Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-07-07, 13:55
Το avatar του χρήστη nikoskon
nikoskon Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 247
nikoskon είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Υπάρχουν κάποιοι κανόνες που αν τους εφαρμόζαμε θα ήμασταν ευτυχισμένοι:
1.Φωτοτυπία ταυτότητας/διπλώματος επικυρωμένη από την αστυνομία.(Δεν σε πάνε για εξακρίβωση)
2.Έχουμε στην τσέπη μας όσα χρήματα σκοπεύουμε να χαλάσουμε.Μιλώ για καθημερινές τυπικές μέρες.
3.Βγάζουμε μια VISA Electron χρεωστική και όταν σκοπεύουμε να κάνουμε αγορές μεγάλου κόστους,της φορτώνουμε τα χρήματα και πάμε στο κατάστημα που θέλουμε.
4.Δεν χρησιμοποιούμε ένα τσαντάκι που τα βάζουμε μέσα όλα.Αν κλαπεί το τσαντάκι τα χάνουμε όλα. Οπως είπες madvinegar , στη δεξιά τσέπη τα κλειδιά,στην αριστερή τα φράγκα,κωλότσεπη φωτοτυπία ID/DL άντε και το κινητό στο χέρι.
5.Δεν περπατάμε στην εξωτερική πλευρά των πεζοδρομίων,αλλά στην εσωτερική και προσέχουμε όταν διασταυρώνουμε.
6.Δεν χαζεύουμε ούτε nanosecond.

Για να μη νοιώθω πως κάνω κήρυγμα,σταματώ εδώ.
Πάντως όσο και άν κάποια από τα προαναφερθέντα σας φαίνονται τραβηγμένα,σας πληροφορώ πως δεν είναι καθόλου.
Και μιλώ πάντα για τις μεγαλουπόλεις Αθήνα,Θεσαλλονίκη κυρίως.
Στην επαρχία ακομα είναι άλλος Θεός...
Εχθές κάθησα στο τυροκομείο ενός φίλου να δούμε Εθνική U19,
και είχα αφήσει την Corolla απ'έξω,χωρίς άμεση οπτική επαφή,με τα παράθυρα τέρμα ανοιχτά,χωρίς συναγερμό για 2½ ώρες περίπου και δεν μου πέρασε καν η σκέψη μην γίνει κάτι.
Δυστυχώς στην Αθήνα που ζούμε οι περισσότεροι,πρέπει να αγριευόμαστε...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-07-07, 14:26
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikoskon Εμφάνιση μηνυμάτων
1.Φωτοτυπία ταυτότητας/διπλώματος επικυρωμένη από την αστυνομία.(Δεν σε πάνε για εξακρίβωση)
Είσαι σίγουρος? Γιατί αν είναι έτσι πάω σε αστυνομικό τμήμα και το κάνω άμεσα!
Αλλά, αν σου κλέψουν το επικυρωμένο αντίγραφο, τί γίνεται? Δεν έχει ίδια ισχύ με την κανονική ταυτότητα? Μπορεί π.χ να παει ο κλέφτης σε τράπεζα και να κανει μαιμουδιες με το επικυρωμένο αντίγραφο?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-07-07, 15:25
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Κοινώς το τσαντάκι, εκτός των χρημάτων που είχε μέσα, τους είναι άχρηστο.
Αυτό είναι που τους ενδιέφερε εξ αρχής ρε Μιχάλη. Έστω και 10 Ευρώ να έβρισκαν μέσα. Δεν υπήρχε περίπτωση να επιχειρήσουν είτε να ανοίξουν το αμάξι σου, είτε να ψάξουν να βρούν που μένεις. κρίμα για την ταλαιπωρεία ρε φίλε.
Παλιά 25-07-07, 15:38
Το avatar του χρήστη nuntius
nuntius Offline:

Περιοχή: Next station...tsempolia
Δύναμη Σεβασμού: 300
nuntius είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μιχάλη, για να κάνουν μαϊμουδιά πρέπει να παρουσιάσουν και έγγραφο εξουσιοδότησης υπογεγραμμένο από σένα και επικύρωση δημόσιας αρχής...δύσκολο να σε μπλέξουν με επικυρωμένο αντίγραφο της ταυτότητας, νομίζω πάντα.

