Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 370
Φανταζεσαι Κυριακο να του πω...Θωμα το θελω ολο ροζ?Εγκεφαλικο θα παθει και αυτος και εγω μαζι...Πλακα πλακα παντα την ηθελα η μαυρη η κοκκινη...Και ειλικρινα σπανια βλεπω κοκκινη corolla και συνηθως θα ειναι κιτσαρια εντελως...Αν εχεις καποιος καμια ας μου την στειλει
Μαρια πλακα θα εχει...
Παντως η Ε12 ειναι πανεμορφη σε κοκκινο χρωμα.
Ο Πετρος απο την Εδεσσα την εχει σε κοκκινο και ειναι κουκλα.
Επισης η 12αρα ειναι πολυ ωραια και στο μεταλλικο μπλε το οποιο ειναι και πολυ σπανιο!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
Δύναμη Σεβασμού: 370
Εννοεις το μπλε που εχει η εκδοση η privilege?
Την εχω δει του Πετρου σε avatar νομιζω..
Κουκλα σκετη κουκλα...
Αν δεν υπηρχε γραφειοκρατια στο υπουργειο με την αλλαγη χρωματος..τωρα και η δικια μου κοκκινη θα ηταν
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 915
Μπραβο αυτο το μπλε!
Μαρια παντως να ξερεις οτι το δυσκολο δεν ειναι το να δηλωσεις την αλλαγη χρωματος αλλα η ιδια η αλλαγη χρωματος!!!
Δεν φανταζεσαι ποση δουλεια χρειαζεται για να γινει σωστα και ποσα πραγματα πρεπει να ξηλωθουν για να μη φαινεται τιποτε.
Πιστεψε με το εχω τραβηξει στο κορολλακι και ξερω...
Μανικι μακρυμανικο ειναι.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
Δύναμη Σεβασμού: 271
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία
Εννοεις το μπλε που εχει η εκδοση η privilege?
Την εχω δει του Πετρου σε avatar νομιζω..
Κουκλα σκετη κουκλα...
Αν δεν υπηρχε γραφειοκρατια στο υπουργειο με την αλλαγη χρωματος..τωρα και η δικια μου κοκκινη θα ηταν
μαρια 20 ευροπουλα και περασες το χρωμα στο μπαμ!!!! δεν υπαρχει καμια γραφειοκρατια (σε αυτον τον τομεα γιατι δεν μπορουν να παρουν μιζα για πιο γρηγορα) ασε που υπαρχουν γραφεια που με 40 ευρα στο αλλαζουν σε 1-2ωριτσες!!!