Παιδιά προχτές το πρωί κάποιος σταμάτησε απότομα μπροστά μου και το πόδι μου παραλίγο να βγει από το πάτομα.
Τα ABS βέβαια δίξανε ότι ποιάσανε αλλά τελικά το μπαμ έγινε. Ευτυχώς και για τους δυο μας δεν έγινε τίποτα παραμόνο ένα μικρό τσαλάκομα στην πινακίδα μου και μια μικρή γρατζουνιά σε εκείνον (Avensis μαύρο
).
Μου είχε τύχει άλλη μια φορα η ίδια φάση και αν δεν τράβαγα ΚΑΙ χειρόφρενο τώρα θα είμουν χαλκομανία στο πορτμπαγκάζ του τύπου.
Ευτυχώς όλος περιέργος δεν άνοιξαν οι αερόσακοι (μετά από πόσα χιλιόμτρα/ώρα ανοίγουν?).
και πολές φορές αισθάνομαι ότι τα ABS δεν ποιάνουν και το φοβάμαι.
Δεν είναι ότι το πατάω λίγο ή αναλογικά γιατί πάντα σε κάτι ξαφνικό όλοι μας κακά τα ψέματα το γονατίζουμε.
Δεν ξέρω αν μου φένεται περίεργο γιατί έχω συνηθίσει στα απλά φρένα αλλά να σας πω την αλήθεια καλύτερα και συντομότερα φρέναρα με τα απλά φρένα.
Για πέιτε μου την γνωμη σας γιατί το μοναδικό πράγμα στο αυτοκίνητό μου που έχω ανασφάλεια είναι αυτό.
Ξέρω πως να το πλαγιάζω και να το μαζεύω στα καπάκια (τρελός και γνωστός drifter άλλωστε με το Rover) γιατί το έχω σκίσει από την ημέρα που το έστρωσα για να το συνηθήσω.
Μου είπε κάποιος ότι θέλει διπλό πάτημα... αλλά σε κάτι απότομο πως είναι δυνατόν να το προλάβεις το διπλό πάτημα στο φρένο??????
Αφού να φανταστείτε θέλω να τα ξυλώσω τα ABS.