Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FORUM |
|
|
|
|
|
10-01-08, 23:21
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
Αυτό το ζήτημα με τις εκδηλώσεις έχει καταντήσει αηδία ρε παιδιά,,,έλεος δλδ.
Εγώ στην εκδρομή που οργανώθηκε και ήρθα κι εγώ μια χαρά κόσμο είδα μαζεμένο. Και στο μπάνιο το καλοκαιρινό πάλι υπήρχε συμμετοχή, εγώ δεν μπόρεσα να έρθω λόγω εξεταστικής. Πότε δεν υπάρχει συμμετοχή; Μόνο στο καρτ; Κι εγώ ήρθα μόνο μια φορά και δεν ήρθα πάλι, γιατί δε μου αρέσει να ξεκινάω για να κάνω κάτι στις 5.30 και να καταλήγω να οδηγώ το καρτάκι στις 7.30. Αλλά από τον Οκτώβρη δεν έχει οργανωθεί τίποτα αν δεν απατώμαι. Στην τελική δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάτι οργανωμένο για όλο το club. Μπορούν πχ οι συντονιστές να λένε ότι την τάδε μέρα λέμε να κάνουμε εκείνο, έστω μια βραδινή διαδρομή ή ένα καφεδάκι. Να λένε ποιοι μπορούν και να πηγαίνουν ακόμη και αν είναι 10 άτομα. Δεν είναι αναγκαίο να γίνονται όλα για όλους πάντα.
Είμαι λάθος;
|
Σωστά. στο κάτο κάτο η διάθεση μετράει...
Εγώ προσωπικάν δεν έχω αξιωθεί να έρθω σε καμία εκδήλωση γιατί πάντα τύχενε η να έχω βάρδια η να λείπω ταξίδι... αλλά αυτό δεν σημένει οτι δεν ήθελα η δεν θέλω...
Με υπομονή και καλή θέλση ολα γίνονται !!!
και καλή θέληση υπάρχει !
10-01-08, 23:27
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Καλη θεληση υπαρχει απο πολλους.Αλλα για να μη μιλαω αερατα για αλλους ας μιλησω για μενα.Εχετε δει ποσο καιρο ειμαι μεσα στο φορουμ και ποσα ποστ εχω...Ομως συναντησεις δεν μπορω να κατεβαινω.Εκει ειναι το κολλημα.Ενω υπαρχει διαθεση δεν υπαρχει η δυνατοτητα.Οσοι με ξερετε ξερετε και γιατι.
10-01-08, 23:30
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
α στα σκαρια ειναι η επομενη εκδρομη....
θα ερθει και η μερα που θα την ανακοινωσω....
θα ξαναλεω οτι το σιγουρο ειναι οτι το μερος θα ναι σουπερ. η παρεα θα ναι τελεια. το φαι θα ναι καλο και φτηνο. η διαδρομη θα ναι σουπερ.... ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!!
και σχεδον ξερω τις συμμετοχες απο τωρα....
απλα προσπαθουμε να αποφασισουμε αν θα πρεπει να κανουμε μεγαλη η μικρη εκδρομη....
10-01-08, 23:40
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Πανο η προηγουμενη ''εκδρομη'' ηταν βολτα ουσιαστικα.Θελει λιγο μεγαλυτερη...Δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα που λεω τη γνωμη μου αν και η συμμετοχη μου ειναι αμφιβολη.
|
|
|
11-01-08, 00:15
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
αν εχει καιρο να γινει καποια εκδηλωση ειχα αναφερει πιο πανω οτι θελει λεπτες κινησεις για να μην την πατησεις.
πρεπει να ξερεις να συνδιαζεις ποτε εχει φορμουλα ποτε εχει μπαλα ποτε βρεχει ποτε εχει ηλιο ποτε εχει εξεταστικη κτλ κτλ κτλ...
και αφου το θεμα παει στην εκδηλωση που λειπει θα θελα να ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ να δω τι θα ειναι αυτο που δεν μπορουμε να το σκεφτουμε εμεις σαν club!!!!
