Πάνο, την ΟΝ ....πολύ απλά ΞΕΧΝΑ την!!!!
Είναι ότι χειρότερο κυκλοφόρησε ποτέ στην Ελλάδα!
Υπάρχουνε βέβαια λόγοι για αυτό. Που έχουνε να κάνουνε με της ρυθμίσεις του router της. Δεν είναι ότι μπορεί ο καθένας να μπαίνει μέσω του δικού σου ρούτερ (άλλωστε αν γνωρίζεις αυτό το κόβεις, και άσε τους άλλους να χοροπηδάνε!). Πιο πολύ είναι ότι είναι κλειδωμένα όλα τα Ports της. Αυτό σημαίνει ότι αν εσύ θες να βάλεις κάποιο πρόγραμμα για να κατεβάζεις διάφορα μπιχλιμπίδια, θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους, και να σου το ανοίξουνε εκείνοι, ΕΑΝ φυσικά το θεωρούνε σωστό!
Γενικότερα, δεν έχεις εσύ τον έλεγχο του ρούτερ σου (το "σου" είναι σχετικό, μιας και ανήκει σε αυτούς για τον πρώτο χρόνο!!!!).
Επίσης, λάβε υπόψη σου, ότι όταν βλέπεις ταινία, η γραμμή στο νετ είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ, κάτι αυτονόητο θα έλεγα.
Τέλος, εάν θές τα ψηφιακά κανάλια της NOVA μέσω της ΟΝ, είναι σαφές ότι τα πληρώνεις κανονικά επιπλέον 57Ε. Τα υπόλοιπα είναι free (και ναι Τόλη, είναι καλωδιακή TV).
Είμαι δε σίγουρος ότι η Forthnet δεν θα μείνει για πολύ έξω απο το παιχνίδι της Cable TV. Απλά νομίζω ότι βαδίζει με πιο σίγουρα βήματα, και δεν κάνει σπασμωδικές κινήσεις όπως κάποιοι για να προσελκύσει πελάτες!
Υ.Γ. Ολα αυτά τα γράφω καθώς σε λίγες μέρες θα πρέπει να είναι και στην περιοχή μου το δίκτυο της Forthnet, και όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, μετά απο εκτεταμένη έρευνα αγοράς, κατέληξα εκεί!
Υ.Γ.2. Επίσης είναι βέβαιο ότι πάνω απο 15-18 Mbps δεν νομίζω να δεί κανείς στην Forthnet σε σταθερή βάση (δεν μιλάμε για Peaks).
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ayrton : 24-09-07 στις 10:09.
|