Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πιστεύετε ότι αξίζει η εγκατάσταση εμπρός μπάρας θόλων στο Ε12 1.6?
|
Ναι
|
|
21 |
70,00% |
Όχι
|
|
9 |
30,00% |
|
|
08-11-07, 10:41
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Καλημερα σας!
Οι μπαρες εχουν ηδη ερθει και χτες παρεδωσα τις 2 πρωτες στον Φιλο Θαναση και πηρε και για τον Χρηστο(ppschrs).
Επισης εχω μιλησει και με τον Σαββα , ο οποιος θα με βοηθησει να στειλουμε και τις μπαρες των παιδιων στην Κρητη και στην Θεσσαλονικη!
Κωστα(oxygen) , περιμενω και απο εσενα τηλεφωνο , εαν μπορεις σημερα ή αυριο να στις δωσω , γιατι μετα δυσκολευουν τα πραγματα!
Και τελος ο firebone εχει χαθει....
Λιγα λογια τωρα για τις μπαρες. Απο οπτικης αποψης , παρατηρησα οτι για τα λεφτα που δωσαμε , ειναι παρα πολυ ποιοτηκες! Αρα αυτο που μενει ειναι να δουμε ποσο καλα δουλευουν.....
Επισης οταν μπει η μπαρα και σφιχτουν τα μπουλωνια στα αμορτισερ , χρειαζεται να σφιχτει τιποτα αλλο? Παρατηρησα οτι η μπαρα οριζοντια εχει ενα σαν μπουλονι.
Περιμενω και τους υπολοιπους για να την παραδωσω.
|
08-11-07, 15:14
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
.....
Επισης οταν μπει η μπαρα και σφιχτουν τα μπουλωνια στα αμορτισερ , χρειαζεται να σφιχτει τιποτα αλλο? Παρατηρησα οτι η μπαρα οριζοντια εχει ενα σαν μπουλονι.
|
Καλοφόρετες παιδιά,
όσο για την ερώτηση που κάνεις, από την στιγμή που η μπάρα έχει ρυθμιστικό (μεγαλώνει-μικραίνει) πρέπει να φορεθεί επάνω σε ευθυγραμμισόμετρο. Ο λόγος είναι πως η βίδα στη ράβδο της μπάρας πρέπει να ρυθμιστεί ώστε οι θόλοι να μην πιέζονται ούτε προς τα μέσα, ούτε προς τα έξω. Να είναι ελεύθεροι στην κανονική τους θέση.
Με αυτό τον τρόπο δεν θα έχεις προβλήματα με τους θόλους μετά...δεν θα είναι φορτισμένοι συνέχεια!
|
08-11-07, 15:59
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192
Καλοφόρετες παιδιά,
όσο για την ερώτηση που κάνεις, από την στιγμή που η μπάρα έχει ρυθμιστικό (μεγαλώνει-μικραίνει) πρέπει να φορεθεί επάνω σε ευθυγραμμισόμετρο. Ο λόγος είναι πως η βίδα στη ράβδο της μπάρας πρέπει να ρυθμιστεί ώστε οι θόλοι να μην πιέζονται ούτε προς τα μέσα, ούτε προς τα έξω. Να είναι ελεύθεροι στην κανονική τους θέση.
Με αυτό τον τρόπο δεν θα έχεις προβλήματα με τους θόλους μετά...δεν θα είναι φορτισμένοι συνέχεια!
|
Μπορεις να εξηγησεις τι ακριβως πρεπει να κανω?Πρεπει να το παω το αμαξι να για ευθυγραμισση και εκει να βαλω την μπαρα? Και εαν μπορει ο Μιχαλης που εχει την ιδια να μας πει εαν οντως εχει αυτο τι μπουλονι!!!!
|
08-11-07, 16:06
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Ναι το εχω. Ειναι για να σφίξει η μπάρα αφου την βιδωσεις στους θολους. Στην αρχη την ειχα βαλει και την ειχα σφιξει ελάχιστα (δλδ την εσφιξα καλά στους θόλους και μετα με αυτο το μπουλόνι ισα μεχρι να βρει αντίσταση ωστε να κρατησω οσο γινεται την ουδετεροτητα των θολων σε φόρτιση.
Μετά απο 1-2 εβδομάδες αλλαξα και αναρτησεις οποτε γινανε και οι καταλληλες ευθυγραμμισεις κτλπ. Η πλάκα ειναι ότι οπως την είχα σφιξει την μπάρα ήταν 99% τέλεια...
Για αυτο εδω δε λεμε (αυτο που εχω σε κοκκινο κύκλο)? Εχει ενα αριστερα και ενα δεξια.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη endurasKE-30 : 09-11-07 στις 10:19.
|
08-11-07, 16:38
|
|
|
|
|
|
Ναι γι αυτο λεω. Δηλαδη πρεπει να την βαλω και να το παω για ευθηγραμμιση? Και ποτε θα την σφιξω? Μας λες λιγο την διαδικασια που πρεπει να ακολουθησουμε για να μην κανει κανεις μας καμια πατατα?
|
|
|
|
08-11-07, 17:21
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Δεν εχει διαδικασια ρε συ electro. Απλά εχεις το αμαξι με τις ροδες σε ευθεία, ξεβιδώνεις τα 3 μπουλώνια από κάθε θόλο και βάζεις την μπάρα. Ξανασφίγγεις τα 3 μπουλώνια σε κάθε θόλο καλά.