ειλικρινα δε το λεω ειρωνικα...
|
Κανείς δεν σας κατηγόρησε οτι δεν μπορείτε να σκεφτείτε κάτι ή φταίτε εσείς που δεν γίνονται εκδηλώσεις! Σαφώς κ έχει δυσκολίες κ ευθύνες να οργανωθεί κάτι σωστά αλλά ο λόγος που δεν υπάρχει συμμετοχή είναι η έλλειψη ενδιαφέροντος κυρίως(κατά την γνώμη μου πάντα)! Φυσικά κ υπάρχουν φορές που κάποιος δεν θα μπορεί, αλλά αυτό δεν είναι αιτία για να μην γίνονται άλλες πλέον! Πιστεύω, οτι αν ενδιαφερθούμε όλοι από λίγο κ έστω να πηγαίνει ο καθένας στις μισές από τις εκδηλώσεις, η συμμετοχή θα είναι πολύ μεγαλύτερη!! Το club απαρτίζεται από όλα τα μέλη του κ όλοι πρέπει να φροντίζουμε για την συνοχή του! Οι διαχειριστές φροντίζουν για την οργάνωση...από κει κ πέρα εξαρτάται από μας!!
|
|
|
|
11-01-08, 00:56
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kst_tms
Κανείς δεν σας κατηγόρησε οτι δεν μπορείτε να σκεφτείτε κάτι ή φταίτε εσείς που δεν γίνονται εκδηλώσεις! Σαφώς κ έχει δυσκολίες κ ευθύνες να οργανωθεί κάτι σωστά αλλά ο λόγος που δεν υπάρχει συμμετοχή είναι η έλλειψη ενδιαφέροντος κυρίως(κατά την γνώμη μου πάντα)! Φυσικά κ υπάρχουν φορές που κάποιος δεν θα μπορεί, αλλά αυτό δεν είναι αιτία για να μην γίνονται άλλες πλέον! Πιστεύω, οτι αν ενδιαφερθούμε όλοι από λίγο κ έστω να πηγαίνει ο καθένας στις μισές από τις εκδηλώσεις, η συμμετοχή θα είναι πολύ μεγαλύτερη!! Το club απαρτίζεται από όλα τα μέλη του κ όλοι πρέπει να φροντίζουμε για την συνοχή του! Οι διαχειριστές φροντίζουν για την οργάνωση...από κει κ πέρα εξαρτάται από μας!!
|
Σωστος αλλα θα διαφωνησω μονο σε ενα μπραγμα.Οτι υπαρχει ελλειψη ενδιαφεροντος.Δε νομιζω πως αυτο ισχυει απολυτα...
11-01-08, 01:01
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Corollaxli
Σωστος αλλα θα διαφωνησω μονο σε ενα μπραγμα.Οτι υπαρχει ελλειψη ενδιαφεροντος.Δε νομιζω πως αυτο ισχυει απολυτα...
|
Δεν είπα ότι είναι απόλυτο κ το λέω με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν ξέρω τι γινόταν παλιά! Βασίστηκα στο ποστ του marmel, αν δεν κάνω λάθος, που λέει οτι συνέχεια είναι τα ίδια 20 άτομα....
|
|
|
|
11-01-08, 01:04
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kst_tms
Δεν είπα ότι είναι απόλυτο κ το λέω με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν ξέρω τι γινόταν παλιά! Βασίστηκα στο ποστ του marmel, αν δεν κάνω λάθος, που λέει οτι συνέχεια είναι τα ίδια 20 άτομα....
|
Κοιτα να δεις.Ειμαστε ενα φορουμ με παραπανω απο 1500 γραμμενα μελη στην ιστοσελιδα αλλα τα ενεργα δεν ξερω ποσα ακριβως ειναι.Θα βρω τα νουμερα και θα σου πω.Δεν λεω οτι ειναι καλο να μαζευονται οι ιδιοι και οι ιδιοι,προς θεου.Πρεπει να σκεφτουμε κατι που θα προσελκυσει κοσμο.Παντως υπαρχουν club που μαζευονται 4 και 5 αμαξια στις συναντησεις.Οποτε αμα εμεις μαζευουμε 15 σταθερα δεν νομιζω πως ειναι ασχημα
|
|
|
11-01-08, 09:50
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Η Ελλειψη ενδιαφέροντος σαφώς και υπάρχει απο τα μέλη. Το κακό όπως ειπώθηκε και παραπάνω, είναι ότι γίνονται παράπονα σχετικά με της εκδηλώσεις , και όταν τις πραγματοποιούμε, εκείνοι που φωνάζανε, δεν συμμετέχουνε!
