Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
29-11-07, 17:55
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Γνωμη μου ειναι να την ξεχασεις την ΟΝ.
Εχει κανει τρελες πατατες με τα ασυρματα ροθτερ της.
Οποιος το εχει μοιραζει δωρεαν ιντερνετ σε ολη τη γειτονια.
|
αμα βαλεις κλειδι wep ή wap personal δεν μπορει να μπει κανεις γειτονας μεσα.
Οσο για tv κλπ ασε μην τη ψαχνετε,με τι ταχυτητες;ολοι οι παροχοι ειναι της πλακας προς στιγμη.
Και εγω στη 4θνετ ειμαι και εχω ενα καρο προβληματα,απο τις 24/11 ειμαι χωρις τηλεφωνο εχω δηλωσει βλαβη και απαντηση καμια,αδιαφοροι,ομως ας πει τη γνωμη του και ο Λευτερης νομιζω δουλευει στη 4θνετ.
Ου μπλεξεις ειναι και το ρητο που λεει: -αν σου κατσει -,ειναι σωστο με τους παροχους και τις υποδομες της πλακας εδω στην Ελλαδιτσα
29-11-07, 17:56
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diamantis
αμα βαλεις κλειδι wep ή wap personal δεν μπορει να μπει κανεις γειτονας μεσα.
Οσο για tv κλπ ασε μην τη ψαχνετε,με τι ταχυτητες;ολοι οι παροχοι ειναι της πλακας προς στιγμη.
Και εγω στη 4θνετ ειμαι και εχω ενα καρο προβληματα,απο τις 24/11 ειμαι χωρις τηλεφωνο εχω δηλωσει βλαβη και απαντηση καμια,αδιαφοροι,ομως ας πει τη γνωμη του και ο Λευτερης νομιζω δουλευει στη 4θνετ.
Ου μπλεξεις ειναι και το ρητο που λεει: -αν σου κατσει -,ειναι σωστο με τους παροχους και τις υποδομες της πλακας εδω στην Ελλαδιτσα
|
για ψαξτε και δειτε εδω τι συμβαινει:
http://www.adslgr.com/
29-11-07, 18:09
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Γιάννη (Ayrton) δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις download με 1600kb/sec. Ναι μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος, αν αναλογιστούμε οτι ταχύτητες άνω του 100kb/sec ήταν εξωπραγματικές για τα ελληνικά δεδομένα μέχρι πριν απο 1 περίπου χρόνο. Θεωρώ οτι υπάρχει μεγάλη βελτίωση και πως στο μέλλον θα δούμε ακόμα καλύτερα πράγματα. Εγώ δεν είμαι σαν κάποιους που κάνουν μύνηση στην εταιρεία επειδή λέει δεν κατεβάζουν με 16Mbps/sec. Αν είναι δυνατόν.
|
|
29-11-07, 18:26
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Μα δεν είπα ότι θα πρέπει να κατεβάζεις με 1800 (τόσο περίπου είνια τα 16Mbit), αυτό έλειπε. Ομως όταν στο παράδειγμα που αναφέρω, η Tellas δίνει όσα υπόσχεται.... το θεωρώ κοροιδία! Γιατί προκειμένου να τραβήξει πελάτες λέει ότι μπορεί να σου προσφέρει μεγαλύτερο νούμερο απο του άλλους! Η Tellas τώρα μόλις άλλαξε την ταχύτητά της απο 4Mbit se 12Mbit (περίπου 1χρόνο+ απο τότε που θεωρητικά όλοι οι άλλοι ξεκολλήσανε από τα 4Mbit). Και ρωτάω.... γιατί να μην δώσει 24...30...50.....100Μbit? Στα λόγια βέβαια.... αλλά γιατί να μην το κάνει? Απλά δεν θέλησε να γίνει ρόμπα! Ο ίδιος ο ΟΤΕ δίνει μέχρι 8.... αυτό δεν λέει κάτι? Η κοροιδία είναι που πειράζει Σπύρο!
Οπως επίσης αυτό το περιβόητο παραμύθι πέρι ιδιόκτητων δικτύων! Ολοι πάνω στα έργα του ΟΤΕ πατάνε! Ο ΟΤΕ λοιπόν που ξέρει τι μπορεί να σηκώσει το δίκτυο στην Ελλάδα, γιατί δεν προσφέρει και αυτός τα ίδια ή και παραπάνω απο τους άλλους?
Και κλείνω λέγοντας, για να σου υπενθυμίσω Σπύρο, όπως έγραψα παραπάνω.... εδώ και 2-3 χρόνια που έχω την Tellas, κατεβάζω σταθερά και απαράβατα με 115-120kb/sec! Χωρίς καμία διακοπή.... χωρίς ποτέ μειωμένη την γραμμή! Τα 100 εξωπραγματικά kb που αναφέρεις προφανώς ισχύουνε για κάποιους παρόχους που το παίζουνε "ΔΗΘΕΝ".
