Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 229
Οκ παιδια με το service, εδωσα περιπου 150 ευρω, με λαδια full συνθετικα,για τακακια ουτε λογος,ηταν σε παρα πολυ καλη κατασταση! Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
απλά αν δειτε το παλικάρι είναι από Φλώρινα.αν δεν το κυνηγάει και συνέχεια το αυτοκίνητο λογικό μου ακούγεται να κρατήσουν πολύ τα τακάκια(όσον αφορά τα χιλιόμετρα όχι τη χρήση γιατί για να πας από το ένα χωριό στο άλλο πχ περνάς από επαρχιακό δρόμο που δεν είσαι σταμάτα ξεκίνα και φυσικά καλύπτεις και αποστάσεις άρα νατα τα χιλιόμετρα).
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 410
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SWIFT
Τί λέτε ρε παιδιά για αλλαγή τακάκια στα 15000 χλμ? Έχω κάνει 107000 με την Ε12 και ακόμα έχουν ψωμί.Πάρτε το πόδι από το φρένο.
Με τι φρενάρεις φίλε swift? Βγάζεις πόδια όπως οι flinstones? Όχι και 107000 έλεος.....Και ειδικά σε Ε12.....τα έχεις τσεκάρει ποτέ? Ή φρενάρει μέταλλο με μέταλλο?
Δύναμη Σεβασμού: 0
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
απλά αν δειτε το παλικάρι είναι από Φλώρινα.αν δεν το κυνηγάει και συνέχεια το αυτοκίνητο λογικό μου ακούγεται να κρατήσουν πολύ τα τακάκια(όσον αφορά τα χιλιόμετρα όχι τη χρήση γιατί για να πας από το ένα χωριό στο άλλο πχ περνάς από επαρχιακό δρόμο που δεν είσαι σταμάτα ξεκίνα και φυσικά καλύπτεις και αποστάσεις άρα νατα τα χιλιόμετρα).
σωστα οχι φαναρια οχι στενα δεν πεταγεται κανεις...κ αν πας κυριλε δεν θες φρενα πριν την στροφη αλλα και παλι θα σαπισουν τοσο καιρο
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 410
Τα 15000 πολύ λίγα....τα 107000 και να έχουν ψωμί υπερβολικά πολλά....Δεν μπορώ να πω πως δεν ισχύει...αφού το λέει ο φίλος....αλλά σηκώνω τα χέρια ψηλά...ανεξήγητο...για μένα τουλάχιστον...Σε Ε12 νομίζω τα 40000 άντε 50000 μπροστά με πολύ νορμάλ χρήση είναι λογικό όριο....
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 915
Παιδια 107.000 χλμ ειναι πααααααρα πολλα.
Φιλε μου εισαι σιγουρος οτι δεν σου τα εχουν αλλαξει σε καποιο ενδιαμεσο σερβις και απλα δεν το παρατηρησες.
Τα τακακια δεν χαλανε μονο απο την χρηση μπορει να "γυαλισουν" και ενω εχουν ψωμι να μην δουλευουν σωστα.
Απλα εμενα μου ακουγονται υπερβολικα τα 107,000.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 240
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Σε Ε12 νομίζω τα 40000 άντε 50000 μπροστά με πολύ νορμάλ χρήση είναι λογικό όριο....
45.000 κατάφερα εγώ με πολύ νορμάλ χρήση και φυσικα εκτός Αθήνας. 105.000 είχε βγάλει η γυναίκα μου με Yaris αλλά καμία σχέση το τακάκι του παλιού Yaris με της E12. Και στο Yaris είχαν ακόμα ψωμί αλλά το ένα είχε ραγίσει και μπορεί σε ένα φρενάρισμα να έσπαζε και φυσικά τα αλλάξαμε αμέσως.