Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 30-12-07, 17:46
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
[...] Ο φιλος Θοδωρης οταν εβαλε το προγραμμα. Tο προγραμμα περάστικε εχοντας το αμαξι πανω στο δυναμομετρο. Η ιπποδυναμη , εφτασε τα 115 αλογα , οπου εκει αρχισε να χτυπαει πυρακια ( αληθεια πως το καταλαβαινεις οταν σου χτυπαει πυρακια ) , οποτε κατέβηκε στα 110 αλογα και περιπου 13.5 kg ροπη. Του ειπε οτι χρειζεται το αμαξι αλαγη της εισαγωγης και να βαζει super αμολυβδη για να μπορεσει το προγραμμα να αποδοσει τα μεγιστα και ετσι μπηκε το βαρελακι επανω και το τελικο [...]
Αντρίκο, για να καταλάβω καλύτερα: Η Super αμόλυβδη, το βαρελάκι και το τελικό είναι απαραίτητα για να δουλέψει εξ αρχής το συγκεκριμένο πρόγραμμα ή είναι αναγκαία μόνο για να αποδώσουν την μέγιστη δυνατή ιπποδύναμη των 115 ίππων; Δηλαδή εσύ που το έχεις επάνω, βάζεις πάντα super αμόλυβδη; Εάν δεν βάλεις ή εάν βγάλεις το βαρελάκι και χρησιμοποιήσεις απλό φίλτρο στο φιλτροκούτι δεν θα δουλεύει σωστά;

Εκείνο που προσπαθώ να ξεκαθαρίσω είναι εάν το πρόγραμμα, αφού τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε Ε12, δουλεύει σωστά και απροβλημάτιστα, και το μόνο που επηρεάζεται είναι η ιπποδύναμη που αποδίδει ανάλογα την βενζίνη, το φίλτρο, την εξάτμιση κ.α.
Παλιά 31-12-07, 18:09
Το avatar του χρήστη alkisthess
alkisthess Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Salonica
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 234
alkisthess είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Χρόνια Πολλα σε όλους!
θα ήθελα να ρωτήσω εκτός απο την TOYOTA που αλλού μπορώ να αγοράσω πλαινές ποδιές και πίσω -μπρός; στην TOYTA είπαν κατι τρελές τιμές..
ποδιές όπως στην φωτογραφία της ενότητας για το E-12..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-12-07, 18:42
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
και με τα ιδια λεφτα κανετε εναν ωραιοτατο υπερκυβισμο με μεγαλυτερη αποδοση χωρις πυρακια και με οτι βενζινη γουσταρετε... γνωμη μου ειναι να μην κανετε πραγματα που δεν αξιζουν τα λεφτα τους και δεν αποδιδουν,το προγραμμα που κανει 450 κατοσταρικα ποσο να αποδωσει σε εναν ηδη πιεσμενο 1400αρη...
Παλιά 31-12-07, 19:26
Το avatar του χρήστη kst_tms
kst_tms Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 f/l
Περιοχή: Περιστέρι
Δύναμη Σεβασμού: 260
kst_tms είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D Εμφάνιση μηνυμάτων
και με τα ιδια λεφτα κανετε εναν ωραιοτατο υπερκυβισμο με μεγαλυτερη αποδοση χωρις πυρακια και με οτι βενζινη γουσταρετε... γνωμη μου ειναι να μην κανετε πραγματα που δεν αξιζουν τα λεφτα τους και δεν αποδιδουν,το προγραμμα που κανει 450 κατοσταρικα ποσο να αποδωσει σε εναν ηδη πιεσμενο 1400αρη...
Για πες περισσότερα για τον υπερκυβισμό γιατί το ακούω συνέχεια αλλα επειδή είμαι ψιλοάσχετος δεν γνωρίζω τπτ!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-01-08, 01:43
Roy-D Offline:
Moderator

εχει ενα σωρο τοπικ για το θεμα.θα σου οω τα βασικα.βαζεις τα εντοσθια απο 1,8,χωρις τορνους και τετοια, και με κοστος δηλαδη 2000 εχεις περιπου(θα σου πω απο την δικια μου δυναμομετρηση οταν ημουν α αταδιο,μονο τα εντοσθια δηλαδη χωρις πολλαπλη πεταλουδα και μπεκ) 115 αλογα με 19,3 κιλα ροπη.(αν και πιστευω οτι ειχα καπου στα 120+ τοτε)

και κατι ακομα.οταν θα εχεις περισια electro 35 ευρο παρε ενα μανηταρι και βαλε.αν δεν δεις το αυτοκινητο να πηγαινει καλυτερα να μην με λενε roy-d

