αν εχουμε δει λεει? ξερεις ποσες σελιδες θελω να σου πω παραδειγματα? πολλες και αστα να πανε..
απλα θα σου πω οτι πολλα χρονια πριν οταν η βουτα ηταν στις δοξες της με ειχε καλεσει ο κακαουνακης στην εκπομπη του τοτε... επ αυτοφορω λεγοταν. οι παλιοι θα την θυμουντε. ξερεις ποσα τετοια περιστατικα κατηγγειλα την ωρα της εκπομπης στον κακαουνακη?? ξερεις ποιος ηταν απεναντι μου στο στουνιο? ο τοτε ταξιαρχος τακακης... ειναι γινει το σωσε... φωνες κακο χαμος.το αποτελεσμα? ΜΗΔΕΝ. απλα ειχα τρελαθει οταν ειδα την εκπομπη και ειδα το στομα μου να λεει πραγματα που ΔΕΝ ειπα. παραποιησαν τα λογια μου.που στο στουντιο στο φαληρο. υπουλο πραγμα και αυτο. ευτυχως καθαρισα...
γενικα εχουμε ολοι μας δει πολλα παραπλησια φαινομενα. και για μενα καλα κανουν. αφου δεν τους καταγγελνουμε η εστω να κανουμε κατι να διαμαρτυρηθουμε βρε αδερφε αυτοι θα κανουν οτι θελουν επειδη νομιζουν οτι ειναι καποιοι φορωντας την στολη τους. καποια στιγμη δε τη βγαζουν?
ενα απλο παραδειγματακι αντε θα το πω. περιμενα κοκκινο φαναρι στον πειραια με το CBR. ερχοντε 2 Ζ. μου λενε μολις αναψει πρασινο σταμτα δεξια οκ? οκ λεω. σταματαω με εγραψε για δυσδιακριτη πινακιδα κυκλοφοριας.33 ευρω ηταν. μου λενε μεγαλε φτιαχτην γιατι οπου σε βλεπουνε θα σε γραφουνε. του λεω ας με φραφουνε λεφτα εχω εγω. ξερεις ομοως ποσα ρανταρ και μπλοκα την εχω γλυτωσει κοπανωντας την?
στο καπακι φευγαμε μου λενε και οι 2 παει το CBR ρε φιλε? λεω με τι δλδ? με κουδουνιστρες? οχι δεν παει. μου λενε ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΜΙΑ....??????? εσκασα στα γελια. λεω πατε καλα? να την φατε και να με ξαναγραψετε μετα? τελικα αναβει πρασινο και εφαγαν καμια εικοσαρια κολωνες μεσα στον πειραια. ο ενας τσαντιστηκε και με κυνηγησε. ο αλλος πηγε δεξια. αυτος που ηρθε αριστερα μαζι μου με ακολουθουσε. πηγαινα τεζα δεν σταματουσα. αλωστε με ειχεαν γρψει. νευριασα λεω τι θα μου κανει? με ακολουθησε μεχρι το σπιτι μου. ειδε που μενω και εγινε καπνος. απο τοτε τπτ
ολα τα χρονια που οδηγαω αυτα βλεπω ρε παιδια. μ@λ@κιουλες απο τετοιους..... νομιζουν οτι ξερουν κατι η ειναι κατι. χωρια οτι νομιζουν οτι ξερουν να οδηγουν... τεσπα...
ειναι παρα πολλα τα παραδειγματα αυτα και ειναι και αναφερμενα στο
www.bloca.com
και παλι δεν γινεται τπτ φυσικα. γιατι ετσι... οχι ρε φιλε.... σε μισω...
οποτε βλεπω μπλοκο δουλευω κοφτες. κοιτανε τι κοιτανε? απλα καταλαβαινουν οτι ειναι αχωνευτοι.