Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
29-10-07, 18:56
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παιδιά μονο να κανουμε το σταυρό μας μη γινει κανενα προβλημα στις γραμμες γιατι μεχρι να μας εξυπηρετησει ο ΟΤΕς και να φτιαξει την γραμμη... θα επικοινωνούμε είτε με σήματα καπνού είτε χτυπώντας κορμούς σα τους Μάο Μάο...
Εγω εχω vivodi και εγινε ενα προβλημα στον κομβο (καποια ζημιά παθανε οι γραμμες) και ηταν ευθυνη του ΟΤΕ να τις φτιάξει...
Ε..., επειδή ήμουν με vivodi μπηκα τελευταίος των τελευταίων στη λίστα, και περάσανε 3-4 εβδομάδες για να λυθει το θεμα. Όλα ειχαν ετοιμαστει απο πλευρας vivodi και περιμένανε τον ΟΤΕ πότε θα τους κανει την τιμή ...
|
29-10-07, 19:04
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
για πες μας ενυπωσεις φιλε dim_sis. και τιμες φυσικα...
ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ
σπυρο και περσυ τον ιανουαριο που εβαλα το φυσικο αεριο η μιση ελλαδα ειχε μηνυσει την εταιρια. ελεγαν τα χειροτερα. μου ελεγαν σε κανα χρονο θα ρθει. ειχα το μαραγκο σπιτι και με πιεζε να τελειωσει η κουζινα και ημουν ακομα αναποφασιστος. τελικα το αποφασισα και τελικα με συνδεσαν κανονικοτατα σε 23 μερες απο την αιτηση μου. απο οτε ολα πανε ρολοι!!!
λες να γινει ετσι και η ΟΝ?
25-11-07, 20:04
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
κανα νεο απο τον οριζοντα?
καμια αλλη εταιρια?
|
29-11-07, 14:09
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Μου συνδέσανε επιτέλους την on telecoms. Η αίτηση μου είχε γίνει 17/10 και συνδέθηκα στις 24/11. Καλός χρόνος αν αναλογιστούμε οτι η εταιρεία λέει 20 εργάσιμες ημέρες.
Απο κει και πέρα στις πρώτες αυτές ημέρες μπορώ να πω οτι είμαι αρκετά εως πολυ ικανοποιημένος, τόσο απο την ποιότητα των κλήσεων όσο και απο το ιντερνετ. Το live box δεν το έχω συνδέσει ακόμα. Αυτό βέβαια που με προβληματίζει είναι οτι κάποιες φορές τα απογεύματα πέφτει εντελώς η σύνδεση. Ας ελπίζουμε οτι θα το διορθώσουν. Τα ίδια μου έλεγε και ένας κολλητός που έχει forthnet. Απο rapidshare έχω κατεβάσει ακόμα και με 800kbit/sec!!! Απο bit torrent καλές ταινίες, επιλέγω 2-3 και αν έχει καλούς χρήστες μέσα και φυσικά ευνοεί και η ώρα, κατεβάζω την καθε μια με 150-200 kbit/sec ταυτόχρονα!
Μιχάλη ( madvin ) αυτό που λέγαμε για το σπλίτερ είχες δίκιο. Μου είχαν βάλει στο κουτί εξοπλισμού σπλίτερ για isdn γραμμή και δεν δούλευε. Έβαλα απο γερμανό ένα άλλο για pstn και όλα καλά.
Δεν έχω καλέσει καθόλου κινητά, αφού για αυτόν τον λόγο έχω κινητό, επίσης δεν καλώ ποτέ το 13801 που είναι η εξυπηρέτηση τους γιατί και αυτό χρεώνεται. Δεν το κάνω απο τσιγγουνιά, απλά θέλω να δω αν στο λογαριασμό υπάρξει κάτι άνω των 35 Ευρώ!
29-11-07, 14:14
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
μακάρι να είχαμε και εμείς on αλλα πόυ.Παιδία το live box τι ειναι ακούω συχνά για αυτό αλλα δεν εχω καταλάβει τι είναι.
|
29-11-07, 14:22
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Σπυρο τι συνδεση εχεις βαλει?
