Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45
Η αλήθεια πάντως ή μάλλον για να το δούμε το πράγμα ρεαλιστικά, θα πρέπει να λάβουμε υπ όψιν το εξής. Ότι οι μετρήσεις όλες γίνονται με βάση το δείκτη ταχυμέτρου. Μπορεί η δευτέρα δηλαδή στον κόφτη να δίνει 100 χιλιόμετρα, αλλά αν αυτό γίνει με μέτρηση vbox που δείχνει τα χιλιόμετρα τροχών, τότε θα χρειαστεί οπωσδήποτε αλλαγή σε τρίτη για την επίτευξη των 100 χλμ. Αυτό σημαίνει τουλάχιστον 1 δευτερόλεπτο πάνω απο τους χρόνους που γράφει το βίντεο. Στην καλύτερη ένα δευτερόλεπτο θα έλεγα. Αφού θα πρέπει να λάβετε υπόψιν και τον χρόνο της αλλαγής αλλά και το οτι στην ουσία το κοντέρ θα δείχνει 100χλμ αλλά θα είναι λιγότερα. Συνεπώς φίλε Dr.Saimon οι χρόνοι σου είναι λογικότατοι και καθόλου υπερβολικοί.
|
Ναι οκ...μαζι σου ειμαι.Λογικοτατα και σωστα αυτα που λες.Βεβαια δεν ειπα οτι η κουκλα μου ειναι υπερβολικα γρηγορη οκ?Ειναι ενα αυτοκινητο χωρις μετατροπες.Αλλα...εμενα η δευτεα μου πχ δινει 95 στον κοφτη(οκ...μπορη να ειναι και 90) και η τριτη μου τα 135( μπορη και τα 130)
Αλλα πιστευω οτι τα καινουργια αυτοκινητα δεν εχουν τοσο τραγικες αποκλισεις σε αυτα τα χιλιομετα.
Δηλαδη πιστευω οτι τα 100 στο κοντερ να ειναι 97 χιλιομετρα.
Π.Χ....δεν πιανη τα 100 σε 10.1 οπως ειπε ενας φιλος σε παλαιοτερο ποστ τα πιανη σε 10,5......10,7....
Τελος παντων......δεν θελω να υπερηφανευτω για κατι που δεν εχω αγοραση....που δεν εχω πονεση οσο εσεις.Που στο βαθος της καρδιας μου ισως και να σας ζηλευω που "εσεις εχετε και εγω οχι"
Για να μην γινομε κουραστηκος εγω προτηνω οποιος θελει να κανουμε φιλικα ανοιγματακια....οσοι εισαστε εργοστασιακη ακομα.
Δεν θελω να αποδειξω τιποτα επαναλαμβανω.....ουτε οτι ειμαι πιο γρηγορος ουτε οτι κανω πιο γρηγορες αλλαγες ουτε τιποτα.Θα ειναι μια ευκαιρια να σας δω να με δειτε και να περασουμε καλα.Χωρις νουμερα v-box και τετοια.
Φιλικα Ευαγγελος(Dr.Daimon)