Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
23-07-07, 20:27
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vavvas
και μη σκας 5 ευρω τη μερα για κατι που κανει 50 λεπτα και αν.
|
Αυτό είναι μεγάλο λάθος, αλλά αν στο αναλύσω εδώ θα μιλάμε για τον ορισμό του off topic.
24-07-07, 09:46
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
Φίλε μου, εμείς στο σπίτι παίρναμε αμάξι μόνο όταν το χρειαζόμασταν, η αδερφή μου το πήρε όταν τέλειωσε τη σχολή της και το ήθελε για τη δουλειά της και εμένα μου το πήραν τώρα που αποσύραμε το παλιό και θέλαμε ένα με κλιματισμό και ουσιαστικά το δουλεύω εγώ κυρίως όταν το θέλω για το γραφείο.
|
α οραια τοπες και μονος σου (μου το πηραν) δικιμασε να το παρεις μονος σου
|
|
|
|
24-07-07, 11:02
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
ρε παιδια μην σκατε για το οτι γιατι ο ενας πηρε ακριβο αμαξι,η γιατι του αλλου του το πηρε ο πατερας του η οχι.σε καταναλωτικη κοινωνια ζουμε.μας εχουνε μαθει ετσι.μεσο τηλεορασης,περιοδικων,και γενικα μεσα ενημερωσης αυτον τον τροπο ζωης.δεν παιρνουμε ακριβο αμαξι γιατι το χρειαζομαστε,αλλα για να μπουμε στο ματι των αλλων,να τους κανουμε να σκασουν απο το κακο τους.δεν εχει σημασια αν εχω τα λεφτα η οχι αλλα να κανω τους αλλους να ζηλεψουν.αυτο δεν ειναι μονο για τα αυτοκινητα,αλλα γενικα σε ολες τις αγορες μας, ρουχα,παπουτσια,σπιτια,επιπλα,κ.τ.λ.μας εχουν φερει σε τετοια χαλια και τετοια ξεφτιλα που ακομα ενας αντρας μια γυναικα,η μια γυναικα εναν αντρα,αυτο που βλεπει μονο ειναι αν τα ρουχα που φοραει ο αλλος ή η αλλη ειναι στη μοδα και ειναι γνωστης μαρκας ρουχων,αν εχει καλο και ακριβο αυτοκινητο κτλ.τοτε θα ενδιαφερθει και θα προσεξει τον αλλο.αν δεν εχεις αυτα τοτε δεν κανεις.δυστυχος ετσι ειναι τα πραγματα,λιγοι εχουν ξεφυγη απο αυτο το λουκι.οσο για τις τραπεζες,ανεκαθεν απο την αρχη του κοσμου οι λιγοι ειχαν τα πολλα.και μαζευαν και μαζευαν περισοτερα.εφτανε καποτε μια στιγμη που δεν τραβαγε αλλο η κατασταση.και δωστου πολεμους,επαναστασεις,εξεργεσεις.και παλι απο την αρχη.ειναι φαυλος κυκλος.δεν αλλαζει αυτο.ειναι η φυση και η μοιρα του ανθρωπου.οποτε μην προβληματιζεστε για τις τραπεζες και τα λεφτα τους.υπαρχουν πραγματα που ειναι πιο σημαντικα.
|
|
24-07-07, 12:43
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Δεν κατάλαβα για ποιό λόγο επιτίθεσαι, φίλε μου; Το πρόβλημα σου είναι ότι μου το πήρε ο πατέρας μου; Ναι μου το πήρε...αλλά μου το πήρε με τα λεφτά στο χέρι...αυτό έπρεπε να κρατήσεις από όλη τη συζήτηση και ότι μου το πήρε για δουλειά, όχι για χαβαλέ, ή έστω και αν μου έπαιρνε να χαβαλέ θα μου έπαιρνε μέχρι εκεί που έφτανε η τσέπη του...και να ξέρεις ότι όταν το αμάξι το ήθελα για χαβαλέ οδηγούσα και της αδερφής μου και την ΚΕ30 του πατέρα, άσχετο το αν το δώσαμε γιατί θέλαμε αρκουδίσιο και πήραμε το καινούριο...
και επειδή το έθεσες, αν ο πατέρας μου δεν ήθελε ή δεν μπορούσε να μου το πάρει το αμάξι, θα το έπαιρνα μόνος μου, αφού μάζευα σχεδόν όλα τα λεφτά γιατί δε μου αρέσει να φεσώνομαι και να εξαρτώμαι από άλλους...ακόμη κι αν έπρεπε να παίρνω λεωφορείο για τη δουλειά μου
πάντως απορώ γιατί κόλλησες σε όσα είπα...
24-07-07, 14:44
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
τορα καταλαβα τι ενοεις γιατι ποιο πριν δεν μπορουσα να καταλαβο τον ορο (τα λεφτα στο χερι) και γενικα με μπερδεψαν λιγο αυτα που διαβαζα.
|
24-07-07, 15:18
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Μα τρόμαξα κι εγώ, λέω ή εγώ δεν είμαι κατανοητός ή εσύ δε με καταλαβαίνεις...
