Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Off Topic |
|
28-10-07, 19:39
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Off Topic
Εγω, παντως, που περασα ΙΚΤΕΟ τον Μαρτιο, δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα. Δεν εχω xenon, αλλα το μονο που τους ενδιεφερε ηταν να ελεγξουν τα φωτα αν ηταν ρυθμισμενα σωστα. Και μου εκανε εντυπωση, οτι παρολο που μου εχει φυγει απο την μηχανη το ταμπελακι "4Α/GΕ", δεν μου ειπαν τιποτα.
|
28-10-07, 19:42
|
|
|
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παιδια στην Ε12 χρειάστικε να βγαλετε το φανάρι για να βάλετε xenon? το βύσμα ταίριαζε ή κόψατε καλώδια? άνοιξα χθες μία Ε12 facelift και χωρίς να βγάλω τα φανάρια μόνο για να μάθω πως βγαίνουν οι λάμπες και να τις ξαναβάλω μου βγήκε η ψυχή. Τα βύσματα που ήταν πίσω από τους λαμπτήρες δεν εφάρμοζαν στα ballasts και ψάχνομαι να δω πως θα γίνει
αν έχει αναφερθεί πιο πισω και δεν το πρόσεξα ζητώ συγνώμη
|
30-10-07, 12:23
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
Ευχαρίστησε: 0
|
|
το λαστιχο το κανεις τρύπα για να περάσει το καλώδιο και ανοιξε τις βίδες τις πάνω στο φανάρι για να ερθει λίγο ποιο μπροστα το φαναρι και νάχεις χόρο απο πίσω δύο βιδες στην πανω μερια του φαναριού
|
30-10-07, 15:17
|
|
|
|
|
στην ουσία τρύπησες το καπάκι. Τα βύσματα όμως τι τα έκανες? σύνδεσες αυτά που έχει το κιτ ή ταιριάζανε τα εργοστασιακά?
|
31-10-07, 13:36
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Δεν εχει οδηγίες το κιτ που πήρες γιατί δεν σε κατάλαβα τώρα με αυτό που μου λες.Ολα τα καλώδια συνδέονται δεν αφήνει αχριστα καλωδια το κιτ.πισω απο την xenon συνδέεται η καλωδίωση του κιτ και μετά η εργοστασιακή φισα .παιδια πέστε και οι αλοι τιποτα βοηθήστε τον φιλο.
|
31-10-07, 14:06
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
βασικά βγάζεις την εργοστασιακή φίσα και την αφήνεις προς το παρόν στον αέρα(μεχρι να τελειώσεις).βγαζεις τις μαμα λάμπες και τοποθετείς τις xenon συνδέοντας πάνω την άκρη που έχει το μπαλαστ (αυτο που όλοι λέτε μετασχηματιστή)στεραιώνεις το μπάλαστ κάπου καλά(αν το στεραιώσεις με το αυτοκόλητο φρόντισε να καθαρίσεις πρώτα την επιφάνεια από σκόνη) και στη συνέχεια συνδέεις στη υποδοxή που έχει το μπάλαστ την εργοστασική φίσα.
την παραπάνω διαδικασία τη κάνεις για το κάθε φανάρι και έπειτα ανάβεις τα φώτα για να δεις το αποτέλεσμα
|
31-10-07, 14:54
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Στερεώνεις κάπου σταθερά που να μην υπάρχει θερμότητα έντονη...Αν μπορέσεις χρησιμοποίησε τις τρύπες που έχει σε διάφορα σημεία του πλαισίου...εκεί είναι ό,τι πιο σταθερό
Αύριο βάζω τα δικά μου...θα δω πως μπαίνουν ακριβώς και ό,τι μπορώ να βοηθήσω σου λέω...(αν δεν τα χεις βάλει έως τότε)
|
31-10-07, 15:29
|
|
|
|
|
Από ηλεκτρολογικές συνδέσεις δεν έχω πρόβλημα. Γνωρίζω πλήρως τι γίνεται. Απλά προβληματίζομαι γιατί το εργοστασιακό φις δεν ταίριαζε με αυτό του ballast και επίσης υπάρχει μία αρχική φίσα μεγαλη έξω από το φανάρι και μέσα στο φανάρι (που συνδέεται με το λαμπτηρα) μία πιο μικρή, που είναι και η πιο πιθανή για σύνδεση. Επειδή δεν είναι δικό μου το αυτοκίνητο θα προσπαθήσω να το βγάλω φωτογραφία σύντομα
|
31-10-07, 20:01
|
|
|
|
|
Έχει διαφορετικό φανάρι η Ε12, είναι κλειστό (καπάκια και ιστορίες). Έχω βαλει σε 101 και 111 και ήταν πολύ free η κατάσταση γι' αυτό παραξενεύτηκα. Προσπαθώ να κάνω την εγκατάσταση όσο πιο ανώδυνη γίνεται
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
xenon |
neoklis |
Αξεσουάρ και Ανταλλακτικά |
0 |
01-08-22 07:41 |
XENON KIT ΓΙΑ Ε-111 f/l |
LISSAS |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
79 |
01-05-13 13:36 |
XENON H4 |
neoklis |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
10 |
12-02-13 18:11 |
KIT XENON |
dj.jorge |
TOYOTA AURIS |
8 |
01-12-11 19:20 |
Kit xenon |
trelokomio |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
4 |
24-06-10 15:59 |
Page generated in 0,17652106 seconds (78,45% PHP - 21,55% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:28. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|