Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 28-08-07, 16:13
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πλεον θα πεθανουμε ολοι σαν τα ποντικια απο την ζεστα και ειδικα στην Αθηνα που γινετε πανικος....

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-08-07, 16:21
wastegate Offline:
Moderator

Μην μου τα χωνετε στον dRiveR7 ειναι δικος μου!!!
κυριακο εχω ακουσει απο ατομο να λεει:Τωρα που βγηκαμε εμεις θα κανουμε οτι γουσταρουμε...
Ασε που ολοι τους κοιτανε το συμφερον...
Τι αναρωτιεσαι για τους πυθροσβεστες η απαντηση δοθηκε 2 σελιδες πριν...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-08-07, 16:59
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Και πάλι συνέβη αυτό που πάντα συμβαίνει....αντιπολίτευση πάνω σε φέρετρα...ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ!!!!!!!!!! Γράψτε όλα τα κόμματα...μην ασχολείστε με πολιτική σε τέτοιες στιγμές....όποιος και να ήταν κυβέρνηση τα ίδια θα γίνονταν...Η συνθήκες ήταν συνθήκες πολέμου και το κράτος δε μπορεί να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις....όχι ακόμα τουλάχιστον...θέλει χρόνια για να φτιάξει ένα τέτοιο κράτος...

εδώ πραγματικά θα συμφωνήσω.το έχουμε ξεφτυλήσει το θέμα.δώσαμε τρομερή διάσταση στο ποιος φταίει αλλά δυστηχώς μόνο με ικασίες δεν μπορούμε να το αποδείξουμε...
για να πω ορισμένα πράγματα και να επαναφέρω λίγο την τάξη στο συγκεκριμένο θέμα.κάντε ένα πείραμα στο σπίτι σας.βάλτε μέσα στο νεροχύτη σας βαμβάκι που κάνωντάς το μπάλα να μην μπορείται να το κλείσετε με τα 2 σας χέρια,πάρτε 1 μπουκάλι οινόπνευμα και π@π@ρι@στε το.κάντε ένα τσαφ με τον αναπτύρα ή με σπύρτο(προσοχή μη λαμπαδιάσετε την κουζίνα).στη συνέχεια πάρτε μια μεγάλη συριγκα και προσπαθήστε να σβήσετε τη φωτιά με αυτή.(δεν φέρω καμία ευθύνη αν κάνετε το πείραμα και βάλετε φωτιά στο σπίτι σας).τι θέλω να πω.αν ακούσατε στις ειδήσεις λένε ότι στα 10-20 μέτρα η θερμοκρασία φτάνει (μήπως τους ξεπερνά κιολας) τους 600 βαθμούς.
μή μιλάτε πλέον για περισσότερους πυροσβέστες,όσους και να είχαμε αποτέλεσμα δεν θα είχαμε καλήτερο πιστέψτε με.μόνο με τα εναέρια μέσα μπορείς να καταπολεμήσεις τέτοιες φωτιές(μη ξεχνάτε ότι μιλάμε για παρθένο δάσος).το ξέρω δεν είχαμε φροντήσει να πάρουμε παραπάνω αλλά μας έστειλαν βοήθεια και προσπαθούμε να μαζέψουμε τα ασημάζευτα.
αφήστε τα πολιτικά στην άκρη επιτέλους.και εγω έβαλα ένα άρθρο που απέριψε η κυβέρνηση πρόταση μίσθωσης καναντέρ από το καναδα αλλά το έβαλα για να μας ανοίξω τα μάτια.όλα ωφείλοντε σε λάθος κινήσεις.το θέμα είναι να κοιτάξουμε το μετά και όχι να τρωγόμαστε κομματικά.μην αναφέρεστε στις ομιλίες των πολιτικών.έναν μορφωμένο έστω και σε επίπεδο λυκείο δεν πιστεύω ότι μπορούν να τον πείσουν σήμερα με τις διάφορες ηλιθιότητες που μας σερβίρει το ένα και το άλλο κόμμα.
σκεφτείται σωστά και έξυπνα και όχι όπως θέλουν αυτοί οι "κύριοι" να μας βάλουν να σκεφτούμε.κακά τα ψέματα η φωτιά έχει ξεφύγει από τη δεύτερη μέρα και αν δεν μπορέσουνε να την περιορίσουν ώστε να την καταπολεμήσουν το μόνο που σώζει την υπόλοιπη ελλάδα είναι ο ισθμός της κορίνθου.
μιλάτε για μέτρα ανύπαρκτα.εγώ σήμερα ήμουν στον ημητό λόγο βλάβης.στην είδοδο είχαν κώνους και δεν άφηναν να περάσεις υποτίθεται.για εμάς τους έβγαλαν και μας ρώτησαν που πάμε,εντάξει είδαν και το υπηρεσιακό όλα καλά.με τον ίδιο τρόπο ανέβηκε η Δεη αλλά το συνεργείο της μοτορόλλα πως το άφησαν να ανέβει?τους ελένξανε?όχι που πάτε μόνο τους ρώτησαν.έλεος.όντως πάνω στην ημιτό έχει περιπολίες από φαντάρους,αστυνομία δεν είδα μόνο ένα κρατικό τζιπάκι (αυτό με τη κόκκινη γραμμή).τί να κάνει ο καημένος ο φαντάρος?το τσιγάρο του έκανε ρε παιδιά μέχρι την ώρα που ήρθε ο γαλονάς.οι δε εθελοντές (με κόκκινο γιλέκο-μπουφάν με ένα σταυρό στη πλάτη) τί έκαναν?τη μισή ώρα χάζευαν
δεν δουλεύει έτσι ο έλληνας και το ξέρετε.αν δεν έχει το μαστίγιο από πάνω του δεν δουλεύει.αν περνούσε ένας έλεγχος να δει τι κάνουν μόνο τότε θα δούλευαν είτε εθελοντικά είτε κανονικά.
Συγνώμη αλλά έτσι είναι...

