Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
03-08-07, 02:31
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Χαχαχαχα...ωραίος....και ετοιμοπόλεμος....
|
03-08-07, 03:17
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ρε παιδια παρτε 2 μαμα και βαλτε στο 1 εκσατμισεις χοανεσ μλκεσ κτλ βαλτου και φτερα και το 2 το μονο που θα αλαχτει θα ειναι το σασμαν ενα 4 να πουμε (αντε γεια ) μετα εξαλου οι κοντρεσ γινοντε για 700 μετρα μονο.
|
03-08-07, 13:30
|
|
|
|
|
|
Παντως εγω εχω να πω παιδια , οτι διαπλικτιζομαστε γαι το εαν δινει αλογα η μετατροπη ή για το εαν ειναι σωστο να την κανουμε???? Μαλλον κανεις δεν μπορει να απαντησει σε αυτο γιατι πολυ απλα απαντατε και στα 2. Αλλα η γνωμη μου ειναι οτι διαφωνουμε τα μαλα . την στιγμη που σχεδον ολοι λιγο πολυ την εχουμε κανει αυτη την μετατροπη , ο καθενας για δικους τους λογους....
|
03-08-07, 13:38
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Χρυσουπολη Καβαλας
|
|
Το έφερα από εδώ το πήγα από εκεί, τελικά κατέληξα ότι είναι καλυτέρα να πάρω ένα μοτέρ 2 λίτρο. Πείτε μου παρακαλώ πολύ τιμές και που να στείλω το αυτοκίνητο μου.
|
03-08-07, 13:53
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SCREPTOS
Το έφερα από εδώ το πήγα από εκεί, τελικά κατέληξα ότι είναι καλυτέρα να πάρω ένα μοτέρ 2 λίτρο. Πείτε μου παρακαλώ πολύ τιμές και που να στείλω το αυτοκίνητο μου.
|
Για να το κανεις 2 λιτρο θα πρεπει εκτος απο τον κινητηρα να αλλαξεις και αλλα χιλια δυο πραγματα, εαν θες βεβαια να γινει καλη δουλεια. Θα πληρωσεις παρα πολλα λεφτα και αν ο μαστορας που στο κανει δεν κανει καλη δουλεια , τι θα κανεις μετα???? Μηπως θα ηταν καλυτερα να πουλησεις το αμαξι σου και τα λεφτα που θα εδινες για την μετατροπη , να τα δωσεις και να παρεις ενα μαμισιο???
|
03-08-07, 14:16
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Αν βρει ένα καλό τροπέτο από 2λιτρο δεν θα έχει πρόβλημα...θα είναι ολοκληρωμένη μετατροπή...τώρα για το μάστορα θέλει ψάξιμο...μπορεί να ρωτήσει και παιδιά από εδώ με ίδια μετατροπή κ να μάθει λεπτομέρειες...
|
03-08-07, 16:17
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
πως θα ανασανη καλα ρε με τα κινεζικα τα τελικα που κοιτας να αγορασεις που χουν 50 ευρω....κ να τα πας να στα βαλει ο μπαρμπα μιτσος σε μιση ωρα θα δει θα μελετηση θα κοψει θα κοληση κ ετοιμος εφυγες????
|
04-08-07, 13:08
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
εγω παντως ειμαι υπερ της εξατμησης και για ομορφια,ηχο μα και αποδοση... με ενα μεσαιο τελικο και ημουν μπροστα απο ενα μαμα τελειως αδελφο... και παλι αν ψαχτεις με τον εξατμισα θα γινει δουλεια σιγουρα...καλα μην περιμενουμε και 20 αλογα...απλα λιγο περισσοτερο νευρο...γνωμη μου παντα!
|
04-08-07, 15:30
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
To POWER εχει κανει διαφορα τεστ με φιλτροχοανες ή με φιλτρα στο φιλτοκουτι. Π.χ. σε ενα subaru wrx το μαμα φιλτρο 253,7 ΗΡ ενω το βελτιωτικο sti εδωσε 262,5 ΗΡ. Ωστοσο στον δρομο το μαμα φιλτρο εδωσε πολυ καλυτερες ρεπριζ.
Χωρις φιλτρο εβγαλε 244ΗΡ και τις χειροτερες ρεπριζ.
Π.χ. Στο C2 1.6. βγηκαν αλλα αποτελεσματα. Χωρις φιλτρο ή χωρις εισαγωγη καθολου εδωσε 119ΗΡ ενω με το μαμα φιλτρο 115ΗΡ.
Τα συμπερασματα δικα σας.
|
04-08-07, 17:16
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Εμενα παντως τωρα μου μπηκαν σκεψεις. Εχω ενα φιλαρακι στο ναυτικο και μου ειπε οτι μπορει να μου βρει ανετα τζαμπανταν ενα τορπιλοσωληνα να βαλω να αναπνεει σα καπνοδοχος, να μην βρισκουν αντισταση πουθενα τα καυσαερια και ποιος μαμει και το backfire.
Eκει που κολλαω ειναι οτι τα λαστιχακια που θα κρατανε τον τορπιλοσωληνα δεν θα αντεχουν οποτε πρεπει να τον πιασω με αλυσιδες!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16690302 seconds (81,84% PHP - 18,16% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:11. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|