Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
28-11-07, 01:13
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Απο την 111 και πισω τα αυτοκινητα ηταν σπαρτιατικα, χωρις πολλα πολλα, χωρις μεγαλη ασφαλεια, στησιμο και φρενα. Ωστοσο επειδη οι ευρωπαιοι δινουν περισσοτερο σημασια στην ασφαλεια και στην πολυτελεια και η ΤΟΥΟΤΑ για να μπει στην αγορα της ευρωπης ξεκινησε με το YARIS και μετα με την Ε12 και πιο μετα με το AVENSIS. (Τ25 αν δεν κανω λαθος). Αυξηθηκε η ασφαλεια και η πολυτελεια αλλα και το βαρος και ΚΥΡΙΩΣ η τιμη του αυτοκινητου.
|
|
|
|
28-11-07, 09:49
|
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
|
|
@ Nasos
δεν ειπα ουτε οτι εσυ εισαι επιστημονας, ουτε οτι ειμαι εγω. Απλα ειπα, οτι ειναι η δικη σου εκτιμηση/αποψη, και οχι κατι που εχεις διαβασει.
Στη Μπανανια, και στη καθε μπανανια, που κρατανε λαστιχα για πεντε και βαλε χρονια, ενω επρεπε να αλλαζουν ανεξαρτητως χιλιομετρων καθε χρονο η πισω αναρτηση θα σε σωσει λες? Και περα απο αυτο, εχεις δωσει περισσοτερη προσοχη στη πισω αναρτηση απο οτι στη μπροστινη. Η μπροστινη ειναι ακομα πιο σημαντικη.Αλλα εκει βασιλευουν τα γονατα McPherson και θα επρεπε με τη λογικη σου να μας πειραζει. Στη τελικη, ο ανθρωπος που ψωνισε 90αλογα, λες να γραφει χρονους στις καθημερινες του διαδρομες, και να μπαινει κουβαρια στις στροφες? Οχι, και για αυτο, ο οικονομικος ημιακαμπτος ειναι μια χαρα.
Και κατι σχετικα με τους πωλητες. Αν παει η θεια η Κατινα να ψωνισει αμαξι προφανως και δεν θα της μιλησει για ανεξαρτητες αναρτησεις αλλα για αεροσακους. Αν παει ο πιτσιρικας, που διαβαζει ειδικο τυπο θα του πει αρκετα, ακομα και για αναρτησεις. Καταλαβε οτι ειναι μαρκετινγκ και αυτο, και το πληρωνεις.
|
|
|
|
28-11-07, 11:26
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Ρε παιδιά, ο Νάσος, έχει την δικιά του άποψη. Θέλει ενα αυτοκίνητο επιδόσεων και τίποτα παραπάνω. Αυτό όμως φίλε νάσο, δεν πάει να πεί ότι η ΤΟΥΟΤΑ είναι λάθος ή ότι εσύ θέλεις κάτι που θέλει ο περισσότερος κόσμος ούτε βέβαια, ότι η ΤΟΥΟΤΑ πρέπει να προσφέρει κάτι που το θέλουνε οι λίγοι. Γιατί αυτό που ζητάς, ανήκει στους λίγους. Γιατί? Γιατί όπως είδες απο τις απαντήσεις που σου δώσανε, οι περισσότεροι ταχθήκανε υπέρ της ασφάλειας, και της άνεσης!!! Αυτό είναι το ζητούμενο πλέον! Προτιμώ να ζήσω μια ζωή ζωρίς έναν ολόκληρο ιππόδρομο να με τραβάει, παρά λιγότερο επειδή έπεσε κάποιος πάνω μου, και τα άλογά μου δεν μπορέσανε να κάνουνε κάτι για να το αποτρέψουνε!
Ολα αυτά όμως δεν σημαίνουνε τίποτα. Εχεις την άποψή σου, και είναι λάθος σου να προσπαθείς να την επιβάλλεις και στους άλλους.
Οσο αφορά τεχνικά χαρακτηριστικά...... απλά ένα θα πώ..... ότι πληρώνεις παίρνεις. Δώσε 40000+ και πάρε ενα Lexus. H αγορά αυτοκινήτων -και η ΤΟΥΟΤΑ δεν αποτελεί εξαίρεση- κινείται σε συγκεκριμένους άξονες. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά στις μικρές κοστολογικά κατηγορίες, είναι η ασφάλεια, ανεβαίνωντας επίπεδο αποκτάμε και την άνεση, και ακόμα πιο πάνω, έρχονται οι επιδόσεις και η πολυτέλεια! Είτε αρέσει είτε όχι, αυτή είναι η πραγματικότητα.
