Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
24-11-07, 23:55
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εδώ Κοζάνη που το πρωί έχει 3-4 βαθμούς αυτές τις μέρες όλα κανονικά. Έχω μετρητή μπαταρίας και φροντίζω να είναι πάντα πάνω από 12,3 volt.
26-11-07, 16:27
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Το δικό μου ρε παιδιά εδώ και κάτι μέρες όταν είναι κρύο και το βάζω μπρός κάνει κάτι μεταλλικούς ήχους μέχρι να πάρει και με το που παίρνει κάνει έναν ήχο όπως όταν μιζάρεις με αναμμένη μηχανή...
Τι μπορεί να είναι???
Επίσης ζορίζεται καπως να γυρίσει την μίζα.
|
26-11-07, 17:29
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Εχω κι εγω ενα προβλημα απο καιρο(γυρω στον 1 μηνα το ακουω καθε μερα). Οταν ξεκιναω το αμαξι πρωι και ειναι κρυο κανω απισθεν να βγω απο το γκαραζ και μετα βαζω πρωτη να φυγω, μολις αποσυμπλεξω τη πρωτη ακουω εναν ηχο σαν να πεφτει ενα μεταλλο πανω σε ενα αλλο. Το κανει μονο οταν ειναι κρυο το πρωι στο πρωτο ξεκινημα μονο.
Αμα εχει καποιος καμια ιδεα μου λεει σε ενα μηνα που ειναι το service θα μαθω σιγουρα.
26-11-07, 19:03
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
pagalo γι το οτι ζοριζεται να γυρισει η μιζα μαλον ειναι πεσμενο το φορτιο της μπαταριας.αλλα αυτο στο κανει μονο οταν ειναι κρυο το αμαξι ή συνεχεια?για τσεκαρε κ τη μιζα.
οσο για τους ηχους που ακους με ακουγεται παραξενο, τοσο για το δικο σου οσο και για του Vavva(απο βαλβολινες πως πας?).
26-11-07, 19:29
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Στο service 60.000 χιλιομετρα μου αλλαξαν βαλβολινες.
Λες laios να ειναι κατι σοβαρο? Ειμαι κανα μηνα ετσι μπορει και περισσοτερο και μην το ειχα παρατηρησει. Παντως ο θορυβος μου ακουγεται απο τη μηχανη απο χαμηλα καπου νομιζω.
26-11-07, 19:42
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
τι να πω ρε τσιφτη.μακαρι να μη ειναι.μονο το πρωι στο κανει που ειναι παγωμενο το αμαξι?αν πας καπου κ το βαλεις μπροστα μετα καμια ωρα στο κανει αυτο το θορυβο?
κοιτα να δεις,το απο που το ακους το θορυβο δεν ειναι απαραιτητο οτι ερχεται κ απο κει.αν μπορεις βαλτο σε ενα δικολονο κ κανε ενα οπτικο ελεγχο.πιασε κανα μεταλλικο εκει γυρω μηπως εχει λασκαρει κ συντονιζει οταν ειναι κρυο.
26-11-07, 20:39
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pagalo
Το δικό μου ρε παιδιά εδώ και κάτι μέρες όταν είναι κρύο και το βάζω μπρός κάνει κάτι μεταλλικούς ήχους μέχρι να πάρει και με το που παίρνει κάνει έναν ήχο όπως όταν μιζάρεις με αναμμένη μηχανή...
Τι μπορεί να είναι???
Επίσης ζορίζεται καπως να γυρίσει την μίζα.
|
Service στη μιζα θες....
Σαν να ανοιγεις κουνημένο αναψυκτικό δεν κάνει???
|
27-11-07, 11:27
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Ε ναι καπως έτσι. και όσο πάει χειροτερευει το θέμα. Η πλάκα είναι ότι παίρνει αμέσως... Πάντως έτσι όπως το ακούω και εγώ πλέον σαν πρόβλημα από τη μίζα ακούγεται. Σαν να πηδάνε τα δοντακια της...
|
27-11-07, 11:35
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Κάποια στιγμή θα πρέπει να τραβηξεις κάμποσες "σχοινιές" για να πάρει, αφού το μόνο που θα ακούς θα είναι το κλακ του ρελε.
Έχει πιάσει καπνίλα και δεν κινείται το γραναζι μεσα εξω ευκολα.
Πήγαινε την για service γιατί μπορεί να κάνεις άχρηστη και τη μίζα και το βολάν.
Εμένα βέβαια το έκανε για περίπου δυο χρόνια και δεν έπαθε τπτ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
50 ευρώ θα σου στοιχίσει.
|
27-11-07, 11:50
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Μπράβο Άκη, ακριβώς αυτό. Εμένα μου το κάνει τουλάχιστον 4 χρόνια αυτό το κλακ... Θα πάω λίαν συντόμως γιατί πλεον έχει φτάσει μάλλον στο απροχώρητο...
Ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18129110 seconds (81,75% PHP - 18,25% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:12. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|