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 29-08-07 στις 16:36.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-08-07, 17:22
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 914
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Τι λες ρε Κωστα?
Ωραια λοιπον επειδη οι φωτιες ειναι 20 μετρα και 600 βαθμους ας μην βγαινουν τα πυροσβεστικα να μη χαλανε και βενζινη τζαμπα.

Ο πολιτης θελει να δει καποιον να ειναι στο πλευρο του και εγω οσο βλεπω ειδησεις ακουω οτι η πυροσβεστικη δεν εχει φανει πουθενα.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-08-07, 20:12
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ρε παιδιά...γιατί μηδενίζετε τα πάντα? Η πυροσβεστική δεν είναι πουθενά, το κράτος πουθενά, η αστυνομία πουθενά...τελικά αυτές που σβήνουν ή προλαβαίνουν κ δεν ανάβουν καθόλου ποιός τις σβήνει? Τα αεροπλάνα που πετούν ποιοί τα πιλοτάρουν? Μόνα τους? Ακούμε στο ίδιο χωριό τον έναν κάτοικο να βγαίνει να ουρλιάζει και να λέει πως δεν έχουν βοήθεια, κανείς δεν ενδιαφέρεται και τέτοια...και μετά κάποιον άλλον να βγαίνει κ να λέει πως υπάρχουν 2 πυροσβετικά στο χωριό...αν αυτό δε "μυρίζει" πολιτικό παιχνίδι....το πιο άσχημο όμως είναι πως τα λένε άνθρωποι ποιυ καίγονται...το πολιτικό συμφέρον πάνω από τη ζωή τους.
Οι περιπολίες 3-3 ή 5-5 άτομα που βλέπω εγώ στο δρόμο ποιόι είναι? 5 είδα σήμερα στα Πατήσια και αρκετές σε Αγ. Στέφανο, Κηφισιά πριν λίγο.
Οπότε οι μηδενισμοί και η τακτική να τους βάζουμε όλους σε ένα καλάθι δεν οδηγούν πουθενά και απλά εκθέτουν αυτούς που τους εκφράζουν.
Η αλήθεια είναι πως κάτι συμβαίνει και είναι πάνω από τις δυνάμεις τους συγκεκριμένου κράτους...κακό αυτό αλλά στην προκειμένη περίπτωση δε μπορεί να μας προστατεύσει επαρκώς.
Όσο για τις ασσύμετρες απειλές που αναφέρονται συνεχώς....όσοι δεν ξέρουν τι σημαίνει ο όρος μην το χρησιμοποιούν καθόλου...κακώς αναφέρθηκε άπό αυτόν που αρχικά αναφέρθηκε(ναφέρομαι στην πολιτική γεσία), γιατί προκάλεσε σύγχυση στοςυ μη γνωρίζοντες και φυσικά στους δημοσιογράφους που δεν κάνουν τπτ άλλο απ' το να παραπληροφορούν ασύστολα τον κόσμο...είναι όρος στρατιωτικός και αναφέρεται σε τρομοκρατία και όποις δεν τον γνωρίζει (μαζί με τις προεκτάσεις και τα συνθηματικά που αντιπροσωπεύει) τι σημαίνει ας μην το σχολιάζει καθόλου (αναφέρομαι σε εμάς)...
Και κάτι τελεύταιο γιατί πλάτιασα αρκετά...Θυμηθείτε το επόμενο Σ-Κ...θα μπουν πολλές πυρκαγιές πιθανά στην Αττική...σε διάφορα σημεία...οπότε ας έχουμε όλοι το νου μας σε δασικές εκτάσεις...ότι μπορεί ο καθένας ας προσφέρει!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-08-07, 20:39
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Δεν είχα καμία πρόθεση να γράψω κάτι σε αυτό το θέμα, δεδομένου ότι μέχρι πριν από λίγες ώρες ήμουν σε ένα από τα μέτωπα κοντά στην Αρχαία Ολυμπία, όπου μόλις καταφέραμε να σώσουμε σχεδόν μόνοι μας τα σπίτια του χωριού μας, και τίποτε άλλο.