Πέρα απο αυτό, πόσοι νομίζεις ότι πλέον, έχουνε την διάθεση να δώσουνε γκαζιά και 20Ε??? Καταλαβαίνεις τι εννοώ! Καλές οι επιδόσεις, αλλά με όσα συνεπάγεται αυτό, και στα λέει κάποιος που έχει βάλει τον Levin ακριβώς γιατί του αρέσει το γκαζάκι!
Τέλος, όσο αφορά τα υβριδικά.... εάν νομίζεις ότι μπορείς να κάτσεις δίπλα σε Prius, στα μπαμ... τι να πώ! Για να μην αναφερθώ στο καινούργιο Prius που θα φοράει το υβριδικό του Lexus με τα 200+ άλογα! Αυτά εσύ δεν τα λές επιδόσεις? Αν δεν είναι αυτές επιδόσεις.... τότε ποιές είναι? (Για να μην αναφερθώ στον εξόπλισμό του συγκεκριμένου αυτοκίνητου). Πιστεύεις ότι θα χρειαστείς πολλές φορές μια διαφορά 2-3 sec στα 0-100? Δεν το νομίζω!
Οπως και να έχει, ο καθένας έχεις τις απόψεις του, και δεν πρέπει κανείς να προσπαθεί να πείσει τον άλλον!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
28-11-07, 13:33
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
|
|
πες μου τωρα ρε γιαννη και ποτε προσπαθησα να επιβαλω τη γνώμη μου για να συννενοηθούμε.
γιατι ολη την ωρα αυτο λεω,οτι αυτη ειναι η γνώμη ΜΟΥ και αν λεω κατι λαθος σε αυτα που λεω να μου το πειτε.λαθος στα γεγονοτα ομως !οχι αλλη γνωμη!
δεν ειπα οτι ολοι ετσι πρεπει να σκεφτονται και οτι ολοι πρεπει αν θέλουν αυτα που θέλω εγω!
δε σε καταλαβαινω οταν λες οτι προσπαθώ να πεισω τουσ αλλους,για διευκρινησε το σε παρακαλώ,για να καταλαβαινουμε και τι γράφουμε.
|
|
|
28-11-07, 13:52
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
|
|
εχουμε κανει τοσα ποστ ανουσια τελειως!!!!!!
απο την αρχη ειπα οτι εμενα που με εδιαφερουν αυτα τα πράγματα,αυτη τη στιγμή η τουοτα δεν εχει τιποτα που να με καλυπτει!!!!!
γιαυτο και ειπα οτι για ΜΕΝΑ η τουοτα πεθανε!
(ειναι κατι λαθος?βγαζει σπορ αμαξια δηλ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ??????)
το αν οι πρισσοτεροι θελουν ασφαλεια κτλ κτλ και γιαυτο προσφερει αυτα η τουοτα δεν το αρνηθηκε κανενας.
και δεν καταλαβαινω γιατι απρπαζονται μερικοι μερικοι.οκ οι περισοτεροι θελουν ασφαλεια.καλα κανουν.
ας πουν απλά την αποψή τους.εγω αυτο εκανα,τη γνώμη μου ειπα και την τεκμηρίωσα!
δεν προσπάθησα να πεισω κανεναν οτι να παρει ενα λιγοτερο ασφαλες αμαξι ειναι καλυτερο απο το ασφαλεστερο.ο καθενας οτι γουσταρει!
αλλα καποιοα πράγματα ,τα γεγονοτα ,ειναι οπως ειναι,τερμα ,δεν μπορουμε να τα αλλαξουμε!!γιατι ετσι εχουν τα πράγματα ειτε μας αρεσει,ειτε οχι(οπως εμένα).