Εγω τετοιες ταχυτητες εχω με 768 forthnet και το απογευμα πεφτει στα 500..
|
|
29-11-07, 14:26
|
|
|
Περιοχή:
|
|
Το live box είναι μια έξτρα συσκευή που παρέχει η εταιρεία με το πακέτο των 35 ευρώ. Αυτή η συσκευή συνδέεται μέσω καλωδίου ethernet με το router και το router σου μέσω του τηλεφωνικού καλωδίου με την γραμμή. Δεν χρειάζεται κεραία τηλεόρασης δηλαδή, αλλά μόνο σύνδεση με scart με tv. Μέσω αυτής της συσκευής παρέχονται διάφορα τηλεοπτικά κανάλια ελληνικά, ξένα, τα 4 ψηφιακά της Νετ και επίσης δυνατότητες παρακολούθησης ταινιών απο εκεί. Επιλέγεις απο ειδικό μενού μια σειρά ταινιών, παρακολουθείς ένα τρίλεπτο κλιπάκι και αν σου αρέσει την επιλέγεις και την βλέπεις. Χρεώνεται απευθείας στον λογαριασμό σου περίπου 1,90 Ευρώ. Το καλό της υπόθεσης είναι οτι για οποιοδήποτε τηλεοπτικό πρόγραμμα παρακολουθείς μέσω του Λive box υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης για τρείς ημέρες. Αν δηλαδή χάσουμε μια ταινία Ή ΜΙΑ εκπομπή, μπορούμε να την δούμε όταν επιστρέψουμε. Όλες οι υπηρεσίες τηλεόρασης πλήν της ενοικίασης ταινίας είναι δωρεάν.
Το αρνητικό είναι οτι για να έχεις αναγνώριση κλήσεων στο τηλέφωνο χρεώνεσαι επιπλέον 4 ευρώ. Εδώ κάνουν φάουλ!
29-11-07, 14:29
|
|
|
Περιοχή:
|
|
Ρε Βασίλη 768 έχω στο γραφείο. Δεν κατεβάζει ποτέ πάνω απο 76 kbit/sec. Τα έχεις μπερδεμένα! Η 768 που έχεις δεν είναι καν 1Μbbs. Εγώ σου μιλάω για σχεδόν 8 Mbbs, φυσικά σε καμία περίπτωση 16Mbs που λέει η εταιρεία.
29-11-07, 16:34
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45
Μιχάλη ( madvin ) αυτό που λέγαμε για το σπλίτερ είχες δίκιο. Μου είχαν βάλει στο κουτί εξοπλισμού σπλίτερ για isdn γραμμή και δεν δούλευε. Έβαλα απο γερμανό ένα άλλο για pstn και όλα καλά.
|
Ο Madvinegar έχει πάντα δίκιο...
|
|
|
|
29-11-07, 16:54
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Να πώ τώρα και τα δικά μου εγώ....
Οσο αφορά τις διακοπές, είναι απόλυτα φυσιολογικές. Τις πρώτες μέρες πρέπει να συγχρονίσει το modem και να κλειδώσει, οπότε και σταθεροποιείται η σύνδεση. Ρόλο στης μετέπειτα διακοπές, εάν υπάρξουνε, θα οφείλονται στο attenuation αλλά και στα πόσα dB έχει η γραμμή.
Οσο αφορά την τηλεόραση απο την On, να θυμίσω ότι εάν είσαι μακριά απο το DSLam υπάρχει η πιθανότητα να μην παίζει!!!! Μήπως να το δοκίμαζες? Τι λές?
Πάμε παρακάτω... είσαι ικανοποιημένος με 800kb/sec σε 16ΜΒit/sec γραμμή? Βέβαια και η Forthnet τα ίδια χάλια είναι.
Εγώ τώρα είμαι στην αναμονή για το Zisto. Μέχρι τώρα με την 1MBit κατέβαζα σταθερότατα και allways on με 115-120Κb/sec. Οσοι ξέρω και έχουνε βάλει Zisto, είναι σταθερά πάνω απο 1000Kb/sec μέχρι το όριο, και ανώτατη τιμή των 1300Kb/sec!!!!
Ξαναδιευκρινίζω ότι τα dB τις γραμμής και το attenuation παίζουνε μεγάλο ρόλο για να έχουμε μεγάλα νούμερα, αλλά κυρίως, σταθερά νούμερα!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17777395 seconds (81,65% PHP - 18,35% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:55. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|