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Roy-D : 01-01-08 στις 01:51.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-01-08, 01:46
Roy-D Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vavvas Εμφάνιση μηνυμάτων
Αντρεα με το προγμαμμα που εβαλες εχεις χασει την εγγυηση?
Εχεις ανοιξει με καποιο μαμα corolla να δεις διαφορες?
Μονο με τελικο δεν χανεται η εγγυηση, με μεσαιο-τελικο τι γινεται?
δεν χανεις την εγγυηση....
Παλιά 01-01-08, 01:48
Roy-D Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από OxygeN Εμφάνιση μηνυμάτων
H διαδικασία επισκευής του διαφορικού ξεκίνησε από την πέμπτη δυστυχώς έμεινα χωρίς corolla μέσα στις γιορτές ωστόσο μου έδωσαν ένα 1300cc κόκκινο καινούριο yaris για αντικατάσταση γιατί βλέπω εκτός από Χριστούγεννα πρωτοχρονιά να κάνει και Φώτα μέσα στην Τoyota το Corolla μου!!
κωτσο μια που θα το εχεις ανοιχτο αλαξε και δισκο πλατω ρε,βγαλε την αηδια τον valeo και τραβα απο την ευροιαπωνικη και παρε εναν aisin κοστος 109 ευρο και ειναι ιδιος με τον exedy τον οργανικο στο μισο του κοστος μονο!!!!!
Παλιά 01-01-08, 04:49
Το avatar του χρήστη kst_tms
kst_tms Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 f/l
Περιοχή: Περιστέρι
Δύναμη Σεβασμού: 260
kst_tms είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Roy-D ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και επί τις ευκαιρίας καλή χρονιά σε όλους!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-01-08, 16:35
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Δύναμη Σεβασμού: 407
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
@Corolla Patra.

To προγραμμα λειτουργει κανονικα , χωρις παρελκομενα. Τα παρελκομενα τα βαζεις για να αποδοσει τα μεγιστα! Super βενζινη συνηθως δεν βαζω , αλλα τις τελευταιες 4 φορες εβαλα επειδη πηγα κατι ταξιδακια , για να ξεμπουκωσει λιγο απο την 1η , 2α της Αθηνας.....

@Vavvas

Σαββα τα παρελκομενα τα εχουν δει στην αντιπορσωπια και δεν μου εχουν μου εχουν πει τιποτα. Για προγραμμα δεν εχω κανει αναφορα(δεν χρειαζεται κιολας) , γιατι ισως τοτε μου πουν.....

@Roy-D
Σιγουρα Χρηστο , η λυση που προτεινεις ειναι καλυτερη για τα λεφτα που δινεις. Δεν μου αρεσει ομως γιατι βαζεις χερι στα εντοσθια του κινητηρα και ειμαι της αποψης απο τη στιγμη που αλλαζεις τετοια πραγματα , καταπονουνται και αλλα εξαρτηματα του αυτοκινητου , οπως δισκοι κτλ , πραγμα που με το προγραμμα δεν γινεται.
Οσο αναφορα το βαρελακι , αποδιδει παρα πολυ καλα και γλιτωνω , να μπαινει ζεστος αερας στην εισαγωγη. Επειδη ομως δεν θελω να λεω αερολογιες , να πω οτι του εκανα μια δοκιμη χωρις το περιβλημα(εμεινε μονο το φιλτρο. Δες εδω http://www.simota.com/pro_fi_carbon.php , φοραω το bbn 253 , κατω κατω ειναι).Λοιπον διπιστωσα τα εξης:
Εχασα πολυ σε ρεπριζ , δεν τραβαγε καλα απο χαμηλα , το οποιο το χρειαζεται λογω του προγραμματος.
Χαθηκε ο πολυ ομορφος μπασος θορυβος που ειχα.
Χαθηκε επισης το πεταγμα που εχω στις 4000στροφες , το οποιο το νιωθω παρα πολυ εντονα , οταν πηγαινω με μισο γκαζι(ισως συνδεται με το πρωτο).
Τελος μετα τις 6000 στροφες , τι παταγα γκαζι , τι δεν παταγα ηταν το ιδιο πραγμα.
Τωρα αμα εβαζα μανηταρι και οντως ειναι τοση μεγαλη η διαφορα δεν ξερω....Ισως να εχεις και δικιο και μπορει να δανειστω απο εναν φιλο που εχει να του κανω μια δοκιμη να δω.Αλλα σιγουρα θα χασω το καλοκαιρι με τις ζεστες.......

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-01-08, 17:04
Roy-D Offline:
Moderator

για τον αερα τραβας εναν σωληνα και εχεις κρυο μαζι με ενα heat shield,αν και εγω δεν ειχα βαλει(μαλλον δεν προλαβα) τιποτα απο τα 2. οσο για αυτο που λες για το εσω του μοτερ το λογικο ειναι να μην εχεις αδικο. απλα να σου πω πως σε εμενα και για τα 33000χλμ που ειχα περπατησει την μετατροπη δεν ειχα κανενα μα κανενα προβλημα.δισκο πλατω αλαξα στις 72000χλμ περιπου ηδη 10000χλμ σκισμενα δηλαδη με υπερκυβισμο και αλλα 62000 ξεσκιμενα μαμα! τον τριφτερο τον ειχα για 20000+και ακομα εχει ψωμι!

τωρα σασμαν που επισκευασα δεν ηταν απο τον υπερκυβισμο αλλα ενα κοινο προβλημα που το βγαζουν ολα τα corolla.η μετατροπη η συγκεκριμενη κατα την γνωμη μου ειναι ποιο αξιοπιστη απο προγραμμα ή οτιδηποτε αλλο ασε που η καταπονηση ερχεται απο τον τροπο που το πηγαινεις το αμαξι οσα αλογα και να ειναι!

δεν πιστευω ομως κανενα προγραμα ή φιλτρο να σου δωσει 19 κιλα ροπη με το καλημερα σε 1,4 μοτερ!
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 12:45

Page generated in 0,19146395 seconds (77,79% PHP - 22,21% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:53.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com