Υ.Γ. Οσο αφορά τα πέρι μυνήσεων, απλά να πώ ότι το μεγάλο ελληνικό λεξιλόγιο, περιέχει και μια πολύ μικρή λέξη........ "ΕΩΣ". Την οποία όλοι οι πάροχοι φορντίζουνε να συμπεριλάβουνε στα "λέγειν" τους!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
29-11-07, 19:34
|
|
|
|
Περιοχή:
Papagou/Athens
|
|
εγω παντως με την ON ειμαι κλειδωμενος πλεον στα 15227 (down) και 1023 (up) και κατεβαζω με 1450kb/sec και πεταω. εχω και την ψηφιακη μου εικονα...εχω και αστικα-υπεραστικα-διεθνη ολα τσαμπα!! τους δινω και 35 το μηνα και ειναι και ευχαριστημενοι. χεχε. μπορει που και που να εχει κανενα προβληματακι, δλδ κανενα θορυβο στο τηλ, κανενα disconnect ή στη χειροτερη να πεσει καμια μαυριλα στην τηλεοραση...αλλα ολα παροδικα. εδω εχουν τετοια προβληματα εταιρειες που ειναι τοοοοσα χρονια στο κουρμεπτι (βλεπε hol-forthnet), δεν θα τα εχει η ON που δεχεται και κατα μεσο ορο 800 αιτησεις την ημερα?
29-11-07, 20:03
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
λοιπον ο κομπος εφτασε στο χτενι. με πηραν σημερα απο τη 4θνετ και μου ειπαν αν ειναι να κανω την αιτηση για να μην πληρωσω τελη ενεργοποιησης..
οκ το παραμυθι ειναι αυτο ... θα μου το κρατησει λεει 2-3 μερες...
εν τω μεταξυ ουτε καν απο τη 4θνετ δεν ηταν η κοπελα αλλα απο εταιρια που μισθωνει η 4θνετ. οτι τη ρωτουσα μου ελεγε μισο λεπτο. ρωτουσε και μου απαντουσε μετα....
λοιπον...
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕΕΕΕΕ????????
forthnet η ON?
ταχυτητα δηλωνουν απο 10 εως 24 mbps...
μηπως ο λευτερης να παρει θεση?
γρηγορα.......
29-11-07, 20:58
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Λοιπον..σαν Λευτερης (λαθος Λευτερης μαλλον ) λεω την γνωμη μου ! Εγω εχω forthnet 768 και πριν απο forthnet ειχα otenet 1 mbit ! Πολυ χειροτερη η forthnet και δεν φταιει ο τυπος συνδεσης..ενω ειναι ολα καλα στο download (τελικιαζει με 75-85) κρεμαει πολυ ευκολα στο browsing ! Δεν ξερω στις αστρονομικες ταχυτητες (για Ελλαδα παντα) που συζητατε τι μπορει να παιζει..
|
29-11-07, 21:04
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
και γω forthnet εχω δεν ειχα καποιο προβλημα παντως.
μιλαμε παντως για περιπτωση 2play και οχι μονο για ιντερνετ
29-11-07, 21:42
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Όποιος έχει σύνδεση και πάει καλά, να μας λέει και την περιοχή που βρίσκεται ακριβώς.
Υπάρχουν περιοχές που η Α,Β,Γ εταιρία πάει σφαιρα, και άλλες περιοχές που σέρνεται.
Αν αρχίσετε να διαβάζετε το adslcom.gr θα φρίξετε από το τι τραβάει ο κόσμος με τις εταιρίες και τα ιδιόκτητα δίκτυα με τις "αστρονομικές" ταχύτητες.
Περιμένουν μήνες για να δουν αξιοπρεπείς ταχύτητες...
Έχω HOL 768/192 πάνω σε ΟΤΕ. Όχι τπτ ιδιαίτερο.
Σκέφτομαι να πάω σε ιδιόκτητο δίκτυο, γιατί είναι πιο οικονομικό και με μεγαλύτερες θεωρητικά ταχύτητες.
Μ' αυτά που διαβάζω, διστάζω ακόμη.
Είμαι στο Βυρωνα.
|
30-11-07, 02:07
|
|
|
|
Περιοχή:
Papagou/Athens
|
|
ολα εχουν να κανουν πανω απ'ολα με το ποσο κοντα ή μακρια εισαι απο το DSLAM της περιοχης σου. κοινως ποσο κοντα ή μακρια ειναι το σπιτι απο εκει που εχει σκαψει η εκαστοτε εταιρεια και εχει τραβηξει fiber optics.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17668200 seconds (80,80% PHP - 19,20% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:12. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|