Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
17-08-07, 17:00
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εγω βλεπω στην τηλεοραση οτι το μονο που ξερουν να λενε ειναι να κατηγορουν για τα παντα την πυροσβεστικη.Πραγματι αυτοι οι ανθρωποι καθε καλοκαιρι δινουν μαχες και αγωνιζονται ακομα και τη ζωη τους δίνουν για να σωσουν κατι που στο κατω κατω δεν εχει σχεση με αυτους οπως ενα δασος η το σπιτι ενος συνανθρώπου τους.Εγω λεω να ψαξουν και να βρουν τους υπευθυνους αυτων των καταστροφων και να μην τα φορτωνουν στο εύκολο θυμα την πυροσβεστικη.Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ απο εμενα.
Οσο για το κακο που εχει παραγινει το μονο που εχω να πω ειναι οτι τις μπουκαλες οξυγόνου που λετε δεν θα τις χρειαζόμαστε μονο για τις πλημμύρες αλλα βλεπω να τις φοραμε συνεχεια για να μπορουμε να αναπνεουμε.Και τέλος να πω πως εδω ο κόσμος καίγεται και το πρωτο θεμα στις τηλεοράσεις ειναι ποτε και πως θα γινουν οι εκλογές.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Hlektrologos : 17-08-07 στις 22:33.
|
17-08-07, 17:02
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Εγω ξερω οτι τωρα που εχουν θεμα να ασχολουνται με τις εκλογες στα π@π@ρια τους για την φωτια σε αντθεση με της Παρνηθας....
17-08-07, 17:18
|
|
Μέλος
|
|
|
|
τωρα που ειναι ομως εκλογες,να ψηφισουμε παλι τους ιδιους... εβλεπα σημερα και ελεγε μια βουλευτης,πρεπει να κανουμε βαθειες τομες...ναι ρε απο τομες αλλο τιποτα,αλλα ποιος θα βαλει ραμματα να τις κλεισει;
και δεν ειναι τα δαση μονο,αλλα ολα χαος! αν δεν πεθανουν τα κομματοσκυλα,δεν γινεται τιποτα... απο το 81 τα ιδια, χαος παραλαβαμε... αντε γαμ...τε μαλ..κες
|
17-08-07, 18:40
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Πες τα ρε Greekman. Εγώ πάντως όπως ΠΑΝΤΑ θα ξαναρίξω ΜΑΥΡΟ σε όλους.
Ήδη έχω αρχίσει και σκέφτομαι τί μουτζούρα θα κάνω στο λευκό χαρτί ώστε να το βγάλω άκυρο.
Μακάρι να γίνει από όλους αυτό ώστε να καταλάβουν ότι η νέα γενιά δεν τρώει κουτόχορτο.
Μακάρι να βγει ποσοστό άκυρων τουλάχιστον 80% ώστε να τους ταρακουνήσει λιγάκι μπας και αλλάξει τίποτα...
|
17-08-07, 18:52
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Zωγράφου
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill
εδω ο κόσμος καιγεται και το πρωτο θεμα στις τηλεωρασεις ειναι ποτε και πως θα γινουν οι εκλογες.
|
διόρθωσέ το για να ταιριάζει
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Μακάρι να βγει ποσοστό άκυρων τουλάχιστον 80% ώστε να τους ταρακουνήσει λιγάκι μπας και αλλάξει τίποτα...
|
τέτοια πιθανότητα δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο
|
17-08-07, 19:35
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Είπα "μακάρι"...
Αλλά είναι τόσοι οι μισθοφόροι-ψηφοφόροι που όντως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση...
|
17-08-07, 22:35
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από k-labros
διόρθωσέ το για να ταιριάζει
|
Ποιο να διορθωσω ρε Λαμπρο?Το τηλεοράσεις που ειχε ενα ορθογραφικο λαθακι?Δεν σε επιασα.
|
17-08-07, 23:09
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Zωγράφου
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill
Ποιο να διορθωσω ρε Λαμπρο?Το τηλεοράσεις που ειχε ενα ορθογραφικο λαθακι?Δεν σε επιασα.
|
όχι δεν μιλάω για ορθογραφία
για τη φράση μιλάω
"εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ...ι χτενίζεται"
|
19-08-07, 01:29
|
|
|
|
|
Α!!!Σωστος παντος.
|
06-09-07, 23:46
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Πες τα ρε Greekman. Εγώ πάντως όπως ΠΑΝΤΑ θα ξαναρίξω ΜΑΥΡΟ σε όλους.
Ήδη έχω αρχίσει και σκέφτομαι τί μουτζούρα θα κάνω στο λευκό χαρτί ώστε να το βγάλω άκυρο.
Μακάρι να γίνει από όλους αυτό ώστε να καταλάβουν ότι η νέα γενιά δεν τρώει κουτόχορτο.
|
και το ακυρο δεν ειναι λυση ομως... ψηφο σε μικρα κομματα,προσωπικη αποψη παντα
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17349601 seconds (82,48% PHP - 17,52% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:12. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|