Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
03-10-07, 20:06
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Δεν νομίζω να είναι και το καλύτερο πράγμα να συγκεντρώνονται κατάλοιπα και σκουπίδια σε ένα σημείο.
Δηλαδή αν αποφασίσεις να το βγάλεις τι θα γίνει? ? ?
Θα φύγουν όλα αυτά μαζεμένα και θα πάνε στα μπεκ…
|
03-10-07, 20:13
|
|
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ειχα δει και παλαιοτερα αυτό το fuel max και αρκετοι γνωστοι μου ηθελαν να το βαλουν(τελικα δεν το εβαλαν γιατι εκλεισε η εταιρια) . Από αυτα που ειχα διαβασει και σε αλλα φορυμ και απο αυτα που διαβαζω τωρα , πολυ πιθανον , οντως να κανει κατι. Και επίσης τα νουμερα που λετε ( 14% κτλ) , οντως να ειναι εφικτα , υπο συνθηκες ομως..... Εαν ειναι ας το δοκιμασει καποιος και να μας πει συγκεκριμενα πραγματα. Π.χ πηγα 40 χλμ χωρις και εκαψα 4 λιτρα και πηγα και με αυτο επανω και εκαψα 3.....
ΥΓ: Αυτο που ειπατε πιο πανω για την BP ultimate και τα 11% , ειναι αληθεια οτι ειναι εφικτο. Το εκαναν τεστ καπου στο εξωτερικο , νομιζω σε φτιαγμενο nissan skyline με πολλα αλογα παραπανω και οντως με BP ειχε αυξηση ιπποδυναμης , αλλα δεν θυμαμαι ποσο.....
|
03-10-07, 20:48
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Μπορεί απλά να καις καθαρότερη βενζινη αφου αυτος ο μαγνητης συγκρατεί κάποια κατάλοιπα.
|
Ο μαγνήτης αυτός δεν λειτουργεί συγκρατώντας τα κατάλοιπα της βενζίνης.Απλα περνώντας απο μεσα του η βενζινη κανει τα μόρια της να αλλαξουν τους δεσμους μεταξυ τους και ετσι οταν φτασει στον θαλαμο καυσης θα καει γρηγορότερα με αποτελεσμα αυξηση της δυναμης.Οσο για μειωση της κατανάλωσης βασίζεται στο οτι αφού θα εχεις με την ιδια βενζινη περισσοτερη δυναμη θα ''πατας'' πιο λιγο το γκαζι για να εχεις τα ιδια αποτελεσματα με πριν.Εμενα κατι μου βρωμάει στο σύστημα αυτο.Το πρώτο που περνάει απο το μυαλο μου ειναι οτι αφου η βενζινη καιγεται πιο ευκολα μπορει να παρουσιαστει το φαινομενο της προαναφλεξης με ακόλουθο τα πυρακια και πολλα αλλα.
|
03-10-07, 21:05
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
βαριεμαι να ξαναπω τα ιδια.....
αφηστετο ειναι πατατα...δεν αξιζει θα κανει μπαμ το μοτερ....
|
03-10-07, 22:37
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali
βαριεμαι να ξαναπω τα ιδια.....
αφηστετο ειναι πατατα...δεν αξιζει θα κανει μπαμ το μοτερ....
|
Pwpwpali πιστεύεις ότι μπορεί και να υπάρχει ενδεχόμενο έστω και Mια στις 1000 και υπό συνθήκες να δημιουργήσει πρόβλημα αυτό πράμα?
|
03-10-07, 22:40
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Αν λειτουργει όντως ως διασπαστης μοριων καυσίμου... ισως να υπαρχει το προβλημα με τα πυρακια... Τι να πεις...
|
03-10-07, 23:41
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
φανταζομαι τι θα γινει τους θερινους μηνες.θα φυγει μπροστα το καπακι της κεφαλης με τα παρελκομενα και το αυτοκινητο θα σπινιαρει προς τα πισω χαχαχα.
και σε αυτο που λεει ο mad απο πανω συμφωνω και σκεφτομαι τι μπορει να γινει και με τις ενισχυμενες βενζινες τυπου 100οκτανια.
03-10-07, 23:50
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
ρε παιδια το φοραω πανω απο μισο χρονο τωρα τι πειρακια λετε κτλ εγω τα βλεπω κ απλα γελαω συνεχιστε μου φτιαχνετε την διαθεση....
εχω αρχησει κ καιω κ λαδια απο τοτε που βαλα τα βαγνητακια...α μου πηδαει κ τα cd και δεν κλεινει κ καλα η πορτα....τα μαγνητακια φταινε
|
03-10-07, 23:59
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορυδαλλος-νικαια
|
|
ελα ρε παιδια βαρεθηκα να διαβαζω ασχολουμαστε με βλακειες και ο ενας διαφωνει με τον αλλον οποιος θελει το βαζει και βλεπει τι γινεται για παρτη του εμενα το θεμα με κουρασε νομιζω και αλλους
παντα φιλικα
γιωργος
|
04-10-07, 00:04
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
κ μενα γιατι και το βαλα κ ειπα κ ολας τις διαφορες κτλ στον 4εφε
αλογα με μαγνητες χοανες τελικα σιδεροσωληνες κτλ δεν βλεπετε κανα γατακι κατι γινετε
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16687202 seconds (81,88% PHP - 18,12% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:28. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|