Αλλά:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh Εμφάνιση μηνυμάτων
....μόνο με τα εναέρια μέσα μπορείς να καταπολεμήσεις τέτοιες φωτιές(μη ξεχνάτε ότι μιλάμε για παρθένο δάσος).το ξέρω δεν είχαμε φροντήσει να πάρουμε παραπάνω αλλά μας έστειλαν βοήθεια και προσπαθούμε να μαζέψουμε τα ασημάζευτα...
Μέγα σφάλμα!
Όσοι έχουν αντιμετωπίσει πυρκαϊά στην πραγματική ζωή, αλλά και οι πυροσβέστες και δασοπυροσβέστες, λένε τα ακόλουθα (τους έχω ακούσει ο ίδιος σε συζητήσεις που είχα στο παρελθόν μαζί τους, και επαληθεύτηκαν στην πράξη):
1. Η δασική φωτιά, δεν σβήνει την ημέρα, παρά μόνο τη νύχτα, οπότε και πέφτει ο άνεμος.
2. Σε μεγάλης έκτασης δασικές πυρκαϊές, ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης είναι το λεγόμενο από τους συντοπίτες μου "αντιπύρι" (καίμε ελεγχόμενα το δάσος πριν φτάσει εκεί η φωτιά), με αποτέλεσμα η φωτιά να σβήνει μόνη της, αφού στερείται "τροφής".
3. Λαμβάνουμε υπ' όψη μας τις υποδείξεις των ντόπιων σχετικά με το ανάγλυφο και τα πιθανά περάσματα της φωτιάς, δεδομένου ότι αυτοί ξέρουν καλύτερα την περιοχή και μπορούν να κινηθούν σε αυτή με κλειστά τα μάτια (σε αντίθεση με τους πυροσβέστες που σχεδόν πάντα δεν γνωρίζουν -και είναι λογικό, αφού δεν είναι ντόπιοι-).
4. Η αστυνομία δεν φροντίζει να εκκενώσει τα χωριά, ενώ υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να δοθεί αγώνας για να αντιμετωπιστεί η πυρκαϊά.
5. Φροντίζουμε να συνδράμει ο στρατός με μέσα (φορτωτές, υδροφόρες, πυροσβεστικά κλπ) και όχι ρίχνοντας πεζούς ανεκπαίδευτους φαντάρους στις φωτιές.
6. Συντονίζουμε τη δράση των δυνάμεων και δεν αφήνουμε τον καθένα να κάνει ό,τι εκείνος κρίνει, δημιουργώντας σύγχυση και πολυδιάσπαση των δυνάμεων.
Υπάρχουν και μέτρα πρόληψης, αλλά εδώ θα χρειαστούμε μερικές σελίδες.
Τι έγινε από τα παραπάνω, τουλάχιστον στην περιοχή μου στην Αρχαία Ολυμπία; ΤΙΠΟΤΕ!
Οι κάτοικοι του χωριού μου (συνεπικουρούμενοι από 3 πυροσβεστικά οχήματα, αγροτικά μηχανήματα και υδροφόρες ιδιωτών), αγωνιζόμενοι ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΚΟΜΜΕΝΟ ΕΠΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ, και βοηθούμενοι από το γεγονός ότι η φωτιά "επιτέθηκε" στο χωριό μου σχεδόν τα ξημερώματα, καταφέραμε και σταματήσαμε τη φωτιά μερικά μόνο μέτρα από τα σπίτια μας!
Και αντιμετωπίζαμε και εγώ δεν ξέρω για πόσες ώρες μετά τις διαρκείς αναζωπυρώσεις...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh Εμφάνιση μηνυμάτων
...κακά τα ψέματα η φωτιά έχει ξεφύγει από τη δεύτερη μέρα και αν δεν μπορέσουνε να την περιορίσουν ώστε να την καταπολεμήσουν το μόνο που σώζει την υπόλοιπη ελλάδα είναι ο ισθμός της κορίνθου...
Οι πυροσβέστες λένε ότι μία φωτιά όταν εντοπιστεί κατά την έναρξή της, σβήνει με ένα ποτήρι νερό μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Στη δική μας περίπτωση, δεν έγινε αυτό και τώρα πληρώνουμε με δυσβάστακτο τόκο και πανωτόκι!