Μετά, κρατάς την μπάρα ίσια (επειδη ειναι πλατιά) για να μην παίζει και αρχίζεις να σφίγγεις τα 2 ακριανά παξιμάδια μεχρι να σφίξουνε τόσο ώστε να μην παίζει η μπάρα.
Κρατώντας μετά το ένα παξιμάδι σταθερό (με ένα γερμανικό κλειδάκι), σφίγγεις το άλλο παξιμάδι (με ένα άλλο γερμανικό κλειδάκι) για να κρατάει πλέον γερά.
Δεν μπορεις να την σφίξεις τρελά ώστε να μην πάρουν μεγάλη φόρτιση οι θόλοι, αλλά όπως ειπα και πριν, επειδη ειναι σχεδιασμένη για το αμαξι μας, σχεδόν όσο καλά το σφίξεις, τόσο πρεπει και να σφιχτεί. Δλδ σχεδον τερμα. Εγω μονος το ειχα κανει και 99% ημουνα σωστός.
Για σιγουρια αν θέλεις μετα το πας και για μια ευθυγράμμιση. Εγω απλά τυχαινε να βαζω και αναρτησεις οπότε συνέπεσε.
Δεν ειναι τιποτα, μην αγχωνεσαι.
Ψιλοαναθεωρω γιατι το ξανασκεφτηκα καλύτερα.
Τωρα που θυμαμαι, την ειχα σφιξει τέρμα για να κατσει καλά. Οπως ειπα, επειδη ειναι σχεδιασμενη για το αμαξι μας κάθετε κουτι αν την σφιξεις τερμα ωστε να μην παιζει καθόλου.
Θυμαμαι ετσι το ειχα κανει. Θα το καταλαβεις και εσυ μολις την τοποθετησεις. Δλδ θα δεις ότι θα πρέπει την σφίξεις τερμα για να κατσει καλα.
Ετσι θυμαμαι...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη endurasKE-30 : 09-11-07 στις 10:19.
|
08-11-07, 20:25
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Λοιπόν...όπως είπε κ ο electro πήρα τις δυο μπάρες...φαίνονται αρκετά καλές και ποιοτικές...για τα λεφτά τους αξίζουν σίγουρα και με το παραπάνω....
Τώρα για την τοποθέτηση...αν κ δεν την έβαλα ακόμα είναι πανεύκολο...έχω ξανατοποθετήσει σε αμάξια φίλων...κατά 99,9% δε θα χρειαστεί κανείς ευθυγράμμιση...σφίξιμο σε όλα τα παξιμάδια όσο πάει...στα πλαινά παξιμάδια (έχει και στις 2 πλευρές), που αναφέρθησαν παραπάνω θέλει σφίξιμο αρκετό, τόσο ώστε να μην κουνιέται αλλά να μην το παρακάνουμε ομως και φορτιστούν οι θόλοι...
Οι τρύπες στους θόλους κάθονται ακριβώς...δε θα υπάρξει πρόβλημα στη ρύθμιση...
|
08-11-07, 21:17
|
|
|
|
Περιοχή:
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
|
|
Καλησπερα παιδια , εμαθα εφτασαν οι μπαρες μας.. μπηκα στο net μετα απο αρκετες μερες γιατι κι εγω σαν τον Αντρεα εχω πολυ κοντινο μου ανθρωπο στο νοσοκομειο και ειμαι καθε μερα εκει..
Αντρεα περαστικα στον ανθρωπο σου + thanks για την παραγγελια !
Mιχαλη sorry που η μπαρα που πρωτοεβαλες εσυ εγινε πλεον " σουπα " , αλλα απ' οτι λενε και τα παιδια το προιον αξιζει τα λεφτα του ,οποτε ειμαι σιγουρος πως νιωθεις υπερηφανος !
Δεν ξερω ποιος εχει αναλαβει να μου στειλει την δικια μου, αν δεν μπορει ο electro ας το κανει καποιος που μπορει , ας επικοινωνησει μαζι μου με pm
Φιλικα , Παντελής
|
08-11-07, 23:17
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Μα θα εβαζα κατι που δεν αξίζει ??
Περα απο την πλάκα, το προιόν έχει εξαιρετικό value for money και πιστευω πως συμφωνειτε όλοι σας πλεον!
Μπροστα στο δρόμο που χάραξε ο Madvinegar !!!
Ευχομαι όλοι να τις χαρείτε!
|
09-11-07, 09:36
|
|
|
|
|
|
Καλημερα! Πλεον και ο firebone και ο Oxygen και ο Roy-D , εχουν την μπαρα τους. Δυστηχως ο Χρηστος(Roy-D) , δεν θα την χαρει ακομα , θα χαρει ομως ενα ωραιοτατο Auris...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Δλδ θα δεις ότι θα πρέπει την σφίξεις τερμα για να κατσει καλα.
Ετσι θυμαμαι...
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
θέλει σφίξιμο αρκετό, τόσο ώστε να μην κουνιέται αλλά να μην το παρακάνουμε ομως και φορτιστούν οι θόλοι...
|
Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας , παιδια αν και αντιφασκετε λιγο!
Τελικα θελει τερμα σφιξιμο ή οχι???
YΓ1: Παντελη , μην ανησυχεις θα σε τακτοποιησουμε και εσενα , οπως και τον Νικο!!!!
ΥΓ2: Σαββα να συνενοηθουμε για σημερα!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18585992 seconds (80,89% PHP - 19,11% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:46. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|