Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FORUM |
|
|
07-01-08, 15:01
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Και πολύ καλά θα κάνεις. Δεν το λέω με την έννοια οτι εσυ το υπονόησες. Ολοι μας έχουμε ένα κοινό, την αγάπη μας για την Corolla. Αυτή απο μόνη της είναι υπεραρκετή για να "κολλήσουμε" σαν παρέα.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
|
07-01-08, 17:26
|
Μέλος
|
|
|
|
Παιδιά, συγνώμη για την παρέμβαση,
δεν έχω κάρτα μέλους ούτε έχω έρθει ακόμη σε συνάντηση λόγω οικογενειακών και εργασιακών υποχρεώσεων. Αλλά ένα club φαίνεται και από το φόρουμ του. Θα έπρεπε να τονιστεί ότι πολλοί μη κορολάκηδες παρακολουθούν το φόρουμ και πολλοί ακόμη δεν ποστάρουν αλλά διαβάζουν με προσοχή πολλά από αυτά που γράφονται εδώ. Η μέχρι τώρα συμπεριφορά των μελών του φόρουμ (εγώ τους θεωρώ και μέλη του club άσχετα της κάρτας ή μη) είναι άψογη. Η ανακρίβεια (η οποία πολλές φορές λόγω ανωνυμίας είναι εκτεταμένη) διατηρείται εδώ σε χαμηλά ποσοστά σε σύγκριση με άλλα παρόμοια φόρουμ και γενικά υπάρχει η τάση αλληλοβοήθειας άσχετα αν αυτή μπορεί για κάποιους να κρίνει έμμεσο τρόπο εξάρτησης ή οιασδήποτε άλλης μορφής εκμετάλλευσης (η οποία μπορεί επίσης να θεωρηθεί μέχρι ένα βαθμό φυσιολογική).
Μπορεί η επαφή μου με άτομα που ασχολούνται με αυτοκίνητα να μην είναι εκτεταμένη (μόλις 2-3 φίλοι που συμμετέχουν σε αγώνες και κάποιοι γνωστοί που επισκευάζουν αυτοκίνητα ερασιτεχνικών αγώνων) αλλά γενικά έχω μεγάλη εμπειρία από ανθρώπινους χαρακτήρες (λόγω της φύσης της δουλειάς μου). Η συνολική εικόνα λοιπόν είναι μάλλον ικανοποιητική.
Για εσάς τους λιγότερο πολυάσχολους (ή ίσως μικρότερους - είμαι στα 36 πλέον) θα πρέπει να τονίσω ότι το σημαντικότερο πράγμα δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά η διαδρομή για το αποτέλεσμα. Κλασσικό παράδειγμα το πρόβλημα που είχα με το κάψιμο λαδιού. Μίλησα εκτός από εδώ με πολύ κόσμο (πρώην βραβευμένο μηχανικό του Γιαννίτσα που έχει δικό του συνεργείο, κεντρικά στη Γερμανία, κεντρικά εδώ κλπ - πως τους βρήκα δεν έχει μεγάλη σημασία να γραφτεί εδώ) και τελικά το κέρδος δεν είναι η επισκευή του μοτέρ (το οποίο θα αποδειχθεί από το χρόνο αντοχής που θα έχει) αλλά η γνώση του τρόπου λειτουργίας και δομής τέτοιου είδους ενασχολήσεων που δεν με είχε απασχολήσει ιδιαίτερα μέχρι σήμερα.
Αυτά τα λίγα από ένα απλό fun της αυτοκίνησης.
|
07-01-08, 22:19
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
ξεφευγεις γιωργο....
αστα αυτα τωρα....
08-01-08, 00:01
|
|
Moderator
|
|
|
|
Υπερβάλλεις Γιώργο...
08-01-08, 00:03
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορυδαλλος-νικαια
|
|
ενταξει αφου σε ολη αυτη την λογικη κουβεντα εγω ειμαι ο παραλογος τα σβηνω τα προηγουμενα ποστ
|
|
|
|
09-01-08, 17:08
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Ας πω και εγω την αποψη μου μετα απο οσα ειδα και διαβασα.Για οσους εθεσαν το θεμα της ηλικιας νομιζω πως δεν ισχυει.Την πρωτη φορα που πηγα σε συναντηση του club στο αλσος ημουν 21 και τωρα ειμαι 25.Εκτος απο τον dino και mike_g που ειναι στην ηλικια μου ολοι οι υπολοιποι που γνωρισα και εγινα φιλος και μιλαω η βρισκομαι εκτος club ειναι πολυ μεγαλυτερη απο εμενα.
