Μολις γυρισα απο ενα ταξιδακι που ειχα παει εξω απο Λαμια. Οταν πηγαινα το Σαββατο , απο τον Αγ. Κων/νο και μετα απο πισω μου ηταν ενα golf iv μαυρο. Εγω πηγαινα κανονικα και δεν εκανα το παραμικρο.΄Σε καποια φαση και ενω ημουν αρκετη ωρα πισω απο ενα φοτηγο , ειπα να προσπερασω. Ε , απο εκεινη την ωρα και μετα το golf ειχε κολησιε πισω μου συνεχως. Εγω επαιρνα βαθιες ανασες και πηγαινα κανονικα. Αυτο συνεχιστηκε μεχρι το Λιανοκλαδι. Εκει εχει μια μεγαλη ευθεια και αυτος βγαινει δεξια και ερχοταν διπλα μου. Δεν αντεξα , κατεβαζω 3η και δινω. Μεχρι τις 6000 στροφες ημουν μιση μουρη μπροστα και αρχιζα να του παιρνω προβαδισμα. Δεν προλαβα ομως να το κανω , γιατι το speed limmiter ειχε ενεργοποιηθει ( η κοπελα μου....
) και γιατι επισης μπροστα μου ειχα αυτοκινητο. Οταν με περασε ειδα οτι ηταν το 1600....
Παντως ρε παιδια να σας πω την αληθεια το μετανοιωσα. Επειδη ηταν αυτος λ@λ@κ@ς και με ακολουθουσε κολητα απο πισω για να το ανοιξω εγω , να δει πως πηγαινει το αμαξι του , θα κανω εγω βλακειες σε επαρχιακο δρομο? Αλλα μου ειχε κανει σπασιμο νευρων. Ηταν ποση ωρα πισω μου.... Αλλα ειληκρινα θα μπορουσε να με προσπερασει απο πριν......