Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
19-11-07, 19:38
|
|
|
|
Περιοχή:
Ορεστιάδα
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Καλήσπερα. Λεω να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου ενα κιτ xenon. Οσοι εχουν βαλει σε Ε12 εχουν αντιμετωπισει κανενα προβλημα με την θερμοτητα? Και αν ξερουμε τι τιμη πεζει ενα καλο κιτ και μεχρι ποσους βαθμους Κ να βαλω χωρις να αντιμετωπισω προβλημα. Σημειωση φοραω λαμπα Η7. Ξερω γινομαι κουραστικος. Ξερουμε κανενα καταστημα να μου προτεινεται για αγορα?Και τελος την τοποθετηση μπορω να την κανω και μονος?Συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα με ολο αποριες.
|
|
|
|
19-11-07, 19:50
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλκιδικη
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από analyst78
Καλήσπερα. Λεω να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου ενα κιτ xenon. Οσοι εχουν βαλει σε Ε12 εχουν αντιμετωπισει κανενα προβλημα με την θερμοτητα? Και αν ξερουμε τι τιμη πεζει ενα καλο κιτ και μεχρι ποσους βαθμους Κ να βαλω χωρις να αντιμετωπισω προβλημα. Σημειωση φοραω λαμπα Η7. Ξερω γινομαι κουραστικος. Ξερουμε κανενα καταστημα να μου προτεινεται για αγορα?Και τελος την τοποθετηση μπορω να την κανω και μονος?Συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα με ολο αποριες.
|
Καλησπερα φίλε πατριοτη! Και εγώ απο εβρο κραταω αλλα χρονια τώρα στη χαλκιδικη.. Εχω βαλει στο θειο μου σε Ε12 χωρίς κανένα απολυτως πρόβλημα! Εν μέρει τα kelvin ειναι δικια σου γνώμη αλλα πρωσοπικα και φιλικα παντα θα πρότεινα 6000 για το απόλυτο καθαρο λευκο φώς. η τιμη γυρος στα 240 ενα αξιοπιστο Κορεατικο σετάκι! γιατι παίζουν και κινεζικα με 160 και 170 ευροπουλα..
|
20-11-07, 09:29
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MPORMPOKIS111
[...] η τιμη γυρος στα 240 ενα αξιοπιστο Κορεατικο σετάκι [...]
|
Για πιο κορεάτικο σετάκι μιλάς με 240 ευρώ και που το βρήκες ακριβώς; Στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνεται και η εργασία τοποθέτησης ή τα έβαλες μόνος σου; Γιατί συνήθως παίζουν πολύ παραπάνω τα kit made in Korea...
20-11-07, 14:54
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
www.visionbulbs.com εχουμε και εκτωση με τον κωδικο e12greece.
Τα εχω δει ειναι μια χαρα τα xenon και δεν τυφλωνουν. Ειναι στα 112 ευρω με τη εκπτωση προσωπικα αν το αποφασισω να βαλω xenon δεν θα δωσω πανω απο 150 ευρω.
21-11-07, 09:42
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλκιδικη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Για πιο κορεάτικο σετάκι μιλάς με 240 ευρώ και που το βρήκες ακριβώς; Στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνεται και η εργασία τοποθέτησης ή τα έβαλες μόνος σου; Γιατί συνήθως παίζουν πολύ παραπάνω τα kit made in Korea...
|
Απο εξω λεει ΗΙD με εντονα κιτρινα γραμματα και (εχει και μια Ζ4 BMW) και μονο τωρα θα μου πεις ολα το ιδιο λενε... Ναι συμφωνω αλλα το συγκεκριμενο το εχουν για κορυφη εχει αντισταση επιπλεον και μπενει σε αυτοκινητα με αυτοδιαγνωση λαμπτυηρων και τα αναγνωριζει σαν μια κανονικη λαμπα 55W ενω οτι αλλο δοκιμασα ηθελε επιπλεων ενα σετακι βατικες αντιστασεις.