Συγνώμη αν είμαι λίγο κάθετος και απόλυτος, αλλά δεδομένου ότι ήμουν μέσα και δίπλα στη φωτιά -και υπέστην ζημιές από αυτή- νομίζω πως νομιμοποιούμαι να είμαι λίγο αγανακτισμένος...
Πάνος.
ΥΓ1: Όποιος έχει βρεθεί αρκετά κοντά σε δασική πυρκαϊά και έχει αφουγκραστεί τον βρυχηθμό της φωτιάς που πλησιάζει κατατρώγοντας ό,τι βρίσκει μπροστά της, δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεχάσει σε όλη του την υπόλοιπη ζωή. Και βέβαια, όποιος δεν έχει ζήσει πυρκαϊά από κοντά, να εύχεται να μην ζήσει!
ΥΓ2: Στην Αρχαία Ολυμπία μπήκα με τη μηχανή μου περίπου μισή ώρα μετά τη φωτιά, οπότε μπορώ να σας περιγράψω το θέαμα με ικανοποιητική ακρίβεια στην επόμενη συνάντησή μας -για όποιους το θελήσουν- αν καταφέρω να παραστώ...
ΥΓ3: Όσο για το ποιος φταίει, αφήστε να το πουν αυτοί που κάηκαν και έχασαν τους ανθρώπους και τις περιουσίες τους, ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ, και όχι αυτούς που είδαν τις φωτιές από τις οθόνες των τηλεοράσεών τους!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-08-07, 02:51
Το avatar του χρήστη KOMIS
KOMIS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 244
KOMIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
κυριοι το εγραψα και παρακατω.παρτε το χαμπαρι.το κρατος εχει καταρευση.οι
φωτιες το αποδιξαν.δεν μηδενιζουμε τα παντα παιδια,αλλα δεν κλεινουμε και τα ματια η γυρναμε το κεφαλι απο την αλλη.δεν κατερευσε η ψυχη και η δυναμη του ελληνα,αυτο δεν θα γινει ποτε.οσο πιο πολλες δυσκολιες αντιμετοπιζει,τοσο πιο δυνατος και ενωμενος γινεται με τους αλλους ελληνες.εχει αποδειχτει αυτο μεσα απο χιλιαδες χρονια ιστοριας του.ομως αλλο το ενα και αλλο το αλλο.ο κρατικος μηχανισμος κατερευσε.και για να γινει αυτο αιτια ειναι αυτοι που εχουν την εξουσια και διοικουν.ο στρατος δεν καταρεει απο ενα στρατιωτη,αλλα καταρεει απο ενα στρατηγο.οταν υπαρχει σαπιλα και συψη ψηλα, αρχιζει σιγα σιγα και κατεβαινει και προς τα κατω.οσο πιο κατω κατεβει η σαπιλα,τοσο το χειροτερο.αυτο ειναι ο κρατικος μηχανισμος
στην ελλαδα.και κατι αλλο.ειναι καλυτερα να παρεις μετρα προληψης πριν καεις.οχι μετα για να δειξεις οτι και καλα τα πηρες.αν γινοταν τα απαραιτητα μετρα πριν,δεν θα ειχαμε καμια καταστροφη ακομα και απο τρομοκρατες.το πολυτιμοτερο πραγμα στις μερες μας στην χωρα μας αλλα και σε ολη την γη,ειναι τα δαση κυριοι.πολυτιμοτερα και απο το χρυσαφι.γιατι χωρις χρυσαφι ζεις,χωρις οξυγονο και δασος ομως πεθαινεις.αφου λοιπον ειναι το πολυτιμοτερο,το προσεχεις σαν το πολυτιμοτερο.
Παλιά 29-08-07, 10:04
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 914
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Peterioannou συμφωνω 100% μαζι σου.
Driver7 δεν μηδενιζουμε εμεις την κρατικη μηχανη, εκεινη μηδενιστηκε μονη της.
Γιατι? Γιατι οταν λες οταν καηκε η Παρνηθα "ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ" και μετα αντι να παρεις τα μετρα που επρεπε να ειχες παρει λες αντε μωρε σιγα μη καει τιποτε αλλο και κανεις την παπια εισαι ΑΣΥΜΕΤΡΑ Μ@ΛΑΚ@Σ!!!

