Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-10-07, 14:12
Το avatar του χρήστη pagalo
pagalo Offline:
Μέλος

Μοντέλο: TOYOTA Carina II
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 253
pagalo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τώρα τελευταία κατέβασα αρκετά βίντεο του Best Motoring όπου συγκρίνουν αρκετά supercar (Ferrari, lambo, porsche κλπ) μέσα σε πίστα με Evo, skyline, NSX, subaru. Είναι "αγώνες" με 5-7 γύρους. Συνήθως τα ιαπωνικά τερματίζουν πρώτα και με διαφορά. Και φυσικά μιλάμε και για αυτοκίνητα που έχουν σταματήσει να παράγονται εδώ και κάποια χρόνια (NSX, skyline). Οπότε δε μπορώ να βρω που είναι αυτή ή τόσο μεγάλη υπεροχή των Γερμανών...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-10-07, 14:45
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγώ ειδικά, δεν μίλησα για υπεροχή Γερμανών. Για εμένα δεν υπερέχουνε επειδή παρουσιάζουνε το golf με 300 και 650 άλογα...... και όλα τα αντίστοιχα.
Ούτως η άλλως είναι διαφορετική η φιλοσοφία του καθενός. Ομως, όπως πολύ σωστά είπε ο mad, σε ευθεία αντιπαράθεση, απλά είναι πίσω οι γερμανοί.

Επίσης, για το Supercar της ΤΟΥΟΤΑ, όλοι λένε ότι θα περάσει στην γραμμή παραγωγής, και το ελπίζω, αλλά υπάρχει πολύ ψωμί ακόμα.

Εν κατακλείδι δεν νομίζω ότι θα δούμε ποτέ SuperCar απο την ΤΟΥΟΤΑ με την λογική την Ευρωπαική, αλλά ακόμα και εάν δούμε..... έχω μια υποψία ότι η τιμή θα είναι απαγορευτική (Καθότι όλα τα jap cars είναι πιο ακριβά απο τα λοιπά!)

Πάντως, εγώ δεν θα έβαζα σε αυτήν την κατηγορία τα Supra, NSX κτλ..... γιατί πολύ απλά, αυτά ανήκουνε σε μια κατηγορία πάνω απο τα μεσσαίας κατηγορίας. Ασχετα εάν υπερέχουνε ή όχι από άλλα (βλ. Ferrari, Lambo, R8, SLR, GT κτλ...) δεν μπορούνε να μπούνε στην ίδια κατηγορία..... Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στην κατηγορία των απόλυτων επιδόσεων και της απόλυτης ποιότητας βεβαίως-βεβαίως, οι ιάπωνες δεν έχουνε ουσιαστικά κάποιο μοντέλο να αντιπαραθέσουνε.

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-10-07, 14:51
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DareDevil Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνώ με τους προλαλησαντες κυρίους madvinegar,ayrton,kosma(εκτός από το τελευταίο post)

Και παρακαλώ όπως ανακαλέσετε κύριε alex ότι το supra είναι ψόφιο το οποίο στα νιάτα του ήταν τεχνολογικό θαύμα.
Και ακόμα κερνάει τσάι πάρα πολλά γρήγορα!! Έχω δει στο YouTube supra με 1250 άλογα να δικάζει Ferrari.
Γερμανικό επί ίσους όρους δεν συγκρίνετε με τον Ιάπωνα γιατί δεν έχουν άλογα μέσα μουλάρια έχουν…

.
Κυριε DareDevil ισος παραλειψατε μια σιμαντικη λεπτομερια αλα αν διαβαζατε απο την αρχη την ιστορια αναφερομαι σε εργοστασιακα, μαμα ,νεογενιτα ,μοτερ εργοστασιακων συνθηκων. και οσο για τα μουλαρια εχει διαπιστοθει οτι εχουν αντοχες και δεν κολονουν στο φορτωμα...ευχαριστω!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 12-10-07 στις 15:04.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-10-07, 15:18
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Kοσμά μπορεί από πιστόνια να μην είχαν ιδέα, από μεταλλουργία όμως ήταν ήδη στον 21ο αιώνα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-10-07, 16:14
Το avatar του χρήστη Fun2Drive
Fun2Drive Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: ΕΕ90 XLi 1.3
Περιοχή: Σαντορίνη
Δύναμη Σεβασμού: 219
Fun2Drive είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εμένα η γνώμη μου είναι ότι τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα, παίζουν ρόλο οι αγορές στις οποίες απευθύνεται ο κάθε κατασκευαστής. Και εξηγούμαι: Οι ιάπωνες πιστεύω ενδιαφέρονται περισσότερο για την αμερική και έτσι τα γρήγορα (για γρήγορα μιλάμε πάντα έτσι αυτοκίνητα τους προορίζονται για extreme tuning καταστάσεις, τόσο από επιδόσεις όσο και από οδική συμπεριφορά. Αντίθετα οι ευρωπαίοι κατασκευαστές που κινούνται στα ευρωπαϊκά δεδομένα, σε ένα αυτοκίνητο δεν κοιτάνε καθαρά την ταχύτητα, αλλά και το συνολικό χαρακτήρα του κάθε αυτοκινήτου, ο οποίος εμπεριέχει την παράδοση το στυλ και την άποψη της κάθε εταιρίας για το τι είναι αυτοκίνηση. Και αυτό είναι νομίζω που κάνει τα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα ξεχωριστά.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-10-07, 16:45
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Θα μου επιτρέψεις να πώ ότι μάλλον τα μπερδεψες λίγο...... και εξηγούμαι.

