Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kyro
γιατί έχει άλλη αρχή λειτουργίας από το VVT-i, και γιατί μπορεί υπό κάποιες συνθήκες να δώσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα χωρίς καμία άλλη αρνητική επίπτωση και χωρίς κόστος (πέραν αυτό της αγοράς).
οι δικές μου δοκιμές (ευχαριστώ Κώστα) αρχίζουν πολύ σύντομα και θα ανακοινώνω τακτικά τα αποτελέσματα.
Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν δοκιμές σε ρυθμούς ταξιδίου και ζητείται ανάλογη κορόλλα για να ανοίξουμε στην συνέχεια.
|
Δεχομαι την προκληση-προσκληση σου φιλτατε!
Παντως η γνωμη μου σε αυτο το θεμα ειναι οτι ειναι καθαρα μαρκετινγκ και τρελης κονομας για την εταιρεια που τα κατασκευαζει.Τι δηλαδη αν δεν μεινω αυχαριστημενος θα τους το παω πισω?Μπααα θα πω σαν γνησιος ΕΛΛΗΝΑΣ που ειμαι (ετσι θα κανουν οι περισσοτεροι μην πω ολοι) τα λεφτα ομως θα τα εχει παει η εταιρεια,για μας ειναι 50-100ε (δεν ξερω ποσο κανει υποθετικα το λεω) απο χιλιαδες ατομα και θα συνεχισουν να τα περνουν απο ατομα που θελουν να το δοκιμασουν.Ετσι βγαινουν τα λεφτα παιδια.ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!
Σαν αυτα που σου λενε στην τηλεοραση παρετ αυτο το μηχανημα για τους κοιλιακους και θα γινετε φετες!Οποτε το παιρνεις το χρησιμοποιεις μια-δυο-5-10 φορες βλεπεις οτι δεν κανει δουλεια (μα βρε γελοιε δεν γινεσαι φτες σε ενα μηνα) και το παρατας στην ακρη μαζι με εκεινο το αλλο που σου υποσχοταν λιποδυαλυση με ηλεκτρικους παλμους και βλακειες!Αλλα ετσι ειναι ο ΕΛΛΗΝΑς ψαχνει να βρει τον φθηνοτερο και καλυτερο τροπο να κανει κατι και στο τελος την παταει παντα.