Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
|
|
11-10-07, 04:33
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Τα xenon kits που κυκλοφορούν -στη συντριπτική τους πλειοψηφία- ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ τη σχεδίαση του κατόπτρου του φαναριού, με αποτέλεσμα να φωτίζουν όπου και όπως τύχει, απλά και μόνο λόγω της διαφορετικής κατασκευής και του διαφορετικού μήκους του τόξου εκκένωσης σε σχέση με το νήμα πυράκτωσης.
Η προσπάθεια διόρθωσης της ασυμβατότητας αυτής μέσω του χαμηλώματος του φαναριού από το εσωτερικό περιστρεφόμενο ρυθμιστικό είναι σαν να χρησιμοποιούμε ασπιρίνη για τη θεραπεία του καρκίνου.
Μπορεί κάποιοι να διαφωνήσουν μαζί μου, αλλά αν κάποιος έχει σχέση με οπτική και εικόνα των λυχνιών πυράκτωσης και xenon, θα αντιληφθεί αμέσως αυτά που γράφω.
Για το λόγο που ανέφερα παραπάνω είμαι και αντίθετος στην τοποθέτηση xenon kit σε μη μελετημένα φωτιστικά σώματα, και γι' αυτό δεν πρόκειται να προχωρήσω σε τέτοια κίνηση.
Επίσης, θα παρακαλούσα και όσους σκέφτονται να το κάνουν να μην προχωρήσουν, σκεπτόμενοι την ασφάλεια και το δικαίωμα στην άνεση των αντιθέτως ερχόμενων οδηγών.
Πάνος.
|
11-10-07, 10:07
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Πάντως, ενώ συναντώ στο δρόμο όλο και περισσότερα αυτοκίνητα με aftermarket xenon kit, προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί ιδιαίτερα ο φωτισμός των απέναντι διερχόμενων με τέτοια kit. Ίσως οι κατασκευαστές έχουν προχωρήσει αρκετά στις κατασκευές τους, με τέτοιο τρόπο που να ελαχιστοποιούν τις αρνητικές επιπτώσεις.
11-10-07, 14:13
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Ο PeterIoannou για ακόμα μια φορά είναι απόλυτα σωστός...
Εγώ βέβαια που έχω βάλει aftermarket kit xenon στα μαμά φανάρια (υπάρχουν κι άλλα; ) έκανα δοκιμές με άλλα αυτοκίνητα είτε πηγαίνοντας στην ίδια κατεύθυνση είτε αντίθετα και κατέληξα πως δεν ενοχλούν περισσότερο. Φυσικά και είμαι όλη την ώρα με το ρυθμιστικό στο χέρι, ακόμα και σε ανηφοροκατηφόρες για να ενοχλώ όσο λιγότερο.
|
11-10-07, 14:33
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll
Ο PeterIoannou για ακόμα μια φορά είναι απόλυτα σωστός...
Φυσικά και είμαι όλη την ώρα με το ρυθμιστικό στο χέρι, ακόμα και σε ανηφοροκατηφόρες για να ενοχλώ όσο λιγότερο.
|
Νομιζα οτι απενεργοποιειται το ρυθμιστικο των φωτων με τη τοποθετηση xenon, τουλαχιστον ετσι εχω ακουσει απο 1 μαγαζι.
11-10-07, 15:43
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vavvas
Νομιζα οτι απενεργοποιειται το ρυθμιστικο των φωτων με τη τοποθετηση xenon, τουλαχιστον ετσι εχω ακουσει απο 1 μαγαζι.
|
Οχι φιλε μου λειτουργουν κανονικοτατα!Τα εχω και γω και ειμαι στο κατεβασε-ανεβασε να μην ενοχλω.Παντως γενικα παιδια δεν μου εχουν κανει παραπονα οι απεναντι οδηγοι με τα xenon και ουτε και γω ενοχλουμαι οταν βλεπω αμαξια με xenon .
|
|
11-10-07, 15:51
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Τα xenon kits που κυκλοφορούν -στη συντριπτική τους πλειοψηφία- ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ τη σχεδίαση του κατόπτρου του φαναριού, με αποτέλεσμα να φωτίζουν όπου και όπως τύχει, απλά και μόνο λόγω της διαφορετικής κατασκευής και του διαφορετικού μήκους του τόξου εκκένωσης σε σχέση με το νήμα πυράκτωσης.
Η προσπάθεια διόρθωσης της ασυμβατότητας αυτής μέσω του χαμηλώματος του φαναριού από το εσωτερικό περιστρεφόμενο ρυθμιστικό είναι σαν να χρησιμοποιούμε ασπιρίνη για τη θεραπεία του καρκίνου.
