το βλέπω να ευσταθεί και τόσο...).
Επιπρόσθετα, η ύπαρξη ή η απουσία του αισθητηρίου της καλαισθησίας είναι φαινόμενο το οποίο δεν συνδέεται με το αντικείμενο, το καταναλωτικό αγαθό που κατέχει κάποιος ή το ύψος του τραπεζικού του λογαριασμού. Είτε είσαι κακόγουστος, είτε δεν είσαι, είτε είσαι κάπου ανάμεσα... Ο καθένας κρίνει με βάση τα δικά του μέτρα και την αντίληψή του. Έχει, δε, το δικαίωμα να το πράξει αυτό, δεδομένου ότι καθένας είναι ελεύθερος να διατυπώνει τη γνώμη του.
Τέλος, δεν νομίζω αυτό που έκανα να παραβιάζει κάποιον από τους κανόνες του forum. Αν συμβαίνει αυτό, τότε κάποιος administrator ή moderator θα διαγράψει την "επίμαχη" δημοσίευση.
Πάνος.

φιλε μου ειναι πολυ απλο το πραγμα καταλαβαινω τα ωσα λες αλα παντα δεν σκεφτεστε και το (εσασ) οταν κανετε κατι. σκεψου το γεγονος να σηκωνες εσυ το αμαξι σου και να το ποσταρε μετα καποιος αλος εδω και να το σχολιαζε, θα μου πεισ εγω δεν βαζω τετοια πραγματα οποτε δεν παιζει ,αλα μια ζωη ο ελληνας ετσι θα σκεφτετε οτι σε αυτον ποτε και τιποτα δεν θα του συμβει σ'αυτον οτι διποτε και νανε.... τεσπα δεν παραβιασες καποιο κανονα απλος
ειναι αυτοκινητο για της αγγελιες και μονο εκει δεν ειναι για να βολταρει μεσα στο φορυμ τετοια υπαρχουν και αλου, εσυ το πηρες και το αστειο ειναι οτι λες και την πιγη ,οτι το πηρες απο εκει' απ τησ αγγελιες. τωρα οτι νομιζεις αν σου φενετε σωστο εχε καλοσ δεν εχω κατι παραπανω να πω
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε Κυριάκο...την φωτό που έχει βάλει στην αγγελία την είδες? Το βιντεάκι το είδες σίγουρα....Πες μου τώρα, είναι ακριβώς το ίδιο αμάξι στη φωτό κ στο βίντεο...? Στο βίντεο είναι με ασημί 6ακτινες ζάντες και σχετικά χαμηλό και στο φωτό με ανθρακί πεντακτινες σκούρες και έτοιμο για ράλλυ Ντακάρ!!! Άλλο πράγμα το ένα, άλλο το άλλο!
Η αεροτομή και στις δύο περιπτώσεις είναι άθλια! Και πάλι μόνο κ μόνο για την αεροτομή καγκουριά είναι....
Φυσικά δε θα μαλώσουμε γι'αυτό, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόση υπεράσπιση στο συγκεκριμένο...όπως λέτε κ εσείς γνώμη σας πως δεν είναι καγκούρικο, υπάρχουν κ κάποιοι που δεν τους αρέσει....
μπορει οι ζαντες να μην ειναι ιδιες ρε σι αλα εχει περασει τοσοσ καιροσ απο τοτε διλαδι δεν μπορει να τισ εχει αλαξει? τελος παντον κοιτα δεν γινετε υπερασπιση αλα οφειλουμε καποια πραγματα να τα σεβομαστε οχι οτι εγινε κατι τρομερο αλα ετσι οπος υποθηκε εμενα μου χτυπησε δεν μαρεσε, και ενω ισχθει η αγγελεια ακομα..
Παλιά 11-01-08, 17:27
Το avatar του χρήστη Corollaxli
Corollaxli Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: ΕΕ90 XLi 1.3 95Ηp
Περιοχή: Πετρούπολη-Καλαμάτα
Δύναμη Σεβασμού: 458
Corollaxli θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Να σου πω την αληθεια αυτο για τις ζαντες πριν λιγη ωρα το παρατηρησα.Μου εχει μεινει η πρωτη εικονα...Τελος παντων λιγη εδω το θεμα.Μην χαλαμε τις καρδιες μας τσαμπα...

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΜΙΚΡΟΣ...ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ?
Παλιά 11-01-08, 19:37
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Έτσι ακριβώς...έγινε ένα σχόλιο, καλώς γαι μερικούς κακώς για άλλους...Τελείωσε πάμε για άλλα....
Παλιά 11-01-08, 20:57
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οκ καλως η κακως η φωτο μπηκε...
ας ηρεμησουμε λοιπον μη φωναξω το φιλο μου το διαφανο και τα κανει ολα διαφανα εδω μεσα....
που σαι ρε κωστααααααααααααααα
Παλιά 11-01-08, 21:19
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
οκ καλως η κακως η φωτο μπηκε...
ας ηρεμησουμε λοιπον μη φωναξω το φιλο μου το διαφανο και τα κανει ολα διαφανα εδω μεσα....
που σαι ρε κωστααααααααααααααα
χεχεχε βαζει αλουςσε ταξη εκει που ειναι
Παλιά 12-01-08, 10:23
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Δύναμη Σεβασμού: 407
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Λοιπον τα σφουγγαρακια που ειναι αυτοκολλητα και τα βαζουμε στις πορτες και καλα για να μην τις χτυπαμε , τα ξερετε. Οπως επισης και καποια που βαζουμε στους προφυλακτηρες για τα χτυπηματα.

Λοιπον αυτο που ειδα πριν καμια ωρα που προσπαθοουσα να παρακαρω ειναι απεριγραπτο!!!!!!

Ενα corolla , e12 , 5 πορτο και στο πισω μερος ειχε 3 ή 4 σειρες απο αυτα!!!!!!!!!!!!
Καθε σειρα ειχε διαφορετικο μεγεθος και σχηματιζοταν σχεδιακι!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ: Δεν μπορεσα να βγαλω φωτο , γιατι θα εχανα το παρκινγκ!!!!

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Παλιά 12-01-08, 16:12
Το avatar του χρήστη Corollaxli
Corollaxli Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: ΕΕ90 XLi 1.3 95Ηp
Περιοχή: Πετρούπολη-Καλαμάτα
Δύναμη Σεβασμού: 458
Corollaxli θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ε οχι!!!Αυτο δεν επρεπε να το αφησεις ετσι...Αυτο οντως επρεπε να το δουμε!!!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΜΙΚΡΟΣ...ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ?
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Καγκουριες Καρακιτσαρια MARMEL ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1295 27-09-07 02:16

Page generated in 0,20078897 seconds (77,47% PHP - 22,53% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:50.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com