Το μαγαζι που συναντιομαστε νομιζω οτι ειναι πολυ βολικο για τους περισσοτερους αλλα ακομα και αν θελετε μπορει να τεθει το θεμα της αλλαγης εαν δεν θελουμε να παραμεινουμε εκει.
Οταν ενα νεο μελος ερχεται για πρωτη φορα σε συναντηση πιστευω πως ειναι λογικο να νιωθει αβολα,ετσι ενιωθα και εγω.Αυτο δεν σημαινει πως υπαρχουν κλικες ουτε οτι δεν πρεπει να ξαναερθει.Εγω κατεβαινα στις συναντησεις 2-3 μηνες μεχρι να αρχισω να μαθαινω τα παιδια τοτε.Οταν ομως πηγαινα στην αρχη στο αλσος δεν καθομουν σε μια γωνια να πινω τον καφε μου μονος μου η με καποιον που μπορει να ειχαμε ερθει μαζι.Καθε φορα γυρναγα γυρω γυρω και ελεγα γεια παιδια ειμαι ο κωστας ειμαι νεος και ηρθα στην παρεα σας και η απαντηση των περισσοτερων ηταν καλως ηρθες,κατσε στην παρεα μας.
Ετσι γνωριζεσαι κατα την προσωπικη μου αποψη με νεα ατομα.
Σιγουρα πολλα μελη καινουργια και παλαια δεν μπορουν να ερχονται καθε παρασκευη και αυτο ειναι κατανοητο.
Οσο για τις εκδηλωσεις που πολλα μελη λενε τα τελευταια 3 χρονια εχω παει σε ολες ακομα σε αυτην τη χρονια που περασε που ειμαι και φανταρος γιατι ετυχε να εχω αδεια.Σε ολες ομως η συμμετοχη ηταν πολυ μικρη σε σχεση με το ποσα ατομα ζηταγανε στα ποστ θελουμε εκδρομη και αλλα τετοια.
Ετσι καταληγαμε παντα στις εκδρομες να ειμαστε τα ιδια 20 ατομα οι και λιγοτερα.Αρα στο θεμα των εκδηλωσεων δεν νομιζω οτι φταιει το club αλλα το καθε μελος ξεχωριστα.
Το ενδιαφερον εχει οντως χαθει αλλα νομιζω οτι ειναι στο χερι μας να ξαναβρεθει οχι ομως με λογια αλλα με πραξεις απο ολα τα μελη.
DIONYSOUS KING
Any challenge?
|
09-01-08, 18:50
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Πολύ σωστός Κώστα. Ακριβώς αυτό είναι το "ζουμί" και κατά τη δική μου γνώμη.
|
09-01-08, 22:52
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Ο Γιάννης g6 έιχε δίκιο ως προς το γεγονός οτι στην τελευταία συνάντηση ήμασταν 5 άτομα όλοι κι όλοι...
Το θέαμα αυτό δεν θύμιζε σε τίποτα το club που ήξερα πριν ένα χρόνο...
Το club μάς έχει πολλούς σκοπούς, μεταξύ των οποίων η γνώση, η συνεργασία αλλά και η διασκέδαση.
Όσοι αγαπάμε λοιπόν το club μάς πιστεύω οτι ήρθε ο καιρός να το δείξουμε στην πράξη για ακόμα μία φορά...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη κωνσταντίνος : 09-01-08 στις 22:57.
|
09-01-08, 23:24
|
|
Moderator
|
|
|
|
Κωνσταντίνε έχεις δίκιο εν μέρη, αλλά μιλάμε για μία μεμονωμένη περίπτωση που έτυχε και με δεδομένο ότι η περίοδος ήταν εορταστική με περισσότερες υποχρεώσεις για όλους.
10-01-08, 00:32
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
στο punto club που ημουν παλια διναμε συναντηση καπου, ο καθενας με το punto του και πηγαιναμε καμια βολτα μεχρι βαρκιζα,αραζαμε,με μουσικουλα και καναμε και καμια κοντριτσα για πλακα.ο καθενας ερχοταν με οποιον ηθελε,εβλεπε και αλλους απο το club και εκανε παρεα με οποιον ηθελε.μπο0ρουμε να το κανουμε κανονισουμε και εμεις μια φορα το μηνα.
α την παρασκευη θα ερθω να σας γνωρισω...ειμαι 21
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17270803 seconds (79,83% PHP - 20,17% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:28. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|