Επίσης, έχουνε κατά καιρούς γίνει προσπάθειες να κλειστούνε διάφορα events, αλλά όταν δεν μπορείς να ξέρεις αν θα έχεις τα άτομα που απαιτουνται για να πάρεις κάποιες συγκεκριμένες προσφορές, πώς να προχωρήσεις?
Είναι γεγονός ότι γενικός σαν κλάμπ, είμαστε απο τα πιο πολυπληθή. Και σαν φόρουμ, και εκτός φόρουμ. Απο τα λίγα κλάμπ που δραστηριοποιούνται σε όλη σχεδόν την ελλάδα. Ομως υπάρχουνε μεγάλες στιγμές καταγεγραμένες οι οποίες σε κάνουνε να αναρωτιέσαι γιατί να μην της έχουμε πιο συχνά!!!!
Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι συναντήσεις στο Αλσος με πάνω απο 50-60 άτομα. Παρόμοια στην Θεσσαλονική. Και βέβεα την φωτογράφιση του κλάμπ, με πάνω απο 80 Corollες (Ιστορική στιγμή)!!! Αυτά δείχνουνε, οτι με τα κατάλληλα ερεθίσματα, μπορούμε να έχουμε στιγμές για τις οποίες να συζητάνε σε ολη την Αυτοκινητιστική Ελλάδα.
Το θέμα είναι όμως να ακούγονται απόψεις, για να μπορούμε και εμείς να δούμε που πρέπει/μπορούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Και αν και καταντάω βαρετός και ίσως γραφικός, ξαναλέω, έχουνε διαβάσει το τόπικ 101 άτομα, όμως μόνο καμιά 10αριά (μετά απο καταμέτρηση, είναι 20 άτομα) διαφορετικά άτομα έχουνε απαντήσει. Αυτό λοιπόν δεν δηλώνει ότι υπάρχει πρόβλημα με τις επιλογές των εκδηλώσεων, ή με το πλήθος αυτών. Δηλώνει αδιαφορία και έλλειψη ενδιαφέροντος. Αυτή είναι η αλήθεια. Οσα και να κάνουμε έμείς απο την πλευρά μας, εάν δεν συμμετέχουνε και περισσότεροι, δεν μπορούνε να γίνουνε πολλά παραπάνω, για αυτό φωνάζουμε συνέχεια ότι όλα εξαρτώνται απο την συμμετοχή σας.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
|
11-01-08, 14:27
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Παιδιά, όλα αυτά που λέτε για τις συμμετοχές και τη δυσκολία της οργάνωσης είναι πολύ σωστά. Περιττό να πω ότι η εκδρομή ήταν άρτια οργανωμένη και δε νομίζω ότι υπήρξε δυσαρεστημένο άτομο ανάμεσα σε όσους ήρθαν. Μακάρι να είχε οργανωθεί κι άλλη μέχρι τώρα. Εξάλλου δεν είπαμε νομίζω κανείς μέχρι τώρα ότι θέλουμε κάτι συγκεκριμένο. Ακόμη και μια βόλτα για καφεδάκι και με 10 μόνο άτομα κάθε φορά αρκεί. Έτσι πιστεύω ότι θα μπορούσαν να έρθουν και άτομα που δεν μπορούν πχ το Παρασκευόβραδο. Απλά αφορμή θέλουμε, έστω μόνο εγώ, και θα ήμασταν πολύ πιο ενεργοί. (Μην κοιτάτε που στο forum δεν πολυγράφω, είναι που δεν έχω τεχνικές γνώσεις!!!)
(Φίλε MARMEL μη μου πεις ότι η επόμενη θα είναι μέσα στον Φλεβάρη που θα έχω εξεταστική γιατί θα κάνω χαρακίρι.)
Παιδιά, ελπίζω να τα καταφέρω να έρθω το βράδυ για να τα πούμε και από κοντά...τράκαρα χθες βράδυ και σήμερα τρέχω σε αντιπροσωπείες και νοσοκομείο σήμερα (όχι για μένα).
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18422890 seconds (80,55% PHP - 19,45% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:12. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|