Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
23-07-07, 14:19
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
n.irakleio
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 1.4_corolla
μπα εχει πολυ ροπη,με τερμα γκαζι ενεργοποιειται συνεχεια.εγω στην βουτα πριν 2 βδομαδες ειδα corolla μαυρη με μοτερ απο gt-4 400 αλογα,εσκισε ενα evo,ενα subaru και ενα speedster,πολυ ωραιο.
|
Μήπως θυμάσαι τι ζάντες φόραγε το corolla με το μοτέρ από gt-4?
|
24-07-07, 03:19
|
|
|
|
|
|
Παιδια καλαησπερα! Την Παρασκευη , καθως ημουν στην Αθηνων-Πατρων , μετα τα διοδια του Κιατου και ενω εχει αρκετη κινηση , μπροστα μου ηταν μια BMW. Ειχε βαλει , απο πισω που την ειδα , αεροτομη και πισω σποιλερ. Δεν ηξερα τι κυβικα ηταν , αλλα μετα καταλαβα... Πηγαινε συνεχως μπροστα μου και ακολουθουσα εγω απο πισω , χωρις να κολαω. Ο οδηγος δεν ξερω τι ειχε παθει και παταγε συνεχως φρενο και το κραταγε , με αποτελεσμα και εγω να κοβω πολυ και να εχω φοβηθει καποιες φορες γιατι ηταν πολυ αποτομος...Αποφασισα λοιπον να τον προσπερασω. Την ωρα που πηγα , λοιπον σ ενα ανοιγμα του δρομου , αυτος το αντιληφθηκε και αρχισε να γκαζωνει. Προσπερασε μια μακρια νταλικα και ετσι δεν μπορεσα να ακολουθησω , γιατι μετα στενεψε ο δρομος και ερχοντουσαν απο την αλλη. Προσπερναω μετα και τον ξαναπλησιαζω , χωρις να πηγενω τεζα. Αρχισε αυτος παλι τα δικα του , ωσπου φτανουμε στην Αιγηρα νομιζω , οπου ο δρομος εχει 2 λωριδες, διαζωμα και μικρη ανηφοριτσα. Πλακωνω την 3 και πλακωνεται και αυτος . Λιγο πριν σπασει η τριτη αρχιζω και τον προσπερναω και κουμπωνοντας 4 του εφηγα....
Καταλαβα οτι λογικα 316 , θα ηταν. 105 αλογα δεν βγαζουν αυτες? Δεν πανε δηλαδη οι 316?
|
24-07-07, 10:39
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ψόφια ήταν και είναι τα 316, δεν πάνε ανέκαθεν....
|
01-08-07, 18:52
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Καταρχην θελω αλλο αυτοκινητο..
Σημερα αξημερωτα κατα τις 05:40 πηγαινοντας αεροδρομιο για δουλεια μεσω Αττικη οδου..κλασσικα στο πεταλο με 4η μπαινω 130 βγαινω με μισο γκαζι 150..στο τελος της στροφης κοβω και μπροστα βρισκω ενα 307!
ανοιγομαι με 3η και περιπου 80χλμ να προσπερασω και ακουω κατεβασμα..
απο ενα αυτοκινητο που ημουν πισω του στο τελειωμα της 4ης ημουν 1μισι μπροστα..
εχω βαρεθει να παιζω στην κατηγορια εως 110Hp..
Δεν το υπερκυβιζω γιατι θελω να το δωσω σε 2-3 χρονια και να παρω κατι (πολυ)καλο..
μαζευω 1χρονο λ7..ψαχνω απο τωρα(σχετικο αυτο)
και εχω συνειδιτοποιησει οτι η corolla δεν (με) τραβει πια..
|
|
|
|
02-08-07, 15:12
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
εχτες βραδυ πηγαινα αεροδρομιο μεσω αττικης οδου. ημουν χαλαρος καπου 160 και επιμονα μου αναβε φωτα και φλας να περασει ενα οκταβια 1.8τ που υπολογιζω να πηγαινε 180. κανω δεξια να περασει κατεβαζω τριτη σβηνω το τσιγαρο χαμηλωνω μουσικη και αρχιζω....
δεν ξερω αν εκοψε η οχι αλλα καπνιζε στις αλαγες. σπαει η τριτη στα 175 φορτωνει τεταρτη καπου στα 215 και ηταν μπροστα ακομα 3-4 καροτσες ενω πιο πριν ηταν πιο πολυ. σχεδον εσπασε η τεταρτη στα 230 περνωντας το σκοντα χαλαρα. εβαλα πεμπτη και ειδα 243 στις 6850 το σκοντα ηταν πισω μια κολωνα+
στο καπακι με περναει ενα tuareg ενω εβλεπα κοντα 245 και επιταχυνε. ποσο παει τελικη ρε αυτο το ρημαδι? χαθηκε? με ποσα πηγαινε? το σκοντα φυσικα εγκατελειψε. απλα μου εκανε εντυπωση το μακρυ σασμαν του καρινα ποσο πολυ τελικη μπορει να βγαλει αν το φορτωσεις καλα. δεν ειχα ξαναδει τετοια τελικη. την πηγε σχετικα ευκολα. ζορι τραβηξε η τεταρτη που λαχανιασε να παει 230. απορω πως με την πεμπτη τα 230 εγιναν 245 σε πολυ λιγο χρονο κατα τη γνωμη μου. με 4η και 200 για να παω 230 ηθελα περισσοτερο χρονο απο οτι με πεμπτη απο τα 230 στα 245. παραξενο δεν ειναι? μου εκανε εντυπωση παντως. μπορει να ναι μακρυ το σασμαν και να μην επιταχυνω οπως θελω αλλα ειναι απαιχτο-απιαστο αμα φορτωνει καλα για τελικες...
αυτα!!!
μεγαλη διαφορα ειδα με τα τζαμια. οταν πας με 200 και κλεισεις απλα τα τζαμια το αυτοκινητο μεταμορφωνεται....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 02-08-07 στις 15:17.
|
08-08-07, 14:29
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
φοραγε 17αρες,δεν ειδα μαρκα,ηταν μαυρο με μαμα εσωτερικο.απιστευτο
|
08-08-07, 16:30
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Ρε Πάνο... 245χαω ??? Απίστευτο μου ακούγεται...
|
10-08-07, 14:11
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγ. Θωμας Θηβων-Αιγαλεω
|
|
Χθες βραδυ πηγαινοντας Χαλκιδα για ποτακι,βρισκω μια Aλφα 156(120hp) ενος φιλου.Απο καιρο θελαμε να τα βαλουμε και να μαστε!Ξεκιναμε απο σταση 1η-2α-3η και του φυγα μπροστα αν και δεν ξεκινησα καλα.Μετα κοψαμε λογω κινησης.
Japan του λεω...!
10-08-07, 18:22
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
εφαγα ενα ?εως απο ενα σαξο ολο δικο μου...με τις υγειες μου!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 10-08-07 στις 21:36.
|
10-08-07, 18:42
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Χρηστο δεν πιστευω να ηταν μαμα, έτσι?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19332790 seconds (75,21% PHP - 24,79% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:05. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|