Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΕΔΩ ΠΑΤΡΑ Οργανωμενα μελη στην Πατρα και τα περιχωρα με επισημο εκπροσωπο και Admins ο ranger και ο corollapatra . |
|
|
29-12-07, 01:23
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Μεγιες φιλε μου και καλοφορετα.Της εκανες το καλυτερο δωρο της κουκλας σου.Καινουρια ματακια!!!!
29-12-07, 07:04
|
|
|
|
|
Επιτελους Αντρεα τα εβαλες τα Xenon.Αντε να ανεβασεις και φωτογραφιες συντομα οπως και να μας πεις τις εντυπωσεις σου.Βαγγελη εσυ?Δεν εμεινε τιποτα στον κουμπαρα?
|
29-12-07, 12:37
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Αντρέα τα έβαλες τελικά χωρίς εμένα, αλλά που θα πάει ο καιρός γάρ Εγγύς και για μένα. Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου και θα τα δω απο κοντά όταν θα ερθω πάτρα και μετά βουρ για τοποθέτηση... Αντρέα, σου έβαλε και λάμπες τύπου xenon για τη μεγάλη σκάλα και για τα φώτα θέσης;;;
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill
Επιτελους Αντρεα τα εβαλες τα Xenon.Αντε να ανεβασεις και φωτογραφιες συντομα οπως και να μας πεις τις εντυπωσεις σου.Βαγγελη εσυ?Δεν εμεινε τιποτα στον κουμπαρα?
|
Κάτι έμεινε στον κουμπαρά ρε Βασίλη για τα xenon, δεν μου τα πήραν όλα τα τα στρουμφάκια...
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
29-12-07, 18:27
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Corollaxli και bill ευχαριστώ πολύ παιδιά. Πιστεύω ότι ήταν από τα καλύτερα χρήματα που έχω δώσει για το Corollaki μου.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
[...] Αντρέα, σου έβαλε και λάμπες τύπου xenon για τη μεγάλη σκάλα και για τα φώτα θέσης;;;
|
Ναι Βαγγέλη, η TRIM Βασιλείου μου έκανε χριστουγεννιάτικο δωράκι τις λάμπες τύπου Xenon για την μεγάλη σκάλα (κόστους 15,00 €), λάμπες οι οποίες, σύμφωνα με την συσκευασία τους, αποδίδουν 4.500Κ και φυσικά δεν έχουν το κλασικό φως των κοινών λαμπτήρων αλλά πλησιάζουν αρκετά το φως των Xenon. Άλλη μία ένδειξη για την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε με το συγκεκριμένο κατάστημα. Δεν έβαλα Led-άκια στα φώτα θέσης, δεν θεώρησα ότι ήταν αναγκαίο...
30-12-07, 21:27
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
Αντρέα τα έβαλες τελικά χωρίς εμένα, αλλά που θα πάει ο καιρός γάρ Εγγύς και για μένα. Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου και θα τα δω απο κοντά όταν θα ερθω πάτρα και μετά βουρ για τοποθέτηση... Αντρέα, σου έβαλε και λάμπες τύπου xenon για τη μεγάλη σκάλα και για τα φώτα θέσης;;;
Κάτι έμεινε στον κουμπαρά ρε Βασίλη για τα xenon, δεν μου τα πήραν όλα τα τα στρουμφάκια...
|
αν σε περιμενε , θα τα βαζε του αγιου ποτε!!!!!!!!!
|
30-12-07, 21:58
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
[b] Δεν έβαλα Led-άκια στα φώτα θέσης, δεν θεώρησα ότι ήταν αναγκαίο...
|
δεν χρειαζεται να βαλεις ledακια κ να μην εχεις φως. υπαρχουν τελιως λευκες ψειρες η να μπλεδιζουν λιγο αναλογα ποσα "κ" χενον εχεις...κ βγαζουν ιδια ποσοτητα φωτος που βαζουν κ η μαμα ψειρες απλα οχι κιτρινο μαρκες οπως PIAA
MOMO CORSE
ακομα κ κατι κινεζικες...
|
31-12-07, 00:24
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali
[...] υπαρχουν τελιως λευκες ψειρες η να μπλεδιζουν λιγο [...]
|
Αυτό δεν το ήξερα, νόμιζα ότι η μόνη επιλογή που υπάρχει είναι led-άκια, τα οποία από όσο γνωρίζω καίγονται σχετικά σύντομα. Θα το κοιτάξω...
Πάντως, τι να πω για τα xenon... Εντάξει, έχω πάθει πλάκα... Η έκφραση "γίνεται η νύχτα μέρα" τα λέει όλα χωρίς καμία υπερβολή... Η τεράστια διαφορά δεν γίνεται αντιληπτή μέσα στην πόλη ή σε φωτισμένες λεωφόρους, αλλά σε μικρούς επαρχιακούς δρόμους, σκοτεινούς και στενούς, σαν αυτούς που πάω κάθε πρωί, νύχτα ακόμα, στην δουλειά μου. Είναι σίγουρα τα καλύτερα χρήματα που ξόδεψα για το αμάξι μου...
31-12-07, 22:22
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αυτό δεν το ήξερα, νόμιζα ότι η μόνη επιλογή που υπάρχει είναι led-άκια, τα οποία από όσο γνωρίζω καίγονται σχετικά σύντομα. Θα το κοιτάξω...
Πάντως, τι να πω για τα xenon... Εντάξει, έχω πάθει πλάκα... Η έκφραση "γίνεται η νύχτα μέρα" τα λέει όλα χωρίς καμία υπερβολή... Η τεράστια διαφορά δεν γίνεται αντιληπτή μέσα στην πόλη ή σε φωτισμένες λεωφόρους, αλλά σε μικρούς επαρχιακούς δρόμους, σκοτεινούς και στενούς, σαν αυτούς που πάω κάθε πρωί, νύχτα ακόμα, στην δουλειά μου. Είναι σίγουρα τα καλύτερα χρήματα που ξόδεψα για το αμάξι μου...
|
τα καλυτερα λεφτα θα ναι για το νιτρο!!!!!!!!!!
|
01-01-08, 20:36
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Εύχομαι σε όλα τα μέλη του παραρτήματος Πάτρας ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2008. Να είμαστε όλοι μας πάντα υγιείς και να προσέχουμε στους δρόμους.
Επίσης εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει ακόμα περισσότερα πατρινά μέλη στην αληθινά δεμένη και αγαπημένη παρέα μας.
02-01-08, 01:03
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Εύχομαι σε όλα τα μέλη του παραρτήματος Πάτρας ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2008. Να είμαστε όλοι μας πάντα υγιείς και να προσέχουμε στους δρόμους.
Επίσης εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει ακόμα περισσότερα πατρινά μέλη στην αληθινά δεμένη και αγαπημένη παρέα μας.
|
ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,20265102 seconds (78,73% PHP - 21,27% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:09. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|