Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 30-10-07, 10:27
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
το μαμα φιλτροκουτι........
οτι καλυτερο οσο αναφορα την αποδοση......
τωρα αν θες ομορφια.... και θορυβο βαλε χωανη.

παντως να ξερεις οτι...
θα καις περισσοτερο.
θα βρωμιζεις ευκολοτερα τα ελατηρια του κινητηρα σου. η σκονη καθεται στα ελατηρια λαδιου.
θα νομιζεις οτι πας καλυτερα αλλα τα νουμερα θα λενε αλλα.
θα ρουφας πολυ πιο ζεστο αερα απο οτι με το μαμα κουτι
θα ξοδευεις στο συνολο πιο πολλα σε συντηρηση βενζινες..
δεν θα εχεις αμεση αποκριση σε αποτομο πατημα διοτι δεν θα εχεις αποθηκευμενο αερα οπως με το μαμα κουτι.
υπαρχει τοπικ για αυτην την κουβεντα. απλα εδω σου ειπα μια την γνωμη μου στα γρηγορα!!!

σπανιες οι περιπτωσεις που αποδιδει η χωανη....
Το μαμά φιλτροκούτι με το μαμά φίλτρο; Γιατί αν έχεις φίλτρο KN πχ, το ίδιο φιλτράρεται ο αέρας με μια φιλτροχοάνη KN αφού είναι το ίδιο υλικό. Σίγουρα το μαμά φίλτρο τύπου γάζας φιλτράρει καλύτερα.
Αυτό με την άμεση απόκριση σε απότομο πάτημα διότι δεν θα έχεις αποθηκευμένο αέρα το έχεις διαβάσει κάπου; Γιατί και στο τόπικ τότε που το έγραφες κάποιος πιο καλά ενημερωμένος, ανέφερε πως δεν ισχύει γιατί είναι ελάχιστος ο αέρας που υπάρχει εκεί σε σχέση με τις ανάγκες ενός μοτέρ. Περί ζεστού αέρα θα συμφωνήσω.
Αλλά όχι και σπάνιες οι περιπτώσεις που αποδίδει η χοάνη!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-10-07, 10:54
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ο marmel ενοει οτι ενα φιλτροκουτι, ειναι κατασκευασμενο και μελετημενο απο τον κατασκευαστη οστε να ειναι συμβατο με το μοτερ που ειναι κουμπομενο και να λειτουργει στα μεγιστα νουμερα, που μπορει να αποδοσει ο καθε κινιτηρας ,ενα πανελ δεν θα σου αλαξει την σχεδιαση του φιλτροκουτιου απλος σε εργοστασιακους ρθθμους θα σου δοσει ποιο ελεφθερη αναπνοη, τορα αυτο που εχω παρατηρησει και γω και βαδηζω πανω στα λογια του marmel ειναι οτι με την χοανη οταν κινησε σε σταθερους ρυθμους και τσαρουχοσεις του γαζι για καποια δεφτερολεπτα νομιζεις οτι πατηναρει, σαν να μην περνει εντολη να ρουφηξει αμεσος και να σου δοσει αμεσα την κινηση στον τροχο ι εσθηση στιγμιεα ειναι σαν τα ιλεκτρογκαζα. τωρα, ενα πανελ εχει καποιους κοδικους για την καθε φορμα κουτιου οπος καθε κουτι αντιστειχει στο μοτερ του με τα αναλογα κιβικα(cc) poy σιμενει οτι το πανελ αφου αντιστοιχει με το κοδικο του στο καθε κουτι αντιστιχει και στα κυβικα και στο ποσο τραβαει αερα η μηχανη ,ασχετος αν ειναι ιδιο το υλικο, παιζει ρολο και η διαμετρο και πολλα ακομα και οι γραμεσ και το σχεδιο του κουτιου! μια χοανη ομως ειναι στανταρ τα μεγεθοι μικρι μεγαλη μεσεα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-10-07, 11:13
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Άλεξ, δεν λέμε να μπεις σε ένα αξεσουαράδικο και να πάρεις ό,τι βρεις μπροστά σου.
Υπαρχουν εταιρίες, όπως η ΚΝ, που σχεδιάζουν φιλτροχωάνες ανάλογα με το αυτοκίνητο.
Μπες στο σάιτ τους www.knfilters.com και δες ότι σε ρωταει πρωτα τι αμαξι εχεις, τί χρονολογίας, ποσα κυβικά είναι κτλπ και μετα σου παραθετει προιόντα που εχει φτιάξει για το συγκεκριμένο μοτερ. Όλα αυτα μετα απο δοκιμές και μετρήσεις.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-10-07, 11:14
billlllll Offline:
Administrator