|
21-11-07, 10:30
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MPORMPOKIS111
Απο εξω λεει ΗΙD με εντονα κιτρινα γραμματα και (εχει και μια Ζ4 BMW) και μονο τωρα θα μου πεις ολα το ιδιο λενε... Ναι συμφωνω αλλα το συγκεκριμενο το εχουν για κορυφη εχει αντισταση επιπλεον και μπενει σε αυτοκινητα με αυτοδιαγνωση λαμπτυηρων και τα αναγνωριζει σαν μια κανονικη λαμπα 55W ενω οτι αλλο δοκιμασα ηθελε επιπλεων ενα σετακι βατικες αντιστασεις.
|
Εάν δεν μου πεις συγκεκριμένη μάρκα δεν με βοηθάς. Πάντως εγώ από λίγο που έχω ψάξει, ξέρω ότι ένα από τα κορυφαία κορεάτικα kitakia είναι τα Carvis...
21-11-07, 13:55
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
xtr ,Hella ,Phillips ,αυτοί ειναι οι κορυφαίοι τωρα απο κεί και πέρα γίνεται ενας χαμός με τα xenon. www.xenonhellas.gr για δειτε και εδώ.
|
|
|
|
21-11-07, 14:56
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ma-corolla
xtr ,Hella ,Phillips ,αυτοί ειναι οι κορυφαίοι τωρα απο κεί και πέρα γίνεται ενας χαμός με τα xenon. www.xenonhellas.gr για δειτε και εδώ.
|
Μάρκο, η xenonhellas έχει τριων κατηγοριών xenon, τα φθηνά κινέζικα με περίπου 180-200 ευρώ τα οποία τα αποφεύγει και ο ίδιος να τα προτείνει, τα μεσαίας κατηγορίας που νομίζω είναι τα XTR με 300 ευρώ και τα οποία, εάν με έχουν πληροφορίσει σωστά, είναι γερμανικά και τα ακριβά με 600 ευρώ όπου πλέον μιλάμε για ολοκληρωμένο σετ xenon με αλλλαγές σε κρύσταλα κ.λ.π. Όλες οι τιμές είναι με τοποθέτηση. Τα XTR δεν τα ξέρω τι λένε ποιοτικώς, αλλά από οικονομικής απόψεως είναι τα πιο "προσυτά". Από εκεί και πέρα, πολύ καλή επιλογή, από ότι λένε στην αγορά, είναι τα κορεάτικα kit με μερικά να είναι κορυφαία. Και πολύ καλά λόγια έχω ακούσει, όπως είπα και παραπάνω, για τα CARVIS, για τα οποία το ψάχνω λιγάκι...
27-11-07, 01:54
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Thessaloniki
|
|
Παιδες..μια ερωτηση. Βασικα μπορει να ξαναεχει υποθει κατι αλλα δε παιζει να διαβαζω 38 σελιδες! εγω εχω το G6(Ε11) και το φοραω xenon,ο πατερας μου εχει το Ε12(με το δακρυ) και ειμαι στα προθυρα να του περασω ενα κιτ,η ερωτηση μου ειναι αν του τα βαλουμε,θα υπαρξει κανενα προβλημα με την εγγυηση?
ευχαριστω!
|
27-11-07, 02:26
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NL-corollaG6
Παιδες..μια ερωτηση. Βασικα μπορει να ξαναεχει υποθει κατι αλλα δε παιζει να διαβαζω 38 σελιδες! εγω εχω το G6(Ε11) και το φοραω xenon,ο πατερας μου εχει το Ε12(με το δακρυ) και ειμαι στα προθυρα να του περασω ενα κιτ,η ερωτηση μου ειναι αν του τα βαλουμε,θα υπαρξει κανενα προβλημα με την εγγυηση?
ευχαριστω!
|
Κανένα απολύτως!!! Βάλτε τα άνετα!
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
xenon |
neoklis |
Αξεσουάρ και Ανταλλακτικά |
0 |
01-08-22 07:41 |
XENON KIT ΓΙΑ Ε-111 f/l |
LISSAS |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
79 |
01-05-13 13:36 |
XENON H4 |
neoklis |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
10 |
12-02-13 18:11 |
KIT XENON |
dj.jorge |
TOYOTA AURIS |
8 |
01-12-11 19:20 |
Kit xenon |
trelokomio |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
4 |
24-06-10 15:59 |
Page generated in 0,19129491 seconds (79,66% PHP - 20,34% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:11. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|