Τις περιπολίες 3-3 ή 5-5 άτομα που βλέπεις σε Αγ. Στέφανο, Κηφισιά και αλλα μεγαλοπροαστια ειναι για να μην καουν οι βιλτσες των εχωντων.
Για ρωτα τους κακομοιριδες κατω στην πελλοπονησο ποσες περιπολιες ειδαν και ποσοι ετρεξεν για να τους βοηθησουν.

Οταν στην κυβερνηση συνεργασιας το 91 ο Φλωρακης ειχε προτεινει επιμονα να αγοραστουν 100 Canadair ολοι γελαγαν.
Και μη μου συγκρινουν καποιοι την αεροπορικη μας δυναμη με αυτη των αλλων χωρων και πουν μα ειμαστε σε καλα επιπεδα γιατι ουτε η Πολωνια ουτε η Γαλλια αντιμετωπιζουν τετοιες συνθηκες θερμοκρασιας και επικυνδυνωτητας.
Ξερετε οτι οι προτασεις για εξωτερικη βοηθεια μας εχουν γινει εδω και καιρο και εμεις δεν τις ειχαμε κανει αποδεκτες?

Μη μου λετε λοιπον οτι τα μηδενιζω εγω γιατι οι τυποι μηδενιζονται απο μονοι τους.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-08-07, 11:36
Το avatar του χρήστη Mike_G
Mike_G Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12
Περιοχή: Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Δύναμη Σεβασμού: 344
Mike_G είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αυτό που θέλει να πει ο driver7 και συμφωνώ μαζί του είναι οτι δεν πρέπει να πιστεύουμε άκριτα τα ΜΜΕ γιατί πολύ απλά αν δεν είναι κατευθυνόμενα έχουν συμφέρον απο την δημιουργία σύγχυσης και πανικού. Εγώ ο ίδιος κάνοντας ζάπινγκ είδα σε ένα κανάλι να παίρνουν πλάνα απο τις δυνάμεις τις πυροσβεστικής (μαζί με ένα άρμα) να παλεύουν σε ένα χωριό με την φωτιά και σε ένα άλλο κανάλι την ίδια ώρα για το ίδιο χωριό ο ρεπότρερ τους φώναζε οτι δεν βλέπει κανένα πυροσβέστη στο χωριό. Η κρατική μηχανή όμως ήταν αλλού για αλλού. Γίναν λάθη γιατί αν δεν ήταν έτσι δεν θα είχαμε τόσο μεγάλη καταστροφή αλλά τα πράγματα είναι πολυ ποιό πολύπλοκα και δύσκολα απο ότι νομίζουμε. Είχα την ατυχία να γνωριστώ κι εγώ παλαιότερα με φωτιά σε δάσος και το θέαμα απο μόνο του είναι τρομερό. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως ορισμένα πράγματα που ακούγονται. Τα χωριά τα εκκενώνεις πρίν φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο και όσοι δεν θέλουν δεν αποχωρούν. Οι φαντάροι είναι ανεκπαίδευτοι όπως και οι κάτοικοι αλλά όλοι χρειάζονται για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Το αντιπύρι κυρίως κατα την διάρκεια της ημέρας είναι και επικίνδυνο και δεν πρέπει να γίνετε απο οποιονδήποτε και οποτεδήποτε γιατί με τους ανέμους που είχε η περιοχή μπορεί απλά να δημιουργήσεις ένα ακόμη μεγάλο μέτωπο πολύ ποιό κοντά σε κατηκοιμένη περιοχή. Το να αγοράσεις 100 αεροπλάνα δεν είναι το μεγάλο πρόβλημα, το πρόβλημα είναι να τα συντηρήσεις (σκεφτείτε να σας χαρίσουν 20 αυτοκίνητα χωρίς όμως να έχεις το δικαίωμα να τα πουλήσεις και να είσαι υποχρεωμένος να τα συντηρείς θα μπορέσεις? κακά τα ψέματα οικονομικά δεν είμαστε και η ποιό υγιής χώρα). Οπως και να έχει βέβαια έγιναν λάθη τραγικά όπως και στο παρελθόν όποτε και αν χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε για πρώτη φορά μιά μεγάλη απειλή όποιας μορφής και αν είναι αυτή (η μόνη διαφορά είναι το πόσα άτομα έχει επηρεάσει). Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούνε τα εναέρια μέσα να κάνουν ρίψεις το βράδυ. Τα αεροπλάνα έχουν την δυνατότητα αλλά οι πιλότοι δεν έχουν εκπαιδευτεί για κάτι τέτοιο ήταν η απάντηση που έλαβα. Τα μέτωπα ήταν πολλά και τεράστια και οι "μεγάλοι" που έπρεπε να συντονίσουν τα έχασαν (όπως φαίνεται) και δεν ήξεραν απο που τους έρχεται. Αλλά και απο την άλλη είχαμε και τον κλασικό τον μαλάκα τον Ελληνα (που λέει και ο Γεωργίου) που έκανε φάρσες στα τηλεφωνικά κέντρα. Μας έπιασε απροετοίμαστους, έχουμε τελείως λάθος άτομα στις περισσότερες νευραλγικές θέσεις (όχι όλες), δεν υπήρχε (κακώς) πρόβλεψη για τόσο μεγάλη απειλή και όλα αυτά μας οδήγησαν σε αυτό που βλέπουμε σήμερα. Το λάθος το δικό μας είναι οτι αφήνουμε άχρηστους να μας οδηγούν εδώ και πολλά πολλά (περίπου 34) χρόνια τώρα. Sorry κιόλα αλλά έτσι είναι τα πράγματα όσο και αν ορισμένοι "δημοκρατικοί" πειράζονται απο αυτό. Και βάζω σε εισαγωγικά το δημοκράτης γιατί αυτό που υποστηρίζει δεν είναι δημοκρατία είναι το βόλεμα ορισμένων. Συμπάσχω με τους ανθρώπους που πρώτα απο όλα έχασαν κάποιον δικό του και στην συνέχεια με αυτούς που έχασαν περιουσίες αλλά ποιό πολύ απο όλα συμπάσχω με την χώρα μου και την κατάσταση στην οποία έχει επέλθει. Και το μεγάλο κακό είναι πως τα χειρότερα δεν τελείωσαν ακόμη κατα την άποψή μου. Εκτός του ότι το καλοκαίρι δεν τελείωσε και ο κίνδυνος είναι ακόμη υπαρκτός έρχεται ένας δύσκολος χειμώνας με τον πανικό οτι θα έχουμε και άλλα θύματα (υλικά και μη) να μας κυριεύει με την παραμικρή ψιχάλα αλλά και τα επόμενα χρόνια με την αύξηση της θερμοκρασίας και την αποπνικτική ατμόσφαιρα να κάνει την ζωή μας αφόρητη κυρίως στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα.

Εξτρέμ, αμυντικοί, τερματοφύλακες... και αυτοκαταστροφικοί παίχτες... μεγάλοι αγώνες, τρελά ξενύχτια... blade is back.

COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-08-07, 11:46
wastegate Offline:
Moderator

και δεν μου λες driver7 εσυ τι δουλεια εχεις και γυροφερνες αυτες τις περιοχες για να εχουμε καλο ερωτημα???
Μαλλον βρηκαμε εναν εμπρηστη....

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
σβηστε τη φωτια (game) MARMEL OFF TOPIC 12 20-11-07 13:37
Αλίμονε ΑΕ86, ζεις? που εισαι? παει η φωτια στην φιλιπιαδα? SavvasKE35 OFF TOPIC 7 04-09-07 13:18
φωτια σε audi A4 MARMEL OFF TOPIC 1 18-12-05 09:47

Page generated in 0,21389294 seconds (85,52% PHP - 14,48% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:15.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com