|
|
|
28-11-07, 14:03
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
Σύγουρα φίλε μου έχεις δίκιο αφού και οι μεγάλύτεροι αυτό λένε τι το θέλω το βάρος, το υψος , δεν μιλάω για φάρδος και αν ειναι χαμιλό αλλα η Toyota τα ψηλώνει τα αυτοκίνητα σε λίγο δεν θα καθόμαστε αλλα θα στεκόμαστε στα Toyota.Μαγκιά της εταιρίας βεβαια ειναι το οτι το Auris στρίβει πολύ καλύτερα απο το corolla Ε12 δεν μιλάω για Yaris που αυτό το αυτοκίνητο απ΄λα δεν εχει ανάρτηση... γέρνει με το παραμικρό.Και δεν μιλάω για την διαφορά που εχουν με το E12 ειναι απλά τεράστια (E12 ,yaris facelift που ειναι ποιο κενούργιο)απο ποιότητα δεν συγκρίνονται.Και σύγουρα το νεο Corolla θέλω να στρίβει καλύτερα απο το παλίο το καλό που εκαναν ειναι οτι δεν αυξησαν το υψος,αλλα το φάρδος(δεν ξέρω αν στρίβει καλύτερα).Θέλεται να μιλήσουμε για αυτοκίνητα μίπως που δεν ήρθαν Ελλάδα Corolla compressor 215hp(ο γνωστός κινητήρας 1.8 αυτό το διαμάντι)που αν ερχόταν δεν θα γεμίζαμε GTI ΑΛΛΑ Ε12 ts compressor,Yaris 1.5 turbo 150hp,Avensis Bi-turbo 300hp,o κινητήρας D-4D 2.2 ΜΕ 177HP ΓΙΑ λόγους μάρκετινγκ( 180hp).
Οταν οι ίδιες αντιπροσοπίες λένε τι να το κάνω το,celica και mr2?????πότε θα το πουλήσω ?????Η μαμά Toyota φτίαχνει για ένα ευρύ κοινό,και οχι για λίγους και πωρομένους.
Εχω πεί ξανά και ξανά να στήλουμε ενα γράμμα σε συνεργασία με τα αλλα Toyota clubs και να πάει στην Toyota Europe αλλα πού,...για να ξέρουν τι απόψεις έχουμε και οχι να τα χόνουμε εδώ ο ένας στον αλλο.
|
|
|
|
28-11-07, 14:06
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εντάξει Νάσο. Καταλάβαμε τι θέλεις να πεις. Καταλάβαμε ότι δεν γουσταρεις πλέον ΤΟΥΟΤΑ και ότι για εσένα πέθανε. Δεν χρειάζεται να το ξαναγράψεις.
Εγω σου εύχομαι ξανά, να βρεις εταιρία και αμάξι που να σε ικανοποιεί και να αφησεις εμας τους ξενέρωτους, φοβισμένους και "κυριλάδες" να παραμείνουμε με τα ξενέρωτα, θεόβαρα και αναίσθητα αμάξια μας.
Δεν γνωρίζω αν συνεχίζει να βγαίνει το 106 ραλλυ. Μάλλον κάτι τετοιο θα σε ικανοποιούσε εσένα. Εβγαινε νομίζω και έκδοση τελείως Σπαρτιάτικη (ουτε ηλ. παραθυρα, ουτε A/C, για αερόσακους ουτε λόγος φυσικα) και απλά είχες ενα τιμόνι, τρία πετάλια, ένα λεβιέ και ένα καφάσι της λαϊκής για να κάθεσαι. Πάντως από αίσθηση ήταν φοβερό. Πραγματικά ένιωθες το δρόμο και το μοτερ. Πανάλαφρο, τρελά γκαζια και επιταχύνσεις και πολύ σταθερό στις στροφές. Όπως ακριβως το θέλεις δλδ!
Να πουλησεις την 111 που εχεις γιατι έχει ηλεκτρικά παραθυρα και A/C και ABS και 2 αεροσακους τα οποία προσδίδουν βάρος και χανεις σε αίσθηση.
ΠΑρε ραλλακι, ειναι το καλυτερο για εσενα.
|
28-11-07, 14:15
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ma-corolla
Εχω πεί ξανά και ξανά να στήλουμε ενα γράμμα σε συνεργασία με τα αλλα Toyota clubs και να πάει στην Toyota Europe αλλα πού,...για να ξέρουν τι απόψεις έχουμε και οχι να τα χόνουμε εδώ ο ένας στον αλλο.
|
Καλο θα ηταν αυτο, απλα νομιζω οτι δεν θα αλλαζε κατι.
Πιστευω οτι η Τoyota δεν καιγεται να φερει Sport εκδοσεις σε Μπανανιες που οι αγορες τους παιζουν στα 1000, 1300 και αντε 1600 κυβικα. Σε Μπανανιες που αδιαφορουν για τα οφελη της πετρελαιοκινησης κλπ.
Για αυτες τις μπανανιες ενδιαφεροντε brands οπως η SEAT. Η Toyota ενδιαφερεται για τις μεγαλες αγορες της Ευρωπης, και οτι περισσεψει θα το παρουν οι Μπανανιες.
|
28-11-07, 15:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
το ban εγινε απο εμενα για να μην ψαχνεστε και δεν θα επιτραπει καμια διαφωνια ποτε απο μελος σε admin.
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17370200 seconds (82,85% PHP - 17,15% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:03. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|