Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
09-10-07, 20:04
|
Υπερβολικά Νέος
|
|
Περιοχή:
ATHENS
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
καλησπέρα παιδιά.θα ήθελα να κάνω και εγώ μια ερώτηση πάνω στο θέμα , έχω μια G6 του 2000 1.4 με 135000k/m μου κάνει μεγάλη εντύπωση οτι δεν μου έχουν αλλάξει ακόμα τακάκια ποτε από τότε που την αγόρασα και όταν ρωτάω τους τεχνικούς μου λένε ότι ότι "ειναι σαν" καινούρια ακόμα.είναι φυσιολογικό αυτό ;
|
09-10-07, 20:50
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
ακόμη και να έχουν ακόμα ψωμί για άλλα τόσα χιλιόμετρα καλό είναι να τα αλλάξεις για να έχεις καλήτερο φρένο.έτσι και αλλιώς σχεδόν 7 χρόνια τα έχεις τα τακάκια είναι καιρός για αλλαγή.
|
09-10-07, 23:10
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
ακόμη και να έχουν ακόμα ψωμί για άλλα τόσα χιλιόμετρα καλό είναι να τα αλλάξεις για να έχεις καλήτερο φρένο.έτσι και αλλιώς σχεδόν 7 χρόνια τα έχεις τα τακάκια είναι καιρός για αλλαγή.
|
Σωστος ο Κωστας.Και εμενα αν και εχουν μιση παστα ακομα θα τα αλλαξω με την πρωτη ευκαιρια γιατι και γω κλεινω σε κανα 2-3 μηνες 6 χρονια με τα μαμα τακακια.
Υσ.Αν μπορει ο φιλος psilos να μας πει αν εχει προβλημα και με τους δισκους του?Εμενα εχουν "ψιλο" στραβωσει και σε δυνατα φρενα (οχι παντα ομως) παιζει το πενταλ του φρενου και το τιμονι,οποτε παω και για δισκους.
09-10-07, 23:20
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΣΑΛΑΜΙΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από psilos
καλησπέρα παιδιά.θα ήθελα να κάνω και εγώ μια ερώτηση πάνω στο θέμα , έχω μια G6 του 2000 1.4 με 135000k/m μου κάνει μεγάλη εντύπωση οτι δεν μου έχουν αλλάξει ακόμα τακάκια ποτε από τότε που την αγόρασα και όταν ρωτάω τους τεχνικούς μου λένε ότι ότι "ειναι σαν" καινούρια ακόμα.είναι φυσιολογικό αυτό ;
|
Psile και εγω στο 111 που είχα αλλαξα τακακια για πρωτη φορα στις 150.000χλμ μαζι με δισκόπλακες. Τα φρενα του μεχρι την αλλαγη ηταν αψογα δεν ειχα κανενα προβλημα. Αρα νομιζω οτι δεν πρεπει να ανησυχεις.
|
10-10-07, 03:40
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
ουουου εγω θα κλαιωωωωω ρε παιδια εγω γιατι θελω καθε 10.000 τακακια???Μηπως πρεπει να αλλαξω κατι στον τροπο που οδηγω η μου πουλανε μουφες?Lol Lol
10-10-07, 04:05
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Thessaloniki
|
|
παίδες ...εγώ έχω το G6 1.3...τέλη του 99 μοντέλο,o πατέρας μου το χε πάρει καινούριο έτσι ξέρω τι τοχε βαλει πανω.'εχω 180χιλιάδες χιλιόμετρα και πίσω δεν έχω αλλάξει ακόμα τακάκια σε κάθε servise που ρωτάω μου λένε ότι ουτε στη μέση δεν έχουν φτάσει(αυτή τη φορά όμως και εγώ λέω να τα αλλάξω,τελικά αυτά δεν λιώνουν).όσο για τα μπροστα τα αλλάξαμε περίπου στα 150 χιλιάδες χιλιόμετρα και ο μηχανικός μου πρότεινε κάποια τορα δεν ξέρω τι και πως αλλά από ότι πρόσεξα είναι γαλάζια.εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο επειδή εχουν στραβώσει πολύ οι μπροστά οι δίσκοι μου και όταν χαιδεύω το φρένο το τιμόνι τρεμοπαίζει πολύ...λέω να μη βάλω πάλι τους μαμα τους δίσκους...έχει κανείς να μου προτείνει δίσκους (γνωστός μου μου είπε κάτι για sparco αλλά νομίζω είναι λίγο κ?λ?πι@σε!!!)?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 10-10-07 στις 22:05.
|
10-10-07, 11:15
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dinos
ουουου εγω θα κλαιωωωωω ρε παιδια εγω γιατι θελω καθε 10.000 τακακια???Μηπως πρεπει να αλλαξω κατι στον τροπο που οδηγω η μου πουλανε μουφες?Lol Lol
|
Εσυ φορας μεγαλο νουμερο παπουτσι και μαζι με το γκαζι πατας και φρενο!!
Να σου πω? πισω τα ταμπουρ(λ)α σου δουλευουν η ολο το ζορι το τραβανε οι δισκοι μπροστα?
το μέλλον όμως?
|
10-10-07, 16:51
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Αφου πισω αναφερει τακακια, εσυ ΝΥΟ για του απαντας για ταμπουρα?
Μπροστα αν θες μπορεις να κανεις ρεκτιφιε. Εκτος αν θες να αλλαξεις οπωσδηποτε δισκους.
Υπαρχουν τρυπητοι και χαρακτοι οι EBC δισκοι και επισης CTF.
|
10-10-07, 17:07
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NyO
Εσυ φορας μεγαλο νουμερο παπουτσι και μαζι με το γκαζι πατας και φρενο!!
Να σου πω? πισω τα ταμπουρ(λ)α σου δουλευουν η ολο το ζορι το τραβανε οι δισκοι μπροστα?
|
δουλευουν κ με το παραπανω ρε φιλε...δε θυμασαι που ανοιγαμε κ σου λεγα με κοβουν πισω τα ταμπουρα απο πολυ σφιξιμο?Αφου εχω βαλει κ φαρδυτερες σιαγονες μ@μ@νε πισω τα ταμπουρα
11-10-07, 00:22
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Thessaloniki
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80
Αφου πισω αναφερει τακακια, εσυ ΝΥΟ για του απαντας για ταμπουρα?
Μπροστα αν θες μπορεις να κανεις ρεκτιφιε. Εκτος αν θες να αλλαξεις οπωσδηποτε δισκους.
Υπαρχουν τρυπητοι και χαρακτοι οι EBC δισκοι και επισης CTF.
|
και ποσο πανε απο τιμες αυτοι φιλε μου?
και ευχαριστω για τις πληροφοριεσ σου.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17335606 seconds (81,79% PHP - 18,21% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:24. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|