Μπορεί κάποιοι να διαφωνήσουν μαζί μου, αλλά αν κάποιος έχει σχέση με οπτική και εικόνα των λυχνιών πυράκτωσης και xenon, θα αντιληφθεί αμέσως αυτά που γράφω.
Για το λόγο που ανέφερα παραπάνω είμαι και αντίθετος στην τοποθέτηση xenon kit σε μη μελετημένα φωτιστικά σώματα, και γι' αυτό δεν πρόκειται να προχωρήσω σε τέτοια κίνηση.
Επίσης, θα παρακαλούσα και όσους σκέφτονται να το κάνουν να μην προχωρήσουν, σκεπτόμενοι την ασφάλεια και το δικαίωμα στην άνεση των αντιθέτως ερχόμενων οδηγών.
Πάνος.
|
Πολύ σωστός και μιας και έχω ασχοληθεί με φωτισμό (μουσείων κ κτιρίων γενικά σε ερευνητικό επίπεδο) καταλαβαίνω αυτό που λες και θεωρητικά και πρακτικά έχω δει το ότέλεσμα αυτού.
Από εκεί κ πέρα έχω δει μη μελετημένα φανάρια παλαιότερων μοντέλων να φωτίζουν πολύ καλά μη ενοχλώντας τους απέναντι, αλλά και φανάρια σύγχρονων, πανάκριβων και απόλυτα μελετημένων σε τέτοια θέματα αυτοκινήτων να παρεμποδίζουν την οπτική των απέναντι περισσότερο και από τους προβολείς.
Γι' αυτό το λόγο ρώτησα τι ακριβώς γίνεται με τα φανάρια της Ε12 συγκεκριμένα, μιας κ θα τοποθετήσω φώτα xenon σύντομα....
|
11-10-07, 19:52
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Πολύ σωστός και μιας και έχω ασχοληθεί με φωτισμό (μουσείων κ κτιρίων γενικά σε ερευνητικό επίπεδο)
|
Ελα εδω ειμαστε...
Μαλλον τσακωσα λαυρακι...
Γιατι αρχαιοκαπηλε τετοιες ασχολιες?ε?ε?ε? δεν μου λες και μενα??
Μολις βαλεις τα ξενον ελα να φωτισεις και το δικο μου "μουσειο"αλλα κανει λιγο παραπανω θορυβο!
11-10-07, 20:04
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
Ελα εδω ειμαστε...
Μαλλον τσακωσα λαυρακι...
Γιατι αρχαιοκαπηλε τετοιες ασχολιες?ε?ε?ε? δεν μου λες και μενα??
Μολις βαλεις τα ξενον ελα να φωτισεις και το δικο μου "μουσειο"αλλα κανει λιγο παραπανω θορυβο!
|
Ρε τσεκάρεις τι γράφω για να μου τη λες?
Θα ρθω να στο φωτίσω το μουσείο....αλλά φοβάμαι αυτόν τον θόρυβο....κάνει δυνατό?
|
11-10-07, 20:39
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
|
|
Εννοειται...
ναι κανει δυνατο μουυ!!
12-10-07, 02:40
|
|
|
|
|
|
Εγω παντως παιδια , τωρα που ηρθα στη δουλεια μου , απο τον Κηφησο , ηταν ενα αμαξι(ενα leon το προηγουμενο) με xenon και οσο με πλησιαζε τοσο με ενοχλουσαν τα φωτα του. Δεν ηταν εκτυφλωτικα , οπως οταν σε χτυπαει η μεγαλη σκαλα , αλλα οπως και να το κανεις ,ειναι κουραστηκα....
Απλα σιγουρα τα υπαρχον φωτα δεν με καλυπτουν. Τι να κανω? Να ξαναβαλω απλες λαμπες , μηπως εχουν χασει την αποδοση τους οι υπαρχουσες?
Υπαρχει καποια λυση σε xenon , που να μην ενοχλει τοσο και να μην χρειαζεται να εισαι με το ρυθμιστιο στο χερι?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
xenon |
neoklis |
Αξεσουάρ και Ανταλλακτικά |
0 |
01-08-22 07:41 |
XENON KIT ΓΙΑ Ε-111 f/l |
LISSAS |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
79 |
01-05-13 13:36 |
XENON H4 |
neoklis |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
10 |
12-02-13 18:11 |
KIT XENON |
dj.jorge |
TOYOTA AURIS |
8 |
01-12-11 19:20 |
Kit xenon |
trelokomio |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
4 |
24-06-10 15:59 |
Page generated in 0,19150496 seconds (80,07% PHP - 19,93% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:35. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|