Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
στην ελλαδα για το πρασινο πρεπει να γινει ετσι λιγοτερα ζωα θα κοιμουντε στο φαναρι κ θα μειωθει το μποτιλιαρισμα...ειδικα αν γινετε οταν ξεκιναει ο μπρωστινος να ξεκιναει κ ο απο πισω...και ενα ακομα πρεπει να βγει να τους πηγενει στην δεξια λουριδα οταν εχουν μεγαλη αποσταση απο μπρωστινο οχημα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 327
μα τι λέμε τώρα. να πάρω καινούργιο αμάξι αμάξι και να έχει τέτοια συστήματα μέσα? Ξήλωμα τα καλώδια όπως είναι...και άστο να βαράει συναγερμό μετά...που θα πάει δε θα βρεθεί κι αυτό το καλώδιο?
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 225
Εντάξει όλα αυτά βρε παιδιά (με τα οποία συμφωνώ απολύτως), αλλά όταν σταματήσει το αυτοκίνητό μου από μόνο του ο άλλος που έρχεται με χίλια από πίσω τι θα γίνει?
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Το ίδιο γίνεται και στην Αγγλία και φανταζομαι και σε πολλές άλλες Ευρωπαικές χωρες. Ειναι παραπολύ καλό γιατι σε προετοιμάζει να βαλεις ταχυτητα και ετσι δεν καθυστερεις να ξεκινησεις όταν αναβει πράσινο.
Φυσικά... ειναι και ιδανικό για ΚΟΝΤΡΙΔΙ !!!
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό μέλος
Corolless but still a Renegade... OlllllllO
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
εμενα δεν μου αρεσουν ολα αυτα τα συστηματα,πολυ φλωρε γινεται η οδηγηση ασε που πιστευω ειναι καταπατηση των ανθρωπινων δικαιωματων,δηλαδη θα μου λεει ποτε θα σταματαω το αμαξι?μπορει να εχω 4 πιστονα και να θελω να σταματω τελευταια στιγμη...ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