Η Αμερική είναι μια αγορά στην οποία κυριαρχεί το κυβικό έναντι της ιπποδύναμης, για αυτό και βλέπεις 3-4-5000 κυβικά αυτοκίνητα με 200 άλογα λ.χ. Αντίθετα στην Ευρώπη, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο...... δλδ, πολλά άλογα, λιγότερα κυβικά. Για αυτό και οι ευρωπαίοι κατασκευαστές, το γυρίσανε στο τούρμπο πιστεύω..... παραμεινανε στα 1.4-1.6-.18 άντε και 2.0κ.κ. και ανεβάσανε της ιπποδυνάμεις.
Οσο αφορά το tuning, σαφώς και ο παράδεισος του tuning είναι η Ιαπωνία! Ολα τα όργια εκεί γίνονται! Για αυτό και οι ιάπωνες δεν έχουνε ανάγκη(?!?!?) να εξάγουνε τα θηρία τους. Θα μου πείς, δεν θέλουνε να πουλήσουνε περισσότερα? Ελα μου ντε!
Οι Γερμανοί απο την άλλη, δίνουνε όσο περισσότερα άλογα στην προσπάθεια να πουλήσουνε περισσότερα, παρόλο που θα έλεγα ότι δεν δείχνουνε τα νούμερα να επικροτούνε αυτήν την κίνηση, βγάζοντας την ΤΟΥΟΤΑ νούμερο 1 σε πωλήσεις ανά τον κόσμο.

Αντίθετα με όσα λές, θα έλεγα οτι οι ιάπωνες είναι εκείνοι που προσφέρουνε ενα αυτοκίνητο πολλών επιπέδων και όχι μόνο ταχύτητας, για αυτό και η ποιότητα είναι πολύ καλή σε σχέση με τα Ευρωπαικά. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που δεν έχουμε SuperCars των ιαπώνων στην Ευρώπη.

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-10-07, 01:06
Το avatar του χρήστη Edessaios
Edessaios Offline:
Moderator

Μοντέλο: COROLLA ZZE12? 1.8/ KE36
Περιοχή: Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 589
Edessaios έχει φοβερή αύρα Edessaios έχει φοβερή αύρα
Ορίστε η απάντηση των Ιαπώνων στα supercars των Γερμανών.........
Lexus IS F
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  9071003_002_1L.jpg
Εμφανίσεις:  55
Μέγεθος:  187,5 KB  

COROLLA EE101 SW
COROLLA ZZE122 1.8
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-10-07, 02:14
Το avatar του χρήστη κωνσταντίνος
κωνσταντίνος Offline:

Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Δύναμη Σεβασμού: 332
κωνσταντίνος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εδώ επιτρέψτε μου να κάνω μία μικρή παρέμβαση...

Εχω την τύχη εδώ και 7 μήνες να οδηγό ένα απο τα γερμανοαμερικάνικα αυτοκίνητα που ειδικά εδώ στην αμερική έχει αφήσει το όνομα του στην ιστορία με τις διάφορες θρυλικές εκδώσεις όπως το μοτέρ 4.0 ή 5.0
Θα μιλήσω απο την εμπειρία μου λοιπόν...

Μιλάμε για μεγάλες μιχανές που ως επι το πλείστον δεν έχουν και πάρα πολύ μεγάλη αντοχή αλλά σχετικά αξιόπιστες. Σε καμία περίπτοση δεν συγκρίνωντε με τα αντίστοιχα Ιαπονέζικα ούτε σε αξιοπιστία αλλα ούτε και σε επιδώσεις.

Ό βασικός κατα την γνώμη μου λόγος που δεν βγάζουν μεγάλες ιπποδυνάμεις είναι οτι είναι αργόστροφα και με πολύ χαμηλούς κόφτες Αλλά λόγω όγκου δεν μασάνε ουτε σε ανηφόρες ουτε αν είναι πολύ φορτωμένα και με σχετικά σεβαστή ροπή.
Φυσικά ένα ακόμα μειονέκτημα είναι η τρομερή σε σχέση με τα αντίστοιχα ιαπονέζικα κατανάλωση τους. τώρα θα μου πεις "μπρός τα κάλοι τι είναι ο πόνος" πάντως είναι ενας παράγοντας και αυτός...

Εγώ προσωπικά εμπιστευόμουν και εμπιστεύομαι την τεχνολογία του Ιάπωνα.

Αν δέν είναι πισωκούνα δέν κάνεις δουλειά !

Θυμήσου ! οδήγα προσεχτικά, είναι υποχρέωση σου! τα παλιοσίδερα ξανα γήνονται, εμείς ΌΧΙ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-10-07, 11:35
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Στο αμερικα όμως είναι και παμφθηνο το βενζίνα my friend Costantinos...
Αρα παλι ειναι θεμα χωρας, και ετσι η καθε χωρα αναλογα με τις παραμετρους (νομοθεσια για κυβικα, νομοθεσια για άλογα, τιμες βενζινης, κατα κεφαλην εισόδημα πελατων κτλπ) φτιαχνει και πουλαει και αναλογα αυτοκίνητα.
Αναλογα με τους ορους του παιχνιδιού πρεπει να προσαρμοστεις αν θελεις να πουλησεις...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-10-07, 16:39
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Στο αμερικα όμως είναι και παμφθηνο το βενζίνα my friend Costantinos... [...]
Συν το γεγονός ότι στο Αμέρικα (που λέει και ο φίλος Μάικ) δεν υπάρχουν (εάν τα γνωρίζω καλά) σοβαροί περιορισμοί στις εκπομπές ρύπων, που σε μεγάλες ποσότητες εκπέμπουν τα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα. Οπότε, ο συνδυασμός των δύο (φθηνή βενζίνη - νομοθεσία για ρύπους) κάνουν την χώρα αυτή τον παράδεισο για αυτά τα κυβικά...

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,18020296 seconds (83,64% PHP - 16,36% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:44.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com