Φίλε μου, πραγματική ατυχία. Μακάρι να μη το πάθαινες ποτέ. Είναι μεγάλος μπελάς και την πατάς από το τίποτα. Σημασία έχει που δεν έπεσε και κανά ξύλο γιατί δεν ξέρεις τι τρέλα κουβαλάει ο καθένας. Εσύ να είσαι καλά και να μη στενοχωριόμαστε για πράγματα που ευτυχώς φτιάχνονται

Ουπςςςς... έγινααα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-07-07, 15:41
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ε ΟΧΙ ρε φιλε μου μια σου χαλασε το pc που το χρειαζοσουν και τωρα σου πηραν το τσαντακι ΕΛΕΟΣ τι να πο ρε τι επαθες γαμοτο εγω πριν καιρο μου σπασαν το τζαμι και μου πηραν 10 ευρο και δεν πηραξαν τιποτα αλο ολα τα ιδα στη θεση καταλαβαινο τι τραβας μι αγχωνεσε οτι θες ολοι εδω ειμαστε να σου συμπαρασταθουμε..... δεν λες που δεν κρατουσαν τιποτα τιν ωρα που ετρεχες να σε κτυπουσαν με τιποτα.... παλι καλα το σιμαντικο ειναι οτι εισαι ενταξει και ετοιμος να ξανα ανακτησεις οτι εχασες υπαρχουν πολοι ανομαλοι εξω! ι μανα μου περιμενε με το αμαξι στο φαναρι και της σινεβη το ιδιο παρολο που ιταν μεσα..μακρηχεριδες.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-07-07, 15:50
madvinegar Offline:
Administrator

madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Ευτυχώς η ταλαιπωρία τώρα έχει περάσει. Ό,τι ήταν να κάνω το έχω κάνει. Έχω δηλώσει την κλοπή και την αλλαγή ταυτότητας σε τράπεζες (και στο σύστημα Τειρεσίας), σε εφορίες, σε αστυνομίες κτλπ και ακύρωσα όλες τις κάρτες.
Έβγαλα καινούρια ταυτότητα, το δίπλωμα το βρήκα, άλλαξα και κλειδαριές. Νομίζω δεν έχω κάτι άλλο να κάνω εκτός του να περιμένω μήπως και βρεθεί κάτι από κανένα καλό μου συμπολίτη ή από την αστυνομία... Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...
Σπύρο, και εγώ έτσι πιστεύω δλδ ότι απλά και μόνο τα χρήματα τους ενδιέφεραν, κρίνοντας πάντα από την εμφάνιση τους (15χρονα με ελεεινό παπί πιθανόν και πρεζάκια...). Αλλά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου. Πολλά έχω ακούσει σε Ευαγγελάτους και ειδήσεις...
Άλεξ... στα τομπολίνια μου για το PC. Και από το παράθυρο να το πετάξω, δεν θα τραβήξω ούτε τέτοια ταλαιπωρία, ούτε τέτοιο άγχος όπως με την κλοπή... Ούτως ή άλλως, το Pc έφτιαξε...
Γιάννη, (Nuntius) δεν ξέρω αν το "ευτυχώς" που δεν έπεσε ξύλο πάει για εμένα ή για αυτούς... Έτσι όπως είχα νεύρα εκείνη την ώρα, αν τους προλάβαινα πολύ πιθανόν να σε καλούσα να με υπερασπιστείς στο Δικαστήριο για φόνο εν βρασμώ ψυχής...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 25-07-07 στις 16:03.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-07-07, 16:15
Το avatar του χρήστη nikoskon
nikoskon Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 247
nikoskon είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
madvinegar προφάνως έκανες δήλωση της κλοπής στον αξιωματικό υπηρεσίας.Ο ίδιος αν τον ρωτήσεις θα σου πει να πας σε κάποιο γραφείο παραδίπλα
να βγάλει φωτοτυπία και να στην επικυρώσει επί τόπου.Είσαι 100% νόμιμος.
Τώρα αν κάποιος αστυνομικός την δει "εξουσία" και επειδή δε θες να το παίξεις "αντίσταση κατά της αρχής",κάνεις την πάπια και πας στο τμήμα για εξακρίβωση.
Αλλά είναι σπάνιο αυτό γιατί και οι ίδιοι οι αστυνομικοί βαριούνται την διαδικασία αυτή.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-07-07, 16:18
Το avatar του χρήστη nuntius
nuntius Offline:

Περιοχή: Next station...tsempolia
Δύναμη Σεβασμού: 300
nuntius είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιάννη, (Nuntius) δεν ξέρω αν το "ευτυχώς" που δεν έπεσε ξύλο πάει για εμένα ή για αυτούς... Έτσι όπως είχα νεύρα εκείνη την ώρα, αν τους προλάβαινα πολύ πιθανόν να σε καλούσα να με υπερασπιστείς στο Δικαστήριο για φόνο εν βρασμώ ψυχής...
Μην αγχώνεσαι, εν βρασμώ ψυχής είσαι ακαταλόγιστος οπότε ελεύθερος σαν πουλάκι! Εγώ το είπα πάντως το ευτυχώς προς πάσα κατεύθυνση για να σας συμπεριλάβω όλους! Σημασία, Μιχάλη, έχει που είσαι εσύ καλά! Πάντως αν, μακριά από μας, ξαναγίνει τίποτα τέτοιο έστω δίπλα μας σε συνάνθρωπό μας, πρέπει να τους πατήσουμε κάτω με το αμάξι...εγώ τουλάχιστον θα το έκανα!

Ουπςςςς... έγινααα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-07-07, 16:28
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 361
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πωπωωω κ ελεγα οτι εμενα με πηγαινε 5μερες γ@μιοντας γκαντεμια.....
Πηγα Σαντορινη για διακοπες κ νοικιασα ενα σκουτερακι κ μου το εκλεψαν κ τωρα μου ζηταει αυτος αποζημιωση για το μηχανακι κ τρεχω κ δε φτανω με αστυνομιες κλπ.....
Ρε γαμωτο ειναι να το πιασεις το κωλοπαιδο το παλιοπρεζακι κ να το σαπισεις στο ξυλο κ να το στειλεις στη μανα του συστημενο σε δεμα...
Παλιά 25-07-07, 16:48
madvinegar Offline:
Administrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikoskon Εμφάνιση μηνυμάτων
madvinegar προφανώς έκανες δήλωση της κλοπής στον αξιωματικό υπηρεσίας.Ο ίδιος αν τον ρωτήσεις θα σου πει να πας σε κάποιο γραφείο παραδίπλα
να βγάλει φωτοτυπία και να στην επικυρώσει επί τόπου.
Έκανα αναφορά/μήνυση στην αστυνομία σχεδόν αμέσως μετά το περιστατικό. Με έστειλε ο Α/Φ και σε ένα γραφείο παραδίπλα να πάρω βεβαίωση αλλά το σύστημα είναι πως θα την πάρω μετά από 10 μέρες. Αυτό που μου δώσανε είναι ένα χαρτί με αριθμό πρωτοκόλλου ότι έχει καταγραφεί το συμβάν και με αυτό θα παραλάβω τη βεβαίωση μετά από 10 μέρες.

Υ.Γ.: Ρε συ Αλεξ, μη μου χαλάς το τόπικ πλιζζζζζζζ.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Κλοπή αυτοκινήτου NikiforosGT OFF TOPIC 0 31-01-18 18:20
Κλοπή Toyota Corolla TS 2005 PeterIoannou Αυτοκίνητα 25 17-09-12 23:13
Σήμα μάσκας (κλοπή) banditt TOYOTA COROLLA E 12 15 16-12-11 22:23

Page generated in 0,18083501 seconds (83,68% PHP - 16,32% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:45.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com