Λοιπον παιδια καθως ερχομουνα στη δουλεια και ενω ο κηφισσος ειναι αδειος και καθομαι στην μεσαια λωριδα και εχω βαλει μουσικουλα και χαζευω, απο το πουθενα , διαπιστωνο οτι εχει κολησει ενας απο πισω μου και ειναι τοσο κοντα που το μονο που εβλεπα ηταν τα φωτα του.... Αρχιζω να ανοιγω την τεταρτη( πηγαινα γυρω τα 100) , αυτος καλητα πισω μου. Παω μεχρι τα 150 , τιποτα αυτος απο πισω μου. Τοτε λοιπον , βγαζω φλας , κοβω ταχυτητα και κανω δεξια. με προσπερναει αυτος , τι να δω? Ενα opel corsa το προηγουμενο με κατι σποιλερ και εξατμισεις , φιμε τζαμια παντου 10 νουμερο(δεν φαινοταν τιποτα), μαυρα φωτα και πουθενα διακριτικα. Αυτος εχει κοψει επιτηδες , οποτε κατεβαζω τριτη και κολαω πισω του , αρχιζει αυτος να δινει τεζα! Στο τελειωμα της τριτης και λιγο πριν βαλω 4 αρχισα να τον περναω , βαζοντας 4 , αρχισα να του φευγω παρα πολυ , ως που επρεπε να βγω στον παραδρομο και εκοψα.... Αυτος συνεχιζε....
Το κορυφαιο πιο ειναι? Οτι ειχα το A/C!!!! Το ειχα αναψει απο πριν και το ειχα ξεχασει!!!
Παντως ρε παιδια το προηγουμενο μοντελο , εβγαινε τιποτα GSI και να ηταν αυτο? Γιατι αν ηταν το 1.4 , παει τοσο πολυ καλα? Εκτος αν ειχε βαλει τιποτα αλλα πανω...
|