Ο Marmel γιατί μπαίνει κίτρινος;

Αυτό που σου κάνει εσένα εμένα μου φαίνεται για πρόβλημα στο δικό σου car και όχι εξαιτίας της φιλτροχοάνης. Μάλλον επειδή δεν έχεις πρόγραμμα (ή μήπως έχεις ο εγκέφαλος μπερδεύεται λόγω της αλλαγής και κάνει αυτό το κόμπιασμα. Επίσης μιλάω για χοάνες σχεδιασμένες για κάποιο μοντέλο όχι πήρα μια και την έβαλα απάνω.
Τέλος το φιλτροκούτι δεν είναι κατασκευασμένο ώστε το μοτέρ να αποδίδει τα μέγιστα, αλλά να είναι αθόρυβη η εισαγωγή του και τελοσπάντων να πετυχαίνει τη χρησή τομή ανάμεσα σε θόρυβο και απόδοση. Αν είσαι διατεθιμένος να έχεις παραπάνω θόρυβο, μπορείς να πετύχεις και καλύτερα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-10-07, 12:28
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό που σου κάνει εσένα εμένα μου φαίνεται για πρόβλημα στο δικό σου car και όχι εξαιτίας της φιλτροχοάνης. Μάλλον επειδή δεν έχεις πρόγραμμα (ή μήπως έχεις ο εγκέφαλος μπερδεύεται λόγω της αλλαγής και κάνει αυτό το κόμπιασμα..
ουτε το ενα εχω ουτε το αλο... απλος ο πρωτος κοιταει τα ιλεκτρικα και ο αλος hmmm προγραματιζετε διοτι θελω να ζητησω δορο απο τον ΑΓ.βασιλη
ενα χταποδακι και θα χρειαστω και αλα...... παντος αυτο που αναφερο το εχο δει σε πολα αυτοκινιτα οποιος εχει ανεβει πιστα θα ξερει επισης και οσοι πιραματιζοντε στους δρομους

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 30-10-07 στις 12:44.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-10-07, 13:05
billlllll Offline:
Administrator

Τώρα είδα πως εσύ άνοιξες το θέμα
Λοιπόν γνώμη μου! Αν βρεις κάποιο kit ειδικά για το αυτοκίνητό σου (είτε χοάνη είτε μανητάρι) σε νορμάλ τιμή χτύπα το! Αν βγαίνουν πολλά λεφτά βάλε πάνελ φιλτράκι στο φιλτροκούτι και φρόντισε να καταργήσεις τις στενώσεις που ίσως υπάρχουν πριν από αυτό.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-10-07, 16:17
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οχι ρε παιδια γιατι να αργηση να ρουφιη αερα?ισα ισα ειναι πιο μικρη ι διαδρομη που χει η χοανη κ δεν τραβαει απο την αλλη ακρη αερα οποτε παει γρηγορα...οταν ειχα κανει την χοανη σε στυλ βαρελακι κ επερνα απο μπρωστα αερα ειχα καποια κομπιασματα κτλ...κ γενικα ενα κοψιμο.κ οταν την χτυπαει απο παντου αερας οταν τσουλαει το καρο σε αντιθεση με την μαμα εισαγωγη σε 111 101 που την γυρναει πλαγια κ κανει κ 3 γωνιες κ εχει κ ενδιαμεσα μια νεροπαγιδα να......<συγνωμη ε >περνει ακομα πιο πολυ....αλλα αν η χοανη ειναι γαιδουρι κ βαζει τρελο αερα μπορει να στεγνωνεις το μοτερ απο καυσιμο ετσι...για να σαι σιγουρος πρεπει να βαλεις ενα αναλυτη μειγματος<αερα καυσιμο δλδ>να δεις ειναι φτωχο ?πλουσιο?οκ?

δεν νομιζω παντως κατι σε στυλ trd να μην περνει κ παραπανω αερα κ να μην φιλτραρη καλυτερα...αλωστε ενα χαρτοπανο ειναι το μαμα φιλτρο πανφτηνο κτλ κτλ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-10-07, 19:18
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
βασιλη ο λεον δεν ειχε αποδειξει κατι τοτε. απλα μας ειπε τι εχει σπουδασει. και φυσικα σε πολλα μας εχει διαφωτισει.
εγω ειπα ΜΟΝΟ τη γνωμη μου απο εμπειριες και απο παραπονα που εχουν κανει πολλοι φιλοι και γνωστοι χρονια τωρα... σε αμαξια και μηχανες..
με ανοιγματα με τον 2579 τοτε.. αλαζε φιλτροχωανες να δει διαφορες. βαριομουν να περιμενω. ακομα και το μαυροκαπακο του, του αρεσε με το φιλτροκουτι το δουλεμα του...
ο καθενας εχει τη γνωμη του και τη λεει. εγω πιστευω οτι το κουτι ειναι αποθηκη αερα. εχω κανει και γω τις δοκιμες μου φιλε...
με κουτι παντα ηταν πιο αμεσο σε σχεση με χωανη.(ισως σε μενα παιζει ρολο το ramair μετα τα 140 που εγιναν οι δοκιμες.)
αν εσυ βλεπεις διαφορα προς το καλυτερο με την χωανη ισως εισαι μια απο τις εξαιρεσεις που ειπα στο αρχικο ποστ μου....
η ταιριαζει καλα η χωανη στα Ε12 1.4. τι να πω. ας βαλει χωανη ο φιλος μας...
απλα θα με θυμηθει μια μερα...
Παλιά 30-10-07, 20:34
Το avatar του χρήστη Azriel
Azriel Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 237
Azriel είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγω παντως φοράω (με ταρζανια πάνω στο καρμπυρατερ ) μανιτάρι σιμοτα στο ιδιο σημείο που ήταν και ο παπάς , αν εξαιρέσουμε το θόρυβο της μηχανής και οτι τραβαει 'σα' σφουγγαρι το νερο στη βροχή δεν είδα καμία ουσιαστική διαφορά ούτε σε δύναμη ούτε σε κατανάλωση.
Απλά ειναι ο ήχος που σε πορώνει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-10-07, 21:41
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

αυτου του ιδους χοανη φοραω για πεστε τιν γνωμη σας.. marmel μου εχουν αλνοιξει λιγο οι βαλβιδες και ισος το παω να τις ρεγουλαρο και θα στρωσει το μωρο λετε να βαλω και καταλητη 200 τριπεσ διοτη τον αλο καποοσ σκουπιδοντενεκες τον κλαιει

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 15-11-07 στις 11:07.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλτροχοάνη ποιά ??? DareDevil TOYOTA COROLLA E 12 3 10-04-12 22:37
Ερώτηση για Φιλτροχοάνη keratsiniotis TOYOTA COROLLA E 12 16 22-10-11 16:47
Σκούπα ή φιλτροχοάνη? kpagonaris ΦΟΡΟΥΜ 3 30-03-09 01:10
Φίλτροχοάνη/βαρελάκι σε 4E-FE.Πώς; nikoskon TOYOTA COROLLA E*101 67 19-11-08 23:25
Φιλτροχοάνη & Ζεστός Αέρας Σε Ε12 !!! κωνσταντίνος TOYOTA COROLLA E 12 89 15-09-07 01:01

Page generated in 0,18057704 seconds (83,55% PHP - 16,45% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:13.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com