πάντως άντε να τελειώνουμε με τις εξεταστικές, με το λούκι που έφαγα φέτος μέχρι και διακοποδάνειο θα έπαιρνα να πάω τσι Μπαχάμες, λέμε τώρα...
24-07-07, 18:35
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Χωρις να θελω να θειξω κανεναν επειδη ειμαι και εγω σε αυτη την ηλικια το να παρει ενας 21αχρονος μονος του καινουργιο αμαξι ειναι πολυ δυσκολο γιατι ουτε δουλεια σταθερη δεν εχει ουτε τιποτα....
|
|
24-07-07, 23:56
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Το θεμα των δανειων ειναι καπως λεπτο. Κατα την γνωμη μου δεν μπορουμε να κατηγορουμε τις τραπεζες, εαν αυτοι που παιρνουν δανειο δεν ειναι ετοιμοι, ικανοι να το εξοφλησουν.
Ο αναλφαβητισμος στην Ελλαδα ειναι 1%. Οι περισσοτεροι εχουν τελειωσει το γυμνασιο. πολλοι εχουν παρει απολυτηριο λυκειου. Αρκετοι εχουν παρει καποιο διπλωμα απο καποιο ΙΕΚ. Καμποσοι εχουν παρει πτυχιο απο καποιο ΤΕΙ-ΑΕΙ. Ολοι εχουμε διαβασει καποια γενικης υλης εφημεριδα. Ολοι εχουμε δει καποιο πρωιναδικο (6-10). Και ολοι μιλαμε για τους κινδυνους των δανειων. Ολοι μας, μπορουμε να διαβασουμε τα μικρα γραμματα της συμβασης δανειου ή εστω μπορουμε να ρωτησουμε ποσο θα μας ερθει τελικα, το ποσο που θα πρεπει να πληρωσουμε. Κανεις μας δεν κανει οικονομικο προυπολογισμο?
Εχω παρει δυο δανεια. Πριν τα παρω, εβαλα τα δεδομενα κατω και ειδα ποτε και πως θα μπορεσω να τα εξοφλησω. Και τα καταφερα μια χαρα.
Πολλοι, χωρις, να εχουν σταθερη δουλεια, χωρις να εχουν μία στην ακρη, πηγαινουν και αγοραζουν αυτοκινητο με δανειο. ΓΙΑΤΙ?? Η Τραπεζα θα φταιει αν τους το κατασχεσχει μετα?
|
|
|
|
25-07-07, 12:04
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80
Πολλοι, χωρις, να εχουν σταθερη δουλεια, χωρις να εχουν μία στην ακρη, πηγαινουν και αγοραζουν αυτοκινητο με δανειο. ΓΙΑΤΙ?? Η Τραπεζα θα φταιει αν τους το κατασχεσει μετα?
|
τολη μην παραλογιζεσαι, ο ορος "σταθερη δουλεια" στο ελαντα, ειναι σταθερος οσο ενα ποτηρι νερο.
Επισης, κ εσυ κ εγω ειμαστε υποχρεωμενοι φιλε μου- εκτος κ αν δεν θες να λεγομαστε ανθρωποι- να προστατευουμε καμια φορα, τους αγαθους,τους χαζους, τους ανημπορους απο τετοιες λουμπες.
Αν δεν εχει μια στην ακρη, κ παει να παρει οχημα,
αντι για "καλοριζικο" καλο θα ηταν ολοι να του λεγαν
την αληθεια καταματα
"καλα ρε μαλ..κα, λεφτα δεν εχεις που πας ξεβρακωτος στα αγγουρια?"
δεν ειμαστε οι ρομπεν των δασων, αλλα του πουτη, μπορει καποια στιγμη να την παθουμε κ εμεις. Η σειρα μας ερχεται χωρις πολλες φορες να το καταλαβαινουμε.
ΚΑΙ ΝΑΙ !!! Η Κ@Λ@ΤΡΑΠΕΖΑ ΦΤΑΕΙ ΦΙΛΕ! Κ Η Γ@Μ....ΝΗ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΣΤΙΑ, Κ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.
ντου απο παντου, να μην μεινει, τιποτα...τιποτα....
25-07-07, 16:38
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Δυστυχως Σαββα, επανασταση δεν μπορει να γινει. Ο καθενας κοιτα το συμφερον του, την τσεπη του, το βυσμα του, κοινως την παρτυ του.
Συμφωνω, μαζι σου σε ολα τα παραπανω. Εχω φιλο, του οποιου τα μηνιαια παγια (δοσεις αυτοκινητου, μηχανακι, δεη οτε κλπ) ειναι 900 ευρω και ο μισθος του ειναι 1100. Το λαθος του? Βασιζεται στις υπερωριες. Εγω και φιλοι του του ειπαμε του να μην ανοιχτει αλλα αυτος μυαλο δεν εβαλε και τωρα μου ζηταει δανεικα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TOLIS EE80 : 26-07-07 στις 16:46.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17257094 seconds (82,72% PHP - 17,28% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:08. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|