Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-09-07, 11:14
Το avatar του χρήστη Mike_G
Mike_G Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12
Περιοχή: Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 344
Mike_G είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ολα καλά ρε παιδιά δεν λέω κουκλί όπως και το προηγούμενο αλλά όταν πήγα να το πάρει ένας φίλος (για το προηγούμενο λέω πάντα) μας βγήκε ένα κουστούμι 30000 και ήταν με ΠΡΟΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ για ραδιο-cd. Τους είπαμε να βάλουν ένα της πλάκας γιατί πολύ απλά ξενερώσαμε με την ιδέα να δώσεις τόσα λ7 και να πάς να παραλάβεις το καινούριο σου αμάξι με μια μαύρη τρύπα στο ταμπλό και μας είπαν οτι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Εχει κάνει μεγάλα βήματα τα τελευταία χρόνια η Ελληνική αντιπροσωπία αλλά ακόμη είναι πολύ μικρή (βέβαια ανάλογα προβλήματα είχαμε και με άλλες εταιρίες όπως στο civic 1.4 που δεν έμπαινε ούτε extra το clima και τέτοια).

Εξτρέμ, αμυντικοί, τερματοφύλακες... και αυτοκαταστροφικοί παίχτες... μεγάλοι αγώνες, τρελά ξενύχτια... blade is back.

COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-09-07, 17:37
Το avatar του χρήστη Vavvas
Vavvas Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: mazda 2 1,5cc
Περιοχή: ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 267
Vavvas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τι να λεμε τωρα πιο ομορφα μαμα μπροστα φαναρια δεν εχω ξαναδει ειναι υπεροχο αυτοκινητο ακομα πιο ωραιο απο το προηγουμενο. Μπραβο στη mazda και αν δειτε το καινουριο τζιπ της εταιριας CX-7 θα μεινετε μιλαμε πιο ωραιο και απο το lexus μας.
Παλιά 10-09-07, 17:12
Το avatar του χρήστη Corollaxli
Corollaxli Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: ΕΕ90 XLi 1.3 95Ηp
Περιοχή: Πετρούπολη-Καλαμάτα
Δύναμη Σεβασμού: 458
Corollaxli θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Το Mazda 6 είναι ανέκαθεν ένα πολύ όμορφο sedan.Προσωπικά προτιμώ το προηγούμενο αλλά και αυτό είναι πολύ όμορφο.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΜΙΚΡΟΣ...ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-09-07, 21:25
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 444
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
5πορτο ειναι πιο σπορ.

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-09-07, 23:53
Το avatar του χρήστη DareDevil
DareDevil Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
DareDevil είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Exclamation

Φανταστείτε ότι έχουν προβλήματα στα ηλεκτρικά τους τα Mazda( Βράστα) που κυκλοφορούν τώρα ποσά θα έχει δηλαδή το καινούργιο που είναι σαν χριστουγεννιάτικο δεντράκι!!!

Εγώ πάντως γελάω πολύ με την διαφήμιση της Βράστα(Mazda) που ακούγεται ήχος φόρμουλας!!!
Και αναρωτιέμαι και λέω έχουν μονοθέσιο??? Όχι που στο καλό το βρήκαν το ήχο?? Μήπως τον έκλεψαν από την Toyota??

Θα μου πεις τι μονοθέσιο να έχουν αφού δεν έχουν καν αγωνιστική εμπλοκή σαν εταιρεία ΠΟΥΘΕΝΑ ούτε στα καρτ!!!

Έχω και έναν φίλο που έχει ένα Βράστα και μου λέει εμένα είναι 100% Japan και εσένα είναι Βελγικό είναι Αγγλικό και τέτοια
Τι να το κάνεις μεγάλε το Japan άμα ποτέ δεν είχες και ούτε θα έχεις αγωνιστικό τμήμα και συμμετοχή σε αγώνες
Είσαι για κλάματα και για χαρακίρι…

Και άμα του πεις έλα δείξε μου πόσο Ιάπωνας είσαι στρίβει στην γωνία….

Και μην μου πείτε για το RX8 γιατί είναι πολύ μεγάλη απάτη αμάξι το έχει ο ξάδερφος μου το οδήγησα περίμενα να πηγαίνει 2 φορές καλύτερα απ ότι πήγαινε, χώρια που θες και την Shell από πίσω σου το TS μπροστά του είναι οικονομικότατο!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-07, 00:33
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DD Εμφάνιση μηνυμάτων
Φανταστείτε ότι έχουν προβλήματα στα ηλεκτρικά τους τα Mazda( Βράστα) που κυκλοφορούν τώρα ποσά θα έχει δηλαδή το καινούργιο που είναι σαν χριστουγεννιάτικο δεντράκι!!!

Εγώ πάντως γελάω πολύ με την διαφήμιση της Βράστα(Mazda) που ακούγεται ήχος φόρμουλας!!!
Και αναρωτιέμαι και λέω έχουν μονοθέσιο??? Όχι που στο καλό το βρήκαν το ήχο?? Μήπως τον έκλεψαν από την Toyota??

Θα μου πεις τι μονοθέσιο να έχουν αφού δεν έχουν καν αγωνιστική εμπλοκή σαν εταιρεία ΠΟΥΘΕΝΑ ούτε στα καρτ!!!

Έχω και έναν φίλο που έχει ένα Βράστα και μου λέει εμένα είναι 100% Japan και εσένα είναι Βελγικό είναι Αγγλικό και τέτοια
Τι να το κάνεις μεγάλε το Japan άμα ποτέ δεν είχες και ούτε θα έχεις αγωνιστικό τμήμα και συμμετοχή σε αγώνες
Είσαι για κλάματα και για χαρακίρι…

Και άμα του πεις έλα δείξε μου πόσο Ιάπωνας είσαι στρίβει στην γωνία….

Και μην μου πείτε για το RX8 γιατί είναι πολύ μεγάλη απάτη αμάξι το έχει ο ξάδερφος μου το οδήγησα περίμενα να πηγαίνει 2 φορές καλύτερα απ ότι πήγαινε, χώρια που θες και την Shell από πίσω σου το TS μπροστά του είναι οικονομικότατο!!!
ναι μωρε εχει δικιο τι να πει κανεις 3 γενιες rx-7 η μονη εταιρια που τολμησε...
rx8 η μονη εταιρια που ξανατολμησε
3 γενιες mx-5 που ακομα γυρνανε κ δεν χαλανε....
σειρα 3-6 mps μηπως φτανει επιδοσεις supra?
κ ειναι ολα τα νεα ευχαριστα στην οδηγηση
κατσε εσυ με την f1 να παλευει στο τελος κ κοιτα σε μια αντιπροσωπια τι τουτοτα υπαρχουν
εκει να δεις ποσο πισω ειναι το αγωνιστικο μας τμημα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-07, 02:47
Το avatar του χρήστη DareDevil
DareDevil Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
DareDevil είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Smile

Καταρχήν είσαι πολύ επιθετικός.
Κατά Δεύτερον και εσύ Toyota έχεις εκτός και αν έχεις Mazda και μας το κρύβεις!!
Αν πάλι δεν έχεις γιατί δεν πήρες Mazda αντί Toyota αφού την υπερασπίζεσαι
τόσο σθεναρά?
Πάρε ένα είναι καλά…
Και τρίτων μήπως να μας τα βγάλεις και καλύτερα από τα Toyota??

Όσο για αγωνιστικό τμήμα ίσως η Ελλάδα είναι η μόνη που δεν έχει αυτό δεν σημαίνει ότι και σε άλλες χώρες γίνετε το ίδιο.
Στην Ελλάδα είμαστε πίσω γενικά όχι μόνο σε αυτό.
Σε Γερμανία, Αγγλία, Ιαπωνία και αγωνιστικά τμήματα υπάρχουν και μοντέλα γρήγορα υπάρχουν τα οποία δεν έρχονται και όχι γιατί θα είναι ακριβά αλλά αυτή είναι η ηλιθία πολιτική αυτόν που φέρνουν τα Toyota στην Ελλάδα είτε λέγετε εισαγωγική είτε λέγετε κεντρική αντιπροσωπεία.
Θέλουν να περάσουν την Toyota σαν τα ιδανικά οικογενειακά γιατί εκεί είναι το χρήμα και όχι να πουλήσουν 500 αμάξια σε αυτούς που είναι πορωμένοι το γκάζι.
Φέρνει η Mazda για λόγους μούρης και εφε το 6 στα 2,3lt χαίρω πολύ δεν υπάρχει αντιστοιχώ Toyota?
Φυσικά και υπάρχει αλλά τα συμφέροντα και οι κλίκες δεν τα αφήνουν να έρθουν στην Ελλάδα.
Πάντως και ιστορία έχουμε στο WRC και θα επιστρέψουμε ξανά και στην Φόρμουλα είμαστε και ας είμαστε τελευταίοι δεν πειράζει έχει τα κοτσια η Toyota και τολμάει καλυτέρα πάντως από το τίποτα μερικών.

*** Για παράδειγμα να ένα μοντέλο που πήγε σε όλες τις χώρες εκτός από Ελλάδα***
http://paultan.org/archives/2005/10/...la-compressor/
γιατί αν είχε έρθει και αυτό όπως και άλλα πολλά π.χ. Supra τώρα πολλοί δεν θα μπορούσαν να μιλήσουν και να αμφισβητήσουν την ανωτερότητα
Γιατί όταν η Toyota έβγαζε μοτέρ οι άλλοι ήταν ακόμα πάνω στα δέντρα

Αυτά από μένα sorry αλλά είμαι fan της Toyota!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-07, 03:40
Το avatar του χρήστη Vavvas
Vavvas Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: mazda 2 1,5cc
Περιοχή: ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Vavvas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φιλε ηρεμησε ολοι εδω ειμαστε fun την toyota μας.Γνωριζουμε πολυ καλα ποσο σκυλια ειναι τα μοτερ μας και αυτο δεν το αμφισβητει κανεις.
Αλλα δεν μπορεις να αμφισβητησεις και τη mazda η οποια εχει βγαλει πολυ ομορφα καθαροαιμα σπορ αυτοκινητα. Και να ξερεις οτι δεν χρειαζεται να τρεχει σε f1 απαραιτητα η καθε εταιρια για να εξελιξει τα μοντελα της.
Σιγουρα υπαρχουν διοργανωσεις αγωνων στην ιαπωνια που δεν τις ξερουμε απο τις οποιες βγαζουν τα συμπερασματα που χρειαζονται.
Δηλαδη η opel που βγαζει τα opc θα επρεπε να ειναι στην f1?
1000 φορες να ειμασταν πρωτοι στο wrc παρα τελευταιοι στην f1 μας αξιζει κατι καλυτερο.......
Παλιά 16-09-07, 11:23
OxygeN Offline:
banned

Μοντέλο: E12 2003 ProFaceLift
Περιοχή: Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 0
OxygeN θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Kαλο ειναι να μην εχουμε παρωπιδες!

Δεν λεω οτι η Mazda ειναι καλυτερη εταιρια..αλλα τουλαχιστον μετα το 2003 σε σχεση με Τoyota βγαζει πραγματικα σπορ (αν και εχει παρεξηγηθει αυτη η λεξη) ¨εργαλεια¨!!

Ας εβγαζε η Toyota το Celica ξανα μη-μπροστοκινητο με 200+hp και ας εκαιγε το ιδιο τραγικα με Rx8..και θα ονειρευομουν αλλο αλλο κιβωτιο να σφιξω!

Ειδες μηπως το maza3..το μονο μειωνεκτιμα οτι ειναι ασχημο αν και ειναι υποκειμενικο κριτιριο!

Σιγουρα τα corolla μας μεχρι 100-115hp (για αυτο και εχω ενα) ειναι τα καλητερα απο εκει και περα?

Το επομενο αυτοκινητο μου θελω να ειναι σπορ οχι supercar και ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν θα ειναι Toyota..μπορει οχι και RX8..

Οπως ελεγε και ενα παιδι ¨Που ειναι η Τoyota sport oeeoo?¨
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-07, 11:54
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 444
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
To 1991 η MAZDA κερδισε το LeMans με wankel κινητηρα
http://en.wikipedia.org/wiki/1991_24_Hours_of_Le_Mans
Σε ενα ψιλοψαξιμο που εκανα, η mazda τρεχει σε διαφορους αγωνες κυριως στις ΗΠΑ.
Στο autocar ή στο autoτριτη, σε μια ερευνα, ποια εταιρεια εχει τις λιγοτερες βλαβες (ηλεκτρονικα, κινητηρα, στησιμο κλπ), αν θυμαμαι καλα ηταν η mazda στην 1η θεση και 3η ή 4η η ΤΟΥΟΤΑ.
Μακαρι να εβγαζε και η ΤΟΥΟΤΑ τουρμποκινητητες σαν τον 2.3 και 270ΗΡ της MAZDA αλλα.... αντι να φτιαξει κανα κινητητα καθεται και δινει ενα σωρο λεφτα στην F1 και εινα πατος.
Αλλα οπως η ΤΟΥΟΤΑ αλλα και ολες οι ιαπωνικες εταιριες δεν βγαζουν πολλους κινητηρες ωστε το αγοραστικο κοινο να εχει επιλογες. Η' θα παρει μικρους σε κυβικα κινητηρες και ψωφιους σε επιδοσεις ή θα παρει μεγαλους σε κυβικα κινητητες με πολυ καλες επιδοσεις. Αυτο σημβαινει ΤΟΥΟΤΑ, HONDA, MITSUBISHI, MAZDA αντιθετα με τους ευρωπαιους που μπορει να παιξεις με μεγαλη γκαμα κινητηρων.

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Τέλος εποχής για το Mazda RX-8... centaurus ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1 28-06-12 15:33
MAZDA 2 Vavvas ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 52 12-05-09 02:47
COROLLA TS VS MAZDA RX8 CHALLENG mpesikos TOYOTA COROLLA T-SPORT 24 20-11-08 08:56
Τι είναι αυτό το πράγμα;; jimmy3 TOYOTA COROLLA E 12 16 12-03-08 15:47
Κινητηρας Τoyota Supra 2.5lt 1JZ σε Mazda RX-7 SupraRX7 SUPPORT 12 23-12-05 16:57

Page generated in 0,17429209 seconds (82,75% PHP